Görüş Bildir
Haberler
Çukur Final Mi Yapacak? Çukur Ne Zaman Final Yapacak? İşte Çukur Dizisinin Final Tarihi...

Çukur Final Mi Yapacak? Çukur Ne Zaman Final Yapacak? İşte Çukur Dizisinin Final Tarihi...

Müge Kakşi
04.05.2021 - 00:51

Show Tv'nin oldukça sevilen dizisi Çukur bu akşam nefes kesen bölümüyle ekranlara geldi. Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak ve Rıza Kocaoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi uzun zamandır devam ederken ne zaman final yapacağı izleyicileri tarafından oldukça merak edildi. Peki Çukur final yapacak mı? Çukur ne zaman final yapıyor? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çukur Finale Yaklaşıyor

Çukur Finale Yaklaşıyor

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur 4 sezondur yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Çukur'un bayram öncesi 10 Mayıs gibi ya da bayram sonrası projenin vedasının gerçekleşeceği konuşuluyor. Çukur’un 4 sezon yayınlanması planlanmıştı.

Dizinin oyuncuları daha önceden yaptıkları bir canlı yayında 125. bölümde final olacağını açıkladı ancak son gelen bilgilere göre dizinin final haftası ileri bir tarihe alındı.

Çukur'un Aliço'su olarak tanınan Rıza Kocaoğlu, dizinin ne zaman sona ereceği tarihi ile ilgili açıklamada bulunmuştu.

Rıza Kocaoğlu tarafından yapılan açıklamalarda, 'Kısmetse bu sezon sonunda diziyi bitireceğiz. Son 13 bölümü çekiyoruz. Yeni bir diziymiş gibi bir senaryo değişimine başladık. Hepimiz keyifliyiz, heyecanlıyız.' ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın