Görüş Bildir
Haberler
Dillere Destan Güzelliğiyle Muğla’nın İncisi Akbük’te Kamp Yapabileceğiniz Yerler Listesi

Dillere Destan Güzelliğiyle Muğla’nın İncisi Akbük’te Kamp Yapabileceğiniz Yerler Listesi

Yeter Şirin
27.06.2023 - 17:40

Muğla'nın büyüleyici kıyılarından her biri ayrı güzellikte; fakat öylesine büyülü bir koy var ki, ona cennet demek hiç de abartılı olmaz. Sevgili okur, bu yazımızda sizleri Muğla'nın eşsiz Akbük Koyu'na götürüyoruz. Türkiye'nin en gözde koyları arasında yer alan Akbük Koyu'nda ve çevresinde kamp yapmaya ne dersiniz? Kamp yerleri hakkında daha fazla bilgi için buyurun yazının devamına….👇

1. Adalin Camping

1. Adalin Camping

Konumu, işletmecisinin cana yakınlığı ve ilgisiyle Muğla Akbük’te oldukça memnun kalacağınız bir kamp yeri Adalin Camping. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Sarnıç, 48070 Menteşe/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05551453907

Instagram: @adalin_cafecamping

Ziyaretçi Yorumu: “Denize yakınlığı olsun, yeri olsun, çalışanları hoş görülü sıcakkanlıydılar  herkese özeliklede rahmi abiye teşekkürler tatil için en güzel adres.”

2. Karya Beach Camping

2. Karya Beach Camping

Mükemmel manzarası, sakinliği ve ilgili işletme sahibiyle Karya Beach Camping mangal için ateş yakmanıza kurallar dahilinde izin veriyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Kıran, 48100 Menteşe/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05362886454

Instagram: @karyacamping

Ziyaretçi Yorumu: “Kamp misafirleri genel olarak çok düzgün ve saygılı. Kamp alanının gece manzarası çok iyi. Huzurlu hissedip kafanızı dinleyebileceğiniz bir yer.”

3. Koza Camping

3. Koza Camping

Tertemiz konaklama alanı, tuvalet ve banyosuyla, işletme sahiplerinin ilgisiyle ve harika kahvaltısıyla Koza camping sizi bekliyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Sarnıç, AKBÜK KOYU, 48070 Menteşe/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05358287611

Instagram: @kozacamping

Ziyaretçi Yorumu: “Huzurlu, keyifli bir kamp alanı. Doğa ile iç içe.  Çeşit çeşit kuşlar tüm gün ötüyor, doğayı yerinde izleyebiliyorsunuz. Hazır çadırları kendi çadırınla benzer fiyata. Kahvaltı çok güzeldi. Tavsiye ederim!”

4. Akyaka Cengizin Yeri Camping

4. Akyaka Cengizin Yeri Camping

Manzarasıyla efsane olan Cengizin Yerinde kamp keyfi işletme sahibi teyzeminin kendi elleriyle yaptığı o güzelim gözlemelerle daha da güzelleşecek. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Akbük Yolu Üzeri, 48100 Menteşe/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05357456480

Instagram: @cengizinyerigozlemecamping

Ziyaretçi Yorumu: “Çift olarak işlettikleri zeytin ağaçları içinde kamp alanı ve üst tarafta canım teyzemizin el açması saçda pişirdiği efsane karışık otlu ( Arap saçı otu muhteşem lezzet katmış. Ellerine sağlık! Muhteşemdi. Eğer buralara gelirseniz kesinlikle burada kamp yapmalısınız, kahvaltınızda da o muhteşem gözlemelerle yapmalısınız :).”

5. Serkanın Yeri Camping

5. Serkanın Yeri Camping

Muğla Akbük'te buraya kamp yapmaya gelenin sürekli geldiği, temizinden tutun market alışverişinize kadar memnun kalacağınız Serkanın Yeri hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: akbük, Akbük mah no 17 menteşe muğla Sarnıç mah, 48220 Menteşe/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05543180059

Ziyaretçi Yorumu: “Fethiye'den dönüş yolumuzda Akyakada da 1-2 gün geçirelim derken düzgün bir kamp yeri bulamayıp hayal kırıklığı ile son bir umut ile Akbük'e geldik. Tesadüfen kampımızı burada yaptık  ve keşke hiç Fethiye'de zaman kaybetmeseydikte bütün tatilimizi burada geçirseydik dedik. Her şey çok iyidi tek sıkıntı suların deniz suyu olması ki bunun da işletme ile alakası yok kesinlikle tekrar tekrar gidilecek yer her şey için teşekkürler.”

6. Sevgililer Koyu Plajı

6. Sevgililer Koyu Plajı

Muğla Akbük'te hafta sonu kalabalık olsa da akşamları ve hafta içi sakinliğiyle kampınızın tadını çıkaracaksınız. Merkeze yakın olduğu için ihtiyaçlarınızı temin etmenizde sorun olmaz. Tek sorun altı yere yakın araçların kıyas iniş ve çıkışında hafif sorunlar olabilir.

Adres: Kuyucak, Unnamed Road, 48100 Menteşe/Muğla

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Google Harita'dan bulduğum çok güzel bir koy. Çadırlı kamp ve 1-2 karavan için uygun. Denize toprak yol 20 metrede iniyor. Tuvalet ve su yok. Tedarikli gitmeli. Ağaç gölgeleri çok güzel. Deniz kayalık ve taşlık ama ayakkabı ile çok rahat. Lütfen arkanızda çöp bırakmayın.”

7. Paşalı Bungalov & Camping & Caravan

7. Paşalı Bungalov & Camping & Caravan

Zeytin ağaçları arasında ister çadır ister karavan isterseniz de bungalov evlerde konaklayabileceğiniz Paşalı hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Sarnıç, Akbük sahili, 48220 Menteşe/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05057268085

Instagram: @pasalibungalow

Ziyaretçi Yorumu: “Akbük girişinde çok güzel bir kamp alanı.  Tam bir aile yeri, tuvaletler, çevre, bulaşık yıkama alanı tertemiz. Biz Zeytin ağaçları arasında karavanımız ile konakladık. İşletme ile ilgilenen Zuhal abla çok ilgili ve güler yüzlü sayesinde diğer gelişlerimizde de bu kamp alanını tercih edeceğiz. Çok teşekkür ediyoruz.”

8. Cuppa Karavan

8. Cuppa Karavan

Karavan kampı deneyimlemeyen ya da yeniden deneyimlemek isteyenlerin muğla Menteşe’de tercihi olan Cuppa Karavan sezon boyunca misafirlerini bekliyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Sarnıç Mah. Akbük Küme Evleri No:137 Akbük Koyu Taş Konak Akbük, 48048 Menteşe/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05510051780

Instagram: @cuppakaravan

Ziyaretçi Yorumu: “Mayıs ayında 3 gecelik Cuppa karavan tatilimizden çok memnun kaldık. Karavan hayatını deneyimlemek istiyor fakat tereddütlerimiz vardı. Geçirdiğimiz 3 günün sonunda kendimizi minik evimizden ayrılıyormuş gibi hissettik. Doğası, denizi, sakinliği ve huzuruyla kesinlikle tekrar tercih edeceğimiz bir yer oldu. Teşekkürler Cuppa Karavan :).”

9. Turnalı Boncuk Camping

9. Turnalı Boncuk Camping

Öyle bir kamp alanı düşünün ki gözlerinizi açıyorsunuz karşınızda masmavi deniz… Ağaçların altında çadırların çok yakın olmadığı Tunalı Boncuk Camping Muğla Menteşe’de sizi bekliyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Kıran, 48100 Menteşe/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05542503631

Instagram: @turnaliboncukcamping

Ziyaretçi Yorumu: “Doğası, temizliği, lezzetleri ve güler yüzlü işletmecileriyle dingin bir tatil yaşayabileceğiniz, bizim gibi müdavim olacağınıza emin olduğum mavi yeşil bir kamp alanı.”

10. Su Camping

10. Su Camping

Temiz olmazsa kalamam, böcek varsa kamp yapamam diyenler Su Camping tam size göre. Siz sevgili misafirleri rahat etsin diye her ince ayrıntıyı düşünen bu işletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Sarnıç, 48000 Menteşe/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05374538111

Instagram: @sucampingakbuk

Ziyaretçi Yorumu: “Tek yapmanız gereken deniz ayakkabısı ve çadırınızı almak. Tertemiz miss gibi havası, ailenizden biri olan sahibi Günay hanımın misafirperverliği ile evinizde hissedeceğiniz bir yer. Kamp denince aklımıza gelen tek alan. İlk kamp tecrübem oldu. Çünkü börtü böcekten korkarız.ama o kadar düzenli ilaçlama olmuş ki hiçbir şey yok😌 iyi ki tanıdık, ilk fırsatta yine oradayız, sevgiler.”

Muğla hakkındaki şu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın