Görüş Bildir
Haberler
Datça Tatilinizde Kendinizi Şımartmak İçin Mutlaka Gitmeniz Gereken Yerleri Tek Tek Listeledik

Datça Tatilinizde Kendinizi Şımartmak İçin Mutlaka Gitmeniz Gereken Yerleri Tek Tek Listeledik

Eda Aytekin
25.07.2023 - 14:05 Son Güncelleme: 25.07.2023 - 16:09

Küçük bir tatiliniz var seçtiğiniz istikamet Datça diyelim. Google'a 'Datça'da nerelere gidilir?' yazıp kendinizi yorduğunuzun farkındayız. Biz sizin için Datça'ya gittiğiniz zaman kendinizi şımartacağınız yerleri sıraladık, size sadece gitmek kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Flow Datça Surf & Beach Hotel

Flow Datça Surf & Beach Hotel

Flow için Datça'nın medarı iftiharlarından desek yalan olmaz herhalde. Otele belli bir harcama limiti dahilinde giriş yapabilir ve plajını kullanabilirsiniz. Ancak şunu söylememiz lazım ki, otel sadece plaj kullanımından ibaret basit bir tesis değil. Mutfağındaki ürünlerin çoğu yerel tarım ürünü. Menü ise hem sade hem çekici. Plajda, kumların üstünde dünyaca ünlü sanatçıların performanları yaz gecelerine heyecan katıyor. Deneyimlerseniz huzuru ve mutluluğu bulabilirsiniz...

Adres: Datca Marmaris Karayolu 10. Km, 48700

Telefon: (0252) 722 05 12

J'ale Winecellar

J'ale Winecellar

Karaköy limanında muhteşem gün batımını seyredip şarabınızı içerek, bir yandan da caz dinleyerek vakit geçirebileceğiniz seçkin bir mekan. Jale Hanım Eski Datça'da uzun zamandır işlettiği mekanını şimdi Kairos Marina'nın içine taşıdı. Küçük bir öneri: Negroni'yi mutlaka deneyin.

Pazar / perşembe 19:00 24:00

Cuma -cumartesi 19:00 23:00

☎️ rez. Whatssap; 0541 690 44 84

Kairos Marina içi no3 datça

312 Datça

312 Datça

Adından da anlayacağınız gibi Ankaralı işletmecilerin, Datça'da da sürdürdüğü yeni macerası burası. Hem plaj hem de kokteyl bar olarak hizmet veren mekan enfes köftesiyle kendini sevdirmiş durumda. Eskiden beri beğenilen ve oldukça başarılı olan kokteyl reçeteleri bu sefer Datça'ya gelenlerin beğenisine sunulmuş. Beyaz denizi olan Palamutbükü'ne giderseniz buraya uğramadan geçmemenizi öneriririz.

Beach ● Pub ● Apart

☎️ 0537 2667 312

☎️ 0533 7185 058

🏖 Cumalı Mahallesi

Palamutbükü Sokak No: 56/A

Liman Mevkii ● Palamutbükü / Datça ● Muğla

Bizim Ev Datça Kargı

Bizim Ev Datça Kargı

Zümrüt denizli Kargı Koyu'nun son dönemlerdeki en popüler yeri şüphesiz Bizim Ev Datça. Tiny House ve taş ev konseptiyle hizmet veren mekanın belli bir harcama limiti dahilinde plajını da kullanabiliyorsunuz. Uğur Bey'in ellerinden çıkan kokteylleri mutlaka deneyip suya öyle atlayın. Rezervasyon şart.

🏡Konaklama 0533 253 80 48

☀️Sahil ve Restoran 0533 266 10 99

İxir Datça

İxir Datça

Türkiye'nin en ünlü mixoloğu Cevat Yıldırım'ın Bodrum'dan sonra açtığı ikinci şubesi Datça'da. Ödüllü koktyellerin yanısıra, ağır ateşte pişmiş dana yanaklı wrap'i ve keçi peynirli-ıspanaklı topları aklınızı başınızdan alma garantili. Eski Datça'da harika bir keyif mekanı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meyhane Göl Evi

Meyhane Göl Evi

Bir yanınızda göl, bir yanınızda deniz varken rakı içebileceğiniz çok az yer olsa gerek. Meyhane Göl Evi, alıştığımız sahil balıkçılarından değil, zaten burada deniz ürünleri yok. Ümran Hanım'ın elinden çıkan ve her gün değişen 5 çeşit meze ile et ve sakatat ürünlerini mutlaka denemelisiniz. Hepsi birbirinden leziz...

Adres: Taşlık Plajı - Datça Merkez

Roll Coffe Bar

Roll Coffe Bar

Datça Limanından manzarayı seyredebileceğiniz en keyifli, en güzel yerlerden. Dünyaca ünlü bira çeşitlerini büyükşehirlerde bile bulmak bu kadar zorken Datça'da sadece Roll Cafe'de bulabilirsiniz. Gidenin bir kere daha gittiği ve denize bakarak içkisini içtiği, Datça'nın en sevilen yerlerindendir Roll Cafe.

Cafe Inn

Cafe Inn

Bir mekan hem geleneksel, hem fine dining konseptli, hem de nasıl pizzeria olur merak ediyorsanız Cafe Inn'e gitmeniz lazım. Denizin kenarında, kaliteli yemekler yemenin keyfini Cafe Inn'de çıkaracağınız kesin. Buraya da rezervasyonla gitmenizi tavsiye ederiz.

Kumluk Plajı - Datça Merkez

Bon Chocolate

Bon Chocolate

Eski Datça'da gezerken şöyle bir soluklanıp özel limonatalarını ve harika tatlılarını tatmanız gereken butik bir pastane. Aslında bir pastaneden çok daha fazlası ama gidip görmeden anlatmamız çok zor. Mutfakta işletmenin sahibi Ömer Bey var.

Eski Datça

Sapa

Sapa

Eğer kaliteli müzikler dinleyip bir yandan da harika kokteyller içmek isterseniz bu lokal bara uğramadan geçmeyin. İşletme sahibi Batu Bey hem yıllardır bu işlerin içinde hem de iyi bir müzik takipçisi. Bu yüzden de mekanda kaçırılmaması gereken müzik performansları var. Sapa, Datça'nın lokal bir müdavim barı.

Balıkçı Sokak - Datça Merkez

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
7
3
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın