Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Hangi Dizi Karakterisin Söylüyor, Yargılıyoruz!

etiket Burcuna Göre Hangi Dizi Karakterisin Söylüyor, Yargılıyoruz!

Doğrulayı duymaya ve okuduklarından ders almaya hazır mısın? En yakın dizi karakterleriyle eşleştiriyor, gerçekleri yüzüne yüzüne söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyetini öğrenelim.

Burcunu söyle, ruh ikizin dizi karakterini çıkaralım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Özge Egeli, senin gibi bir Koç!

Özge Egeli, senin gibi bir Koç!

Anladık cesur ve gözükarasın ama bu bazen fevri davranmana ve hata yapmana yol açıyor. Koç kadını güçlüdür, mücadelecidir ama başını derde sokmaktan da geri durmaz. Fi'nin Özge Egeli'si az mı çekti? Bir atar gider ömrüne mal oldu unutma. Ama ne yapalım, iflah olmaz bir Koç olduğu için yine de korkusuzca yürümeye devam etti. Muhtemelen seni de tutamayacağız.

İdris Koçovalı, senin gibi bir Koç!

İdris Koçovalı, senin gibi bir Koç!

Koç burcu deyince akla lider, lider deyince de Çukur'un babası İdris gelir. Hiçbir şey yapmana gerek yok, orada öylece bile dursan karizmanla etrafına insan toplarsın. Ama bu kadar özgüven, işler hızlıca ve istediğin gibi gitmediğinde maalesef biraz fazla çabuk sinirlenmene ve çok yükselmene sebep oluyor. Biraz korkulan değil de saygıyla sevilen olmak için Koç burcunun içinde debelenmek gerek. Bizden sana tavsiye.

Pelin Kaner, senin gibi bir Boğa!

Pelin Kaner, senin gibi bir Boğa!

Cebinde paran olmazsa kendini güvensiz hissedersin, olunca da çaaaaattır çatır harcarsın. Yemeye, gezmeye, eğlenmeye kendini vermekse mesele; sen muhteşem bir örneksin. Ufak Tefek Cinayetler'in Pelin'i gibi giyinmekten, süslenmekten, sahte olduğunu umduğumuz bir kürkü sırtına atmaktan ve dikkat çekmekten çok hoşlanıyorsun. Fakat ne var ki gerçekten sevdiğinde de sade bir ilişki anlayışın var, sadakatini sonuna kadar verebilirsin. Hatta bazen körü körüne!

Taylan, senin gibi bir Boğa!

Taylan, senin gibi bir Boğa!

Eğer elindeki hamburgeri bir bırakırsan sana bir iki çift laf etmek istiyoruz. Süslü, bakımlı kadınlardan sonuna kadar hoşlanıyorsun. Güven ve sadakat senin için çok önemli, her şeyi sadece kendine istiyorsun. Ama bazen bencillik yapmaktan da ileri durmuyorsun. Sevgili Boğa erkeği, Ufak Tefek Cinayetler Taylan gibi olma, o kadar yiyorsan lütfen spor da yap. Lüksü bu kadar seviyorsan da biraz çalışmaya çalış...

Hülya, senin gibi bir İkizler!

Hülya, senin gibi bir İkizler!

Bazen tutup sarsmak isteyeceğimiz kadar uçarı oluyorsun ama lanet olası şeytan tüyün seni deli gibi sevmemize sebep oluyor. Zekisin, esprilisin, eğlencelisin ama ruh hali değişikliklerin korkutucu olabiliyor. Yine de Hayat Şarkısı'nı dizi gibi dizi yapan Hülya'sın sen, özgürlüğüne düşkün, goygoycu bir sempati merkezi.

Cengiz Atay, senin gibi bir İkizler!

Cengiz Atay, senin gibi bir İkizler!

Sen bir kadını beğenirsen, o kadını artık Allah korusun... O çeneyle ve şeytan tüyüyle, zekanla ve esprilerinle tavlaman zaten on dakika ama duygusal rollercoaster yaşatman hiç hoş olmuyor. Sahi, hiç sadık olduğun oldu mu? Değişmeyen tek şey değişimdir mottosunu adeta dövme yapmışsın koluna ama tavlayana kadar da uzun kollu gömlek giyip saklıyorsun. Ezel'in Cengiz'i ile eşleşmen seni biraz ürkütür umarız. Adam arkadaşının sevgilini almıştı hatırlarsan...

Bahar, senin gibi bir Yengeç!

Bahar, senin gibi bir Yengeç!

Seni beş dakika dinleyince 'Ver de dünyanın yükünü azıcık da ben taşıyayım' diyesimiz geliyor. Ama senin arkadaşın olmak ne büyük şans; anaç ruhunla her zaman koruyucu kollayıcısın. Sevdiğin insanlar için fedakarlık yaparken fazla kaptıran, sonra doğal olarak aynısını göremeyince büyük melankoli yaşayan birisin. Sevgilin, eşin, evladın, arkadaşın olmak büyük bir nimet. Yine de Kadın'daki Bahar'ı unutma. Kız en son hasta etti kendini, biraz da kendini düşün.

Fatih Şekercizade, senin gibi bir Yengeç!

Fatih Şekercizade, senin gibi bir Yengeç!

Yaaaaaaa senden kaldı mı tırtılım? Ailesine, evine, çocuklarına düşkün ve onlar için her türlü fedakarlığı yapabilecek birisin. Yani kadınlar genelde senin gibi efendi erkekler yerine serserileri seçiyor ama huzur sende. Ama o şefkat ve merhamet bazen boğucu gelebilir, sen de durmayı bil. Zaten tatlılar tatlısı Aşk Yeniden Fatih'ten de biliriz, sen kendini çektin mi dünya durur. Senin gösterdiğin ilgi o kadar büyük ki, yokluğu bildiğin ölüm oluyor.

Merve Aksak, senin gibi bir Aslan!

Merve Aksak, senin gibi bir Aslan!

Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'sinden daha aslan biri yok. Şimdi lütfen yazın ortasında bile yaptığın şatafatlı makyajı sil, spreyli saçlarını yıka, pullu ve renkli elbiseni çıkar ve otur karşımıza. Bak prenses, dünya senin etrafında dönmüyor. Yani sen döndürüyorsun da, bizi perişan ediyorsun. Altımıza ediyoruz bir ihtimal gururunu kırarız, canını sıkarız da kafamıza sıkarsın diye. Ha bu arada arkadaşın olmaktan gurur duyuyoruz, arkadaşın olmamıza izin verdiğin için. Zaten senin dostuna bir şey de olmaz, korur kollarsın. Sev bizi, şerrin felaket.

Vartolu Saadettin, senin gibi bir Aslan!

Vartolu Saadettin, senin gibi bir Aslan!

İddialı bir kişilik, doğal bir karizma, şatafat, altın aksesuar, pohpohlanma delisi geliyor: Aslan erkeği! Çukur'un Saadettin'ini bildin mi? Onda da sempatinin ağa babası var. Güçlü mü? Sonuna kadar. Ama canı sıkıldığında, gururu kırıldığında, ilgi çekemediğinde neye dönüştüğünü hepimiz biliyoruz. Aslansın, kaplansın, bir numarasın. Ama biraz mütevazi olmayı bilmen gerek. İyisi mi sen hemen baba ol, çünkü en kahramanlaştırılmış babalar Aslanlardır. Korumaktan kollamaktan bir saniye tereddüt etmediğini çok iyi biliyoruz.

İffet Sütçüoğlu, senin gibi bir Başak!

İffet Sütçüoğlu, senin gibi bir Başak!

İfot'u hatırladın mı? Bir şey beğendirmenin imkansıza yakın olduğu, en ufak detayı bile kaçırmayan, didikleyen, kuruntu ve evhamlar geçiren Avrupa Yakası karakteri. E sonra soldan soldan geliyorlar annecim, kendini bu kadar üzmeye zorlamaya gerek var mı? İnşallah bunu okuyanların yükseleni falan Yay'dır da biraz olsun nefes alırlar.

Ömer İplikçi, senin gibi bir Başak!

Ömer İplikçi, senin gibi bir Başak!

Evine geldik ve renklerine göre dizdiğin çoraplarını karıştırdık, her şeyi tek tek not aldığın ajandanı parçaladık gittik. Ne yaparsın? Aklını kaybedersin aklını. Mükemmeliyetçi, düzenli, titiz, bunlardan doğan eleştirel yaklaşım ve her şeyden de önemlisi sizi çekici kılan o zeka! Eğer Kiralık Aşk'ın Ömer'i gibi her güne giyeceğiniz gömlek bile belliyse biraz sıkıcı olabiliyorsunuz. Kendinizi düzene fazla kaptırdığınızda da hayatın tadını çıkaramıyorsunuz. Yoksa tam evlenilecek adamsınız!

Süreyya Boran, senin gibi bir Terazi!

Süreyya Boran, senin gibi bir Terazi!

Sana yargılama yok! 12 burç içinde en tatlı, en sempatik kimmiş, kimin gülüşü bir ömre değermiş bildin mi? Çatışmadan hoşlanmayan, zarif ve kibar tavrıyla bilinen, eğlencesinden de kaçınmayan birisin. İstanbullu Gelin'in Esma'yı bile dize getiren Süreyya'sısın. Bunu da hinlikle cinlikle değil; sabırlı ve uyumlu yapınla yaparsın. Bir şekilde herkesi yola getirir, adalet ve huzuru sağlarsın. Gel ya bir sarılalım!

Yamaç Koçovalı, senin gibi bir Terazi!

Yamaç Koçovalı, senin gibi bir Terazi!

Çatışmaya giderken bile eğlencesini ve sempatisini kaybetmeyen bir Yamaç var bildin mi? Heh! Sen de Çukur'un Yamaç'ısın. Aslında o artık sakin kalmakta biraz zorlanıyor ama her zaman en adil, en eşitlikçi, dengeli ve soğukkanlı kararı o alabiliyor. Sen 12 burç içinde gülüşü en özel, en sevimli burçsun. Lütfen huzuru bul, sevdiğin işi yap ve keyif al. Yoksa mutlu olamazsın... Beni yargılamayacak mısın diyeceksin. Yok, sen 12 burcun en tatlısısın.

Bihter Ziyagil, senin gibi bir Akrep!

Bihter Ziyagil, senin gibi bir Akrep!

Tutku diyoruz, kararlı diyoruz, ketum ve kinci diyoruz, güçlü ve ihtiraslı diyoruz. Kimi koyalım buraya, Yaprak Dökümü Hayriye Hanım'ı mı? Bihter Ziyagil, Google'a Akrep yazınca karşımıza çıkan kişi olmalı. Pes ettiğini düşündüklerinde o küllerinden doğuşun, sonra güçlenip herkesin anasından emdiği sütü burnundan getirişin yok mu... Zor beğendiğin o adamı sonra ancak ölmesi koşuluyla bırakman yok mu... Bebeğim sen bir güç abidesisin biliyoruz ama çok da şey yapma, biliyorsun Bihter de yükseldi yükseldi sonra kalbine sıktı sonuçta.

Can Manay, senin gibi bir Akrep!

Can Manay, senin gibi bir Akrep!

Gözlerinin içine bakıp yalan söylesem nerede bulurlar cansız bedenimi? Veya kafana koysan alamayacağın herhangi bir şey var mı? Libidonun durduğu bir nokta, gizeminden ve çekiciliğinden etkilenmeyen biri oldu mu? Tehlikelisin. Fi'nin Can Manay'ına benzettik kusura bakmazsan. Hani istediğinde almaya, aldığında asla salmamaya örnek olsun diye... Bazen seni gaza getiren bu güç, çok korkutucu olabiliyor.

Deniz Tunalı, senin gibi bir Yay!

Deniz Tunalı, senin gibi bir Yay!

Dünyanın en sevimli arkadaşı Merhamet'teki Deniz'dir. Aksini söyleyen ocak dışıdır. Eğlenceli, rahatına düşkün ama macera için de her şeyi yapabilecek, en kötü günü komik bir anıya dönüştürebilecek biridir o da senin gibi. Seninle Altınoluk'a gitsek Las Vegas'a gitmiş kadar oluruz. Seninle olmak çok güzel ama dikkat et, devamlı ayrılıp barıştığın sevgilin inşallah bir Yengeç'le tanışmaz...

Behlül Haznedar, senin gibi bir Yay!

Behlül Haznedar, senin gibi bir Yay!

Aslında kısa ve öz, o kadar kendine aşık ve o kadar sorumsuz olabiliyorsun ki beraber olduğun kadın yüreğine sıkıp ölüyor be kardeşim! Anladık Behlül kaçar, anladık özgürsün, iyimsersin, maceracısın da, yengenle oynaşmak da biraz fazla macera değil mi? Bunu okuyan sevgili Yay erkeği, lütfen Behlül gibi olma. Çok şeker ve çok eğlencelisin, ortamı yükselten ve sıradan bir günü harika bir anıya çeviren sensin. Azıcık da sorumlu olmayı öğren, yaşlılıkta yalnızlık zor.

Fikret, senin gibi bir Oğlak!

Fikret, senin gibi bir Oğlak!

Soğuk, mesafeli, kuralcı ve gelenekselci. Aklınıza Yaprak Dökümü Fikret'ten daha iyi bir alternatif geliyor mu? Çalışırsa mükemmel çalışır, çalışmaz evde oturursa da evi küçük bir atölyeye çevirir. Üretmesi, düzen kurması ve yönetmesi gerek. Ama şöyle bir bak bakalım sevgili Oğlak kadını, çok da hayattan keyif alıyor gibi görünüyor mu Fikret? Hadi seni hak etmek için uğraşan o insanlara artık yüz ver ve onlarla eğlen. Biraz Yay, İkizler, Terazi falan tanı ve onlara bırak kendini. Çok tatlısın, yorulma.

Serhan Aksak, senin gibi bir Oğlak!

Serhan Aksak, senin gibi bir Oğlak!

Ciddi, soğukkanlı, mesafeli duruşun yer yer seksi olabilir ama içimiz de bir şişmedi değil. Söyle bakalım kaç kez ders çalışacaksın ya da hiç gerek olmadığı halde mesaiye kalacaksın diye kız arkadaşından azar yedin? Ufak Tefek Cinayetler Serhan'ı bildin mi? Adam aşık olurken bile belli bir düzen çerçevede oldu. Bu arada sana sonsuz güvendiğimizi, en saygı duyulan burç olduğunu, muhtemelen ıssız adada kaldığımızda senin bilgi ve birikimine ihtiyaç duyacağımızı biliyoruz. Seviyoruz seni, hadi bir masaja git de rahatla.

Zeynep, senin gibi bir Kova!

Zeynep, senin gibi bir Kova!

Özgür ve dik kafalı, maceracı ruhu bazen başına iş açan, idealleri uğruna hayatını bile ortaya koyabilecek biri geldi mi aklınıza? Hakan:Muhafız'ın Zeynep'i mesela... Oradan oraya koşturup gizem çözme peşinde, aynı zamanda da doğrularından hiç vazgeçmeme onda huy. Sen de öylesin, zeki ve çevik olmak senin ruhunda var. Ama o inadın yok mu.... Bir şeyi bir daha asla yapmaman için sana bir kere emredilmesi yeterli, ölsen yapmazsın. Yahu yeterince kibar su isteyemediğimiz için kafamızdan aşağı döken Kovalar var, bu da biraz fazla değil mi?

Deniz, senin gibi bir Kova!

Deniz, senin gibi bir Kova!

İnsancıl, özgür, prensipli, idealist ve çok özgün! Sen sanatçı olmak, marjinal şeyler yapmak, ideallerinden asla vazgeçmeden bir savaş vermek için doğmuşsun. Fi'nin Deniz'i gibi çok sevilen bir hoca olabilir, sanata gönül verebilir, duygularını sonuna kadar yaşayıp maceracı ruhunu hiç kaybetmeyebilirsin. Evet, evlenmek için çok da mükemmel bir tercih gibi gözükmüyorsun ama biliyoruz, eli yüzü düzgün bir Kova'nın etrafında her zaman kadınlar doludur.

Rüya, senin gibi bir Balık!

Rüya, senin gibi bir Balık!

Oy benim hayalperestim, oy benim bizden başka bir alemde yaşayan hisli balığım. Seni üzdüler mi yine? Ne yaptılar, yürüyen merdivende soldan mı yürüdüler? Allah kahretsin onları, dünya bu kadar kötü olmak zorunda mı diye ağlattılar seni saatlerce değil mi? KIZ! Topla kendini. Yeter da ağla ağla ağla! Hassas, duyarlı, insani yönü kuvvetli, merhametli, pamuk kalpli oluşuna aşığız da azıcık da güçlü ol. İnşallah hayat arkadaşın Koç falan olur da bütün mirası kaptırmazsın dayına. Yedi Numara Rüya'yı bildin mi? Akışta yaşadığında ne iyi değil mi. Akışta yaşa ama akarken de ağlama n'olur.

Ali Mertoğlu, senin gibi bir Balık!

Ali Mertoğlu, senin gibi bir Balık!

Efendilik arayanın illa Beyaz Show'a gitmesine gerek yok; romantiklikte ve efendilikte çağ açıp çağ kapatan Balık erkeği burada. Ama kendileri ile sevgili olmak çok zor. Çünkü ilişkiyi bitirmek istediğinde intihar eder diye gidemiyorsun. Okudun mu Balık erkeği? Bak bize bu izlenimi veriyorsunuz. Halbuki duygusallığınız içinizdeki müthiş sevgi ve şefkatten, canını bir başka can için ortaya koyabilecek kadar hassas olmaktan geliyor. Aşırı yakışıklılığı Güneşin Kızları'ndaki Ali'yı kurtardı ama sizi kurtarmayabilir. Biraz daha sertleşmenin zamanı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
354
158
120
118
44
34
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
öykü

Tüm merve aksaklara tüm aslan burçlulara selam olsun djsdhjsad

rahmetlit

şu balikları sulugöz yapmayın artik mk

Alev Ayer

Hayat Şarkısı- Hülya tanımıyorum ama burcum her zamanki gibi tamamen ben 😌