Görüş Bildir
Haberler
Çukur'un Sezon Finali Tadındaki Bol Ölümlü Bölümünde Neler Oldu Anlatıyoruz

Çukur'un Sezon Finali Tadındaki Bol Ölümlü Bölümünde Neler Oldu Anlatıyoruz

Çukur'un bu sezonu Koçovalılar ve Karakuzular'ın savaşıyla başladı, 2. sezon 25. bölümünde de sezon finali tadında son bir savaş yaşandı. Kıyım gibi savaşın aksiyon sahneleri, ölüleri yaralıları karşınıza çıkmıştır. Bölümün en heyecanlı kısımlarını size anlatıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz bölümde bildiğiniz üzere Mahsun, Çeto'nun yanlış yönlendirmesiyle öz babasını vurmuştu. Kandırıldığını anladığında Mahsun'a rağmen içimiz parçalandı.

Mahsun bunca zaman ne ailesini bulabilmiş, ne de aslında kendisini kaçıran akrabalarıyla mücadele edenin bizim Emmi olduğunu bilmiş...

Üstelik Çeto çoktaaaan bulmuş meğer babasını, hatta öldürmeye bile kalkmış ama babasının artık aramaktan yorulduğunu öğrenince öldürmemiş.

Çeto portakal yiyor. Yine bir portakal, yine ölüm...

Mahsun'un arkasından epey kazık dönmüş yani. Üstüne üstlük yüzüklü onu tenhada bir yerde sıkıştırdı.

Bu yüzüklü Akın Koçovalı çıkmasın?

Çeto'ya da bizim 'ekmeğinin peşinde' Remzi, Mahsun'un yaşadığı acıya dayanamayıp intihar ettiğini söyledi. E etmedi? Demek ki yüzüklü bir işler peşinde, şimdilik bir kenara bırakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çeto tüm bunlardan aaaaasla kendisini sorumlu tutmayarak bütün Çukur'a karşı savaş açtı. Ciddi bir çatapattan bahsediyoruz.

Önce Emmi'yle başladık. Paşa'nın mezarını ziyaret eden Emmi'yi kıstırdılar, Emmi son kurşununa kadar direndi.

Kemal ve Metin'i boş bırakmadılar. Onlar da evlerinde kıskıvrak yakalandı, cam çerçeve beton kalmadı adeta.

Yamaç da tehlikede. Çeto bizzat kendi kıstırdı Yamaç'ı bir binaya. Amaç bütün Koçovalıları ve onların yakınlarını yok etmek.

Fakat Yamaç'a işler mi, onun kanında asil Koçova kanı var! Yamaç'ım üstüne gelen bütün adamların hakkından gelmeyi başardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Metin ve Kemal de bir bıçak iki tekmeyle adamları etkisiz hale getirdi. Biliyorsunuz bu mümkün, çünkü burası Çukur evreni.

Emmi'ye bir şey olur mu? İdris Koçovalı varken olmaz. O da can dostunun imdadına yetişti. Savaşsa savaş!

Vartolu ve Medet de kıstırılmıştı ki Iron Man tadındaki tüysiklet Yücel makine gibi taradı düşman askerlerini.

Yetmedi, Selim'i kıstırmaya çalıştılar. Ama en gerçekçi adam olarak yanına iki kalkan alıp yola çıktı, tenhada da bir güzel indirdi.

Aliço'ma bile salça oldular! Ama tabii ki yetişkin bir Aliço'nun kulübesinde oyuncak ayı içinde bomba bulundurulur. O da püskürttü şükürler olsun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Karakuzular evi boş bırakmadı, ailenin kadınlarına kızlarına sataştılar. Ama Cumali ve zevcesi Damla onları korumayı ve kaçırmayı başardı.

Uluç Reis isimli hain, yani Damla'nın babası, bu baskından haberdardı. Kızını oradan kaçırmaya çalıştı ama başaramadı. Kızı babasının bütün şeref yoksunluğundan habersiz, Koçova ailesi için savaştı.

İdris soluğu oğullarının yanında aldı. Oğulları Çeto ve adamları tarafından kıstırılmıştı. Kendini yavrularını korumak için kaplanların önüne atan ceylan gibi öne sürdü.

Tam İdris bu sefer gidiyor derken Çukur Ordusu İdris Babaları ve Koçovalı abileri için savaşmaya geldi. Eeeeeeee ne demişti size Yamaç? "Sen bizim daha ne kadar deli olduğumuzu görmedin!"

Makineli silahlar, sapanlar, içi benzin dolu balonlar, çakmaklar, davul, evet davul... Her şey vardı o orduda.

Ordu işleri kolaylayınca bizim aslan parçaları da dışarı çıktı. Çeto ve adamları iki ateş arasında kaldı. Tabii bu sırada tüm emniyet uyuyor, mahallenin etrafında dev bir ses yalıtım duvarı var biliyorsunuz...

Karakuzular ne kadar hazırlanmış olursa olsun bu sefer sonları geldi. Bütün mahalle kayıplar da verse onların üstüne saldırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çeto bu, yine kaçar. Ama Cumali kaçamadan yakaladı onu, yetmedi Yamaç da sıka sıka gitti arkasından. Oynaya oynaya.

Fakat o da ne! Mahsun bir anda çıkageldi ve Çeto'nun cezasını kendi kesti. Bizim kardeşler bakakaldı, Mahsun babasının intikamını aldı.

Yamaç'a ise dokunmadı. Hem de şunu diyerek; "Seni de bırakmazdım ama söz verdim." Söz mü? Kime ki?

Sena'ya! Sena Mahsun'la birlikte kayıplara karıştı. Ailesini korumak için Mahsun'la anlaşma yapıp, onların canları karşılığında Mahsun'un olmaya karar verdi. N'olacak şimdi?

Dizinin çatışma sahnesi biraz enteresandı. Sosyal medya işin ciddiyetine odaklanamadı, mizaha doyduk çok şükür.

Dizinin reytingleri bir süredir minik bir düşüşteydi ama dünün aksiyonundan sonra tekrar artar gibi.

Dizinin reytingleri bir süredir minik bir düşüşteydi ama dünün aksiyonundan sonra tekrar artar gibi.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
159
87
64
39
12
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Murat Güney

bu diziyi izleyenin kendine saygısı yoktur dahada bişey demeye gerek yok :D

DefansRZR

tmdır

cristiano

Ya arkadaş işlerine gelince tek atışta adam vuruyorlar, şu çatışmaya bakarsan ortada adam kalmaması gerekirdi. Biraz da usturuplu çekin şu dizileri. Biz nası... Devamını Gör

Marcos

Samanyolu Salih gibi taşla mermi vurmaya başlayacaklar yakında