Görüş Bildir
Haberler
Cerrahlar "Hayır" Dedi, O Dinlemedi: Güzel Olmak Uğruna Poposuna Dolgu Yaptıran Genç Kadının Hayatı Karardı

Cerrahlar "Hayır" Dedi, O Dinlemedi: Güzel Olmak Uğruna Poposuna Dolgu Yaptıran Genç Kadının Hayatı Karardı

22.12.2022 - 10:47

Güzel olmak ve başkalarının beğenisini kazanmak her yaştan kişinin ilgisini çekiyor. Daha güzel görünmek için estetik yaptıranlarsa bazen sınırları zorlayarak yaşamlarını tehlikeye atıyor. 37 yaşındaki İngiliz TikTok fenomeni Nasrin Cornfield-Smith de doktorların kendisini uyarmasına rağmen güzellik uğruna hayatını tehlikeye atanlardan. Gelin, Nasrin'in pişmiş tavuğun başına gelmeyen hikâyesine birlikte göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Henüz 18 yaşındayken dolgu bağımlısı oldu.

Henüz 18 yaşındayken dolgu bağımlısı oldu.

İngiltere'de yaşayan Nasrin Cornfield-Smith, TikTok hesabı üzerinden hayranlarıyla dertleşti. Ergenlik çağından beri kendisini beğenmeyen genç kadın, herkesin ilgisini çekmek için neredeyse vücudunda estetik yaptırmadığı bir yer bırakmadı. 18 yaşına geldiğinde yanaklarına, çenesine, dudaklarına, gözlerinin çevresine dolgu yaptırarak kozmetik tedavilere başvurdu. Geçirdiği operasyonlar sonrası edindiği tecrübeleri doğrultusunda takipçilerine tavsiyelerde bulunan sosyal medya fenomeni, bu davranışına popüler olmamasının ve kendisine güven duymadığı için bozulan psikolojisinin sebep olduğunu söylüyor.

Popo dolgusunu on ayrı doktor kabul etmedi. O da dolguyu on birinci doktora yaptırdı.

Popo dolgusunu on ayrı doktor kabul etmedi. O da dolguyu on birinci doktora yaptırdı.

Genç kadın vücudunun neredeyse her yerine estetik yaptırmış. Kalçasında da dolgu malzemeleri bulunan Nasrin Cornfield-Smith, poposuna ayrıca implant taktırmak istemiş. Gittiği doktorlar ona bu operasyonun tehlikelerini belirterek operasyonu yapamayacağını açıklamış. Doktorların açıklamaları Nasrin'i durdurmamış tabii ve genç kadın operasyon yapmayı kabul eden on birinci doktorun söylediklerine gözü kapalı inanmış. Başka bir ülkede popo implantı yaptıran fenomenin kararan yaşamı, estetikli hayatı da sorgulamasına neden olmuş.

Çok sayıda ameliyat olan genç kadının resmen hayatı kaydı.

Çok sayıda ameliyat olan genç kadının resmen hayatı kaydı.

Nasrin Cornfield-Smith, operasyonu hangi ülkede yaptığını açıklamasa da bu süreçten sonra yaşadıklarını TikTok hesabından hayranlarıyla paylaştı. Geçirdiği estetik operasyonlarının hiçbirinin son operasyonu kadar kötü olmadığını anlatan Smith; kendisine hayır demeyen ve sadece parasını almak için kendisinin sağlığını tehlikeye atan doktorlar sebebiyle başarısız birçok operasyon geçirdiğini söylüyor. Hiçbir ameliyatının son yaptırdığı popo implantı kadar kötü olmadığını da ekliyor. Yaşadığı kötü tecrübeyi 'Son ameliyat, kesik bir kalça ve sızdıran bir sıvı bıraktı.' sözleriyle anlatıyor.

Başına gelenleri başkası yaşamasın diye estetik danışmanı oldu.

Başına gelenleri başkası yaşamasın diye estetik danışmanı oldu.

Genç kadın, yaralarını her gün temizlemeye çalışsa da yaralarının iyileşmesi uzun sürmüş. Nasrin'in kalçalarından implant görülüyormuş ve genç kadın her gün buradan akan sıvıyı temizlemek zorunda kalmış. Bu durum, genç kadının sadece parayı düşünen ve insan sağlığını hiçe sayan estetik doktorlarıyla mücadele etmek istemesine sebep olmuş. Nasrin TikTok paylaşımlarında, poposunda fazla sayıda dolgusu olduğunu bilen doktorun operasyon için 'Hayır.' demesi gerekirken para kazanmak için 'Evet.' dediğini anlatıyor. Yapılan popo implantının hayatını kararttığını söyleyen 31 yaşındaki genç kadın, etik uygulamaları teşvik etmek ve insanlara estetik operasyonlar konusunda dürüst bir şekilde bilgilendirme yapmak için estetik uygulayıcısı olmaya karar vermiş.

TikTok hesabında tavsiyelerde bulunuyor.

TikTok hesabında tavsiyelerde bulunuyor.

İngiliz kadın, yaptığı paylaşımlarda takipçilerine uyarılarda bulunuyor. Para için estetik operasyon yapan doktorların her zaman olacağını açıklayan Nasrin, yaptığı paylaşımlarda operasyon yapacak doktorların iyi araştırılması gerektiğini anlatıyor. Kararan hayatını sosyal medya kullanıcılarıyla paylaşan Nasrin Cornfield-Smith, 'Eskiden dış görünüş konusunda başkalarını umursuyordum. Şimdi umursamıyorum. Siz de umursamayın ve kendinize güvenin. Önemli olan dış görünüşünüz değil, kendinize güven duymanız. Bu da sizin dışınızda değil, içinizde.' diyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyada onu destekleyen de var, onunla alay eden de.

Sosyal medyada onu destekleyen de var, onunla alay eden de.

Nasrin Cornfield-Smith tarafından yapılan paylaşımlar beğenildiği kadar birçok takipçi tarafından alaya da alınıyor. Dolgu, liposuction, popo implantları, meme cerrahisi, rinoplasti, yanak germe, dudak kaldırma ve botoks gibi işlemler yapan genç kadının vücudunda tam 3 kg plastik var. Bu durum Smith'in paylaşımlarını dalga konusu hâline getirmiş. TikTok fenomeni ise doğruları söylediği için aldığı yanıtların kendisini şaşırttığını açıklayarak şeffaf olmaya ve gerçekleri paylaşmaya devam edeceğini söylüyor.

Peki, popo implantı nedir ve nasıl uygulanır?

Peki, popo implantı nedir ve nasıl uygulanır?

Kardashian ailesiyle birlikte tüm dünyanın varlığını öğrendiği popo implantı, kalçaya hacim kazandırmak için uygulanan protezlere denir. Yuvarlak ya da oval şekilde imal edilen implantların en yaygını silikon popo implantı. Oturulduğunda ya da kilo alındığında tüm yük implanta geleceğinden implantın dayanıklılığı büyük önem taşır. Popo implantı küçük ya da sarkık popoların estetik görünümü için uygulanır. Protezler, poponun arka kıvrımına 5-6 cm'lik kesi yapılarak yerleştirilir. Birçok doktor kalça implantı uygulamasının olumsuz etkilerinden dolayı kalçaya yağ enjeksiyonunu daha başarılı ve doğal yol olarak görür. Popo implantının en büyük olumsuzluğu ise protezin yer değiştirmesi. İmplant yer değiştirdiğinde yeniden ameliyat gerekir. Sıvı toplanması ve komplikasyon riskleri de operasyonun diğer olumsuz yanları!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
114
44
20
17
17
16
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

keşke beyin nakli olsaymış..

Onur

O gün hiç bir zaman gelmeyecek, popüler kültür haberlerinde üreten üretken insanlara yer verilen konulara.. çünkü sex satar.

ya bir s.git 10 doktor hayır demiş yine gitmiş yaptırmışsın. doktorun suçu ne? az bile sana o.......