Görüş Bildir
Haberler
Cilt Temizliği İçin Öneriler

Cilt Temizliği İçin Öneriler

pijama
05.09.2014 - 18:45 Son Güncelleme: 05.09.2014 - 18:53

Cilt Temizliği İçin Öneriler

Günlük kişisel bakımlarımızın en önemlilerinden cilt bakımı ve temizliğini her birimiz aksatmadan yapıyoruz. Ancak ne kadar doğru yaptığımız konusunda bazı problemlerimiz olabilir, sizlere altın değerindeki önerilerimizi sunuyoruz.

Cilt ve saç temizliği insanın dış görünüşlerinin bilindiği üzere en önemli olanıdır. Cildin ve saçın temiz gözükmesi karşı tarafa sizi nasıl bir kişilik olduğunuzu göstermektedir, sizi kısaca yansıtmaktadır tıpkı bir ayna gibi.Ayrıca karşı tarafa kendinizi daha güzel göstererek kendinize bir öz güven kazanabilirsiniz, rahat hareketler edebilirsiniz. Bizde sizler için bu konu üzerine kısa kısa püf noktalara değineceğiz.

Sabun ve ılık su ile yüzünüzü yıkarsanız yağlı cildi olan kişiler için yararlı olacaktır. Yağsız cildi olanlar bunu uygulaması yersiz olur. Çünkü yağlı cildi olanlar hazırlanmış bir öneridir.

Düzenli ve sık sık yağlı cildi olan kişiler yüzlerini yıkamalılar. Makyaj çıkartmak için özel bir temizleyici kullanın. Cildinizin güzel görünmesi açısından yüzünü sabun ile temizlerken önce elinizde sabunu köpürtün.

Daha sonra ise cildinize parmak uçlarınızla masaj yaparcasına ovalayın ve bir süre bekleyin. Yüzünü yıkayın ve güzelce kurulamaya çalışın.

Doktorunuza ve cilt bilgisi olan uzman kişilere sormadan kalitesiz ve bilmediğiniz sabunları kullanmayın. Sabunların bazıları merdiven altı ürün olarak cildinize çok büyük hastalıklar yaparak Kansere meydan açan hastalıklar çıkmaktadır.

Cildinize dikkat etmelisiniz ve bilgi alarak temizliğinizi yapmalısınız. Kötü ve bilgisizce yapılacak cilt temizliği kaş yaparken göz çıkartma riski doğurabilir. Güzel cildiniz tahriş olabilir veya sebebini bilemediğiniz bir hastalıktan dolayı sıkıntılı durumlar yaratabilir. Bu yüzden ;

Kaynak: http://www.gripijama.com/cilt-temizli...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
0
0
0
0