Görüş Bildir
Haberler
Demba Ba ve Sow, Camide Sohbete Katıldı

Demba Ba ve Sow, Camide Sohbete Katıldı

ATKN
26.12.2014 - 11:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beykoz Müftülüğü’ne bağlı Görele Köyü Camii’nin düzenlediği sohbete katılan Demba Ba ve Sow, “Türkiye’yi Müslüman bir ülke olduğu için tercih ettik ve bundan da büyük mutluluk duyuyoruz” dediler.

Bir yanda Beşiktaş’ın süper golcüsü Demba Ba, diğer yanda Fenerbahçe’nin yıldızı Moussa Sow... Senegalli iki iyi arkadaş, dün Beykoz Müftülüğü’ne bağlı Görele Köyü Camii’nin düzenlediği sohbete katıldı.

Müslüman olan Ba ile Sow, İslam dini ve Müslümanlık üzerine konuşurken, verdikleri örneklerle de dinlerine ne kadar bağlı olduklarını gösterdiler... Sadece Habertürk’ün takip ettiği sohbette Demba Ba, gücünü namazdan aldığını söyledi ve herkesin dürüst olması gerektiğini vurguladı. Sow ise oruç tutmanın kendisine güç verdiğini belirtip, “Allah’a şükür ki Müslüman doğduk. Mümkün olduğu kadar vecibelerimi yerine getiriyorum. Orucumu sürekli tutarım. Sadece şunu söylemek isterim; oruç bana güç veriyor” şeklinde konuştu.

DEMBA BA: İNŞALLAH G.SARAY’A GOL ATARIM

Sohbette konu futbola da geldi... Siyah-Beyazlı oyuncu Demba Ba, kendisine “Galatasaray derbisinde gol at” denmesi üzerine gülerek “İnşallah” karşılığını verdi. Demba Ba gollerden sonra secdeye kapanmasıyla ilgili ise “Allah’a şükrediyorum” ifadelerini kullandı. Uzun süren dini konuşmaların ardından iki yıldız alkışlarla camiden ayrıldı.

HaberTürk

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
prens dastan

ikisi se on numara adam