Görüş Bildir
Haberler
Cenk Yüksel Yazio: Şahane mi Şahane Bir Start-Up Fikri ve Enfes Bir Armağan Önerisi/ enozelsarkim.com

etiket Cenk Yüksel Yazio: Şahane mi Şahane Bir Start-Up Fikri ve Enfes Bir Armağan Önerisi/ enozelsarkim.com

Cenk Yüksel
19.01.2021 - 23:44

Başlıktan da anlayacağınız gibi size şahane mi şahane bir haberim var. Türkiye ve dünyada ilk kez çok heyecan verici, çok yaratıcı, çok kalıcı bir hediye ve belki de hayallere giden yolda muhteşem bir adım teşkil edecek bir start up yani tabiri caizse çiçeği burnunda bir şirket doğdu. Adı mı? enozelsarkim.com

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu şirket neler mi yapıyor? Şöyle anlatayım…

Her özel günde şimdi ona ne hediye alacağım diye düşünmekten sıkıldınız ve özel günleri en özel hale getirecek bir şey düşünüyorsunuz diyelim. 

İşte tam da bu noktada enozelsarkim.com sizler için özel olan günleri unutulmaz bir hediyeyle en özel hale getiriyor. 

Şarkı söylemeyi ve dinlemeyi hepimiz severiz. İşte bu yüzden müziğin birleştirici gücü hayallerimizi gerçekleştirip, bizlere unutulmaz bir anı yaratma imkanı sunuyor. 

İster düğün, ister evlilik teklifi, ister doğum günü, ister mezuniyet ya da en özel gününüz aklınıza gelebilecek her ne olursa olsun enozelsarkim.com başvurduğunuz andan itibaren sizin sesinizden size özel tasarlanan bir şarkıyı profesyonel olarak hazırlamanıza , özel gününüzdeki davetlilerinize dinletmenize ve hatta bunu dijital mecralarda tüm dünyada yayınlamanıza fırsat sunuyor.

Kendilerine başvurduğunuz andan itibaren size en uygun olan pakete sizinle birlikte karar verip, süreci başlatıyorlar.

En özel şarkınız profesyonel bir ekip tarafından hazırlanırken , siz de o esnada uzmanlarla vokal çalışmalarına başlıyorsunuz. Şarkınız hazırlanınca sizi stüdyoya sokuyor ve okumanızı tamamlayıp süreç içerisinde aldıkları görsellerinizle de mini bir klip yapıp çalışmanızı finalize ediyorlar. Geriye

kalan tek şey en özel gününüzde sevdiklerinize şarkınızı yayınlamak oluyor.

Ayrıca ürününüzü enozelsarkim.com’un YouTube kanalında da yayınlayıp, bu mutluluğu daha geniş kitlelerle paylaşmanızı da sağlıyorlar.

 Bitti mi? Tabii ki hayır! 

İsterseniz şarkınızı enozelsarkim.com’un yaratıcısı olan prodüksiyon firması PurpleandMore etiketi ile profesyonel bir fotoğraf ve video klip çekimi gerçekleştirip dijital platformda tüm dünyada bir single olarak yayınlayabiliyorlar. 

Kısacası enözelsarkim.com özel günleri unutulmaz bir anıya döndürmek için sizleri bekliyor ve enozelsarkim.com un paket limiti sadece sizlerin hayal güçleriyle sınırlı. 

Ben çok sevdim. Sizlerin de seveceğini düşündüğüm için paylamak istedim…. 

Bu arada çok güzel bir tanıtım videoları var, onunda linkini buraya bıraktım.

Instagram

Twitter

Linkdln

Facebook

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın