Görüş Bildir
Haberler
Dizi Tutkunlarının Merakla Beklediği Eylül Ayında İzlenebilecek En İyi Diziler

Dizi Tutkunlarının Merakla Beklediği Eylül Ayında İzlenebilecek En İyi Diziler

Eylül ayında birçok efsane dizinin yeni sezonları geliyor. Yeni kadrolarıyla ve yeni olay örgüleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek bölümler yolda...Ayrıca birçok dizinin de ilk sezonları yayınlanacak. Sizler için bu dizileri derledik. Buyurun...👇

Kaynak: https://www.bbc.com/culture/article/2...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Other Black Girl (2023-)

1. The Other Black Girl (2023-)

Özet: Görünüşte kibar ama aslında acımasız olanyayıncılık dünyasında kime güvenebilirsiniz? Bu soru editör asistanı Hazel işe alınana kadar Wagner Books'un tek siyah çalışanı olan Nella'nın aklını kurcalar. Dizi Zakiya Dalila Harris'in 2021'in en çok satan romanına dayanıyor. Kitapta olduğu gibi dizide de, ırk ve kadın arkadaşlığına değiniliyor ve sırlar açığa çıkıyor. Dizi 13 Eylül'de Hulu'da yayınlanacak.

Oyuncular: Sinclair Daniel, Ashleigh Murray, Kate Owens

Yönetmen: Rashida Jones, Danielle Henderson

2. The Changeling (2023-)

2. The Changeling (2023-)

Özet: Dizi Victor LaValle'nin 2017'nin en çok satan romanından uyarlanan bir drama. Bir kitapçı New York'ta kaçırılan oğlunu ve ortadan kaybolan karısını aramaya başlar. Böylece büyülü bir dünyaya adım atar. 

Oyuncular: Lakeith Stanfield, Adina Porter, Clark Backo

Yönetmen: Kelly Marcel

3. The Morning Show (2019-)

3. The Morning Show (2019-)

IMDb: 8.2

Özet: Dizide New York'taki televizyon kanalında sabah programı yapan Alex Levy, ve Bradley Jackson'nın arasındaki rekabet ele alınıyor. Program ekibinin karşılaştığı zorluklara da değiniliyor. Bu sezon diziye Jon Hamm dahil oluyor. 

Oyuncular: Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell

Yönetmen: Kerry Ehrin

4. American Horror Story: Delicate (2011-)

4. American Horror Story: Delicate (2011-)

IMDb: 8.0

Özet: American Horror Story, her sezon farklı ve tüyler ürpertici bir olay örgüsü ve yeni oyuncularıyla ekranlara dönüyor. Kim Kardashian yeni sezonda dizide yer alacak. Dizi Delicate Condition romanına dayanan bir hamilelik senaryosu vaat ediyor. Sezon iki bölüme ayrılacak. Dizi 20 Eylül'de FX'te yayınlanacak.

Oyuncular: Emma Roberts, Kim Kardashian, Cara Delevingne

Yönetmen: Jessica Yu

5. The Continental: From the World of John Wick (2023)

5. The Continental: From the World of John Wick (2023)

Özet: Gişe rekorları kıran John Wick filmlerinin ön filmi olan bu üç bölümlük dizi, 1970'lerde New York'ta geçiyor. Winston'ın The Continental otelini yönetmeye nasıl geldiğinin hikayesini anlatıyor. Continental, dünyanın her yerinde bulunan yer altı suç dünyasının üyeleri için tarafsız bir bölge işlevi gören bir oteller zinciri. Pek çok tetikçi ve suçlunun uğrak yeri.

Oyuncular: Colin Woodell, Mel Gibson, Hubert Point-Du Jour

Yönetmen: Derek Kolstad, Greg Coolidge, Shawn Simmons

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Still Up (2023-)

6. Still Up (2023-)

Özet: Sorunları olan bir anne Lisa ve başarılı bir gazeteci olan Danny, birbirleriyle telefonda konuşarak vakit geçirirler. Londra'da geçen bu küçük ölçekli komedi, romantik komedilerden farklı bir tona sahip ve ilginç bir mizah anlayışı var. Sosyal kaygısı olan Danny  evinden ayrılmaktan nefret eder. Lisa  biraz dağınık bir beyine sahiptir ve yıllar önce ödünç aldığı bir elbiseyi iade etmek için ayrıntılı bir plan hazırlar.

Oyuncular: Antonia Thomas, Craig Roberts, Blake Harrison

Yönetmen: Steve Burge

7. Krapopolis (2023)

7. Krapopolis (2023)

Özet: Dan Harmon'un (Community'nin yaratıcısı) imzasını taşıyan bu animasyon komedi, antik Yunanistan'da, insan karışımı olan tanrılar ve canavarlar ailesinde geçiyor.

Oyuncular: Richard, Ayoade, Hannah Waddingham, Matt Berry

Yönetmen: Dan Harmon

8. Sex Education (2019-2023)

8. Sex Education (2019-2023)

IMDb: 8.3

Özet: Annesi cinsel terapist olan genç bir çocuk, okulda bir cinsel terapi kliniği kurmak için liseden bir sınıf arkadaşıyla iş birliği yapar. Bazıları için cinsellik hakkında bilgi edinmek ömür boyu süren bir çaba ancak bu popüler dizi dördüncü sezondan sonra diziyi sonlandırıyor. Bu karar karakterlerin yaşlandığı göz önüne alındığında mantıklı geliyor. Dizi 21 Eylül'de Netflix'te yayınlanacak. 

Oyuncular: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey

Yönetmen: Laurie Nunn

9. Gen V (2023)

9. Gen V (2023)

Özet: X-Men serisinde Xavier'in Üstün Yetenekli Gençler Okulu var, Harry Potter'ın Hogwarts'ı var ve şimdi de The Boys'un Godolkin Üniversitesi Suçla Mücadele Okulu var. Okul, The Boys'taki süper kahramanlardan para kazanan kötü niyetli Vought International tarafından yönetiliyor. Ancak Gen V daha çok cinsellik ve sınavlar gibi üniversite düzeyindeki endişelere değiniyor. Dizi Prime Video'da 29 Eylül'de yayınlanacak.

Oyuncular: Jaz Sinclair, Lizze Broadway, Chance Perdomo

Yönetmen: Michele Fazekas, Craig Rosenberg, Tara Butters

10. Top Boy (2011-2023)

10. Top Boy (2011-2023)

IMDb: 8.4

Özet: Uyuşturucu satıcıları, sadakat, ihanet ve cinayetle büyük beğeni toplayan dramanın son sezonunun fragmanı yine iddialı gözüküyor. Uyuşturucu dünyasını yönetmek için yarışan ana düşmanlar geri dönüyor. 

Oyuncular: Ashley Walters, Kane Robinson, Malcolm Kamulete

Yönetmen: Ronan Bennett

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Long Shadow (2023)

11. The Long Shadow (2023)

Özet: Bu yedi bölümlük drama, 1975 ile 1980 yılları arasında İngiltere13 kadını öldürmekten suçlu bulunan, Yorkshire Matadoru olarak bilinen Peter Sutcliffe'i konu alıyor. Ancak dizi, katile odaklanmak yerine,İngiltere tarihinin en büyük insan avını araştıran araştırmacıların yanı sıra kurbanlar ve ailelerine odaklanıyor.

Oyuncular: Katherine Kelly, David Morrissey, Daniel Mays

Yönetmen: Lewis Arnold

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın