Görüş Bildir
Haberler
Bu Liste Diziseverlere Özel: İnternetteki Her Şeyi Silip Süpürenlere Adı ve Değeri Az Bilinen 15 Başarılı Dizi

Bu Liste Diziseverlere Özel: İnternetteki Her Şeyi Silip Süpürenlere Adı ve Değeri Az Bilinen 15 Başarılı Dizi

Mia Zona
07.11.2021 - 10:38

Piyasadaki tüm dizileri izleyip tükettiyseniz ve 'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsanız bu liste tam size göre! Adı da değeri de pek bilinmemiş dizilerden size önerilerimiz var...

Not: Dizi açıklamaları beyazperde.com'dan alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mare of Easttown (2021)

1. Mare of Easttown (2021)

Mare of Easttown, Pennsylvania’da yaşanan bir cinayeti konu ediyor. Küçük bir kasabada yaşayan dedektif, bir yandan çalkantılı yaşamındaki sorunlarla mücadele ederken, bir yandan da kasabada işlenen gizemli bir cinayeti aydınlatmaya çalışır.

2. Unbelievable (2019)

2. Unbelievable (2019)

Genç bir kız olan Marie, tecavüze uğradığını söyleyerek şikayette bulunur. Fakat iddiasının asılsız olduğu gerekçesi ile suçlanır. İki kadın dedektif tecavüze uğradığı konusunda yalan söylemekle suçlanan Marie’nin davasının peşine düşer. Marie gerçekten bir suçlu mu yoksa bir mağdur mudur?

3. Why Women Kill (2019- )

3. Why Women Kill (2019- )

Why Women Kill, birbirinden farklı karakterlere ve yaşam şekline sahip üç kadının hikayesini konu ediyor. 1960’larda yaşayan bir ev hanımı, 80’lerde yaşayan bir sosyetik ve 2018’de yaşayan bir avukat. Üçünün tek ortak noktası ise evliliklerinde ihanete uğramaları. Dizi kadının toplum içerisindeki rolünün yıllar içerisinde nasıl değiştiğini gözler önüne seriyor.

4. Time (2021- )

4. Time (2021- )

Öğretmen olan Mark Hebden, bir kazadan masum bir insanın ölümüne neden olur. Vicdan azabı çeken Mark, dört yıl hapse mahkum edilir. Bilmediği bir dünyaya adım atan Mark’ın dört duvar arasında nasıl yaşanacağını öğrenmesi gerekir. Hapishanede gardiyan olarak çalışan Eric Reid ise sorumluğu altındaki insanları korumak için çabalayan bir adamdır. Her gün karşılaştığı birbirinden farklı sorunların üstesinden gelmeye çalışan Eric, tehlikeli bir mahkumun kendisi ile ilgili öğrendiklerinden sonra zor bir seçim yapmak zorunda kalır.

5. Only Murders in the Building (2021- )

5. Only Murders in the Building (2021- )

Only Murders in the Building, suçla ilgili bir takıntıyı paylaşan ve kendilerini bir anda bir suçun içinde bulan üç yabancının hikayesini konu ediyor. Aynı apartmanda yaşayan üç yabancı, apartmanlarında korkunç bir ölüm meydana geldiğinde bunun bir cinayet olabileceğinden şüphelenir. Gerçeği ortaya çıkarmaya karar veren üçlü, araştırma yapmaya başlar ve bunu belgelemek için bir podcast kaydeder. Üç yabancı olayı araştırırken, binanın yıllar öncesine uzanan karmaşık sırlarını ortaya çıkarırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Fauda (2015- )

6. Fauda (2015- )

İsrail ajanı olan Doron Kavillio, bir Hamas liderinin peşindedir. Görevini tamamlayıp Abu Ahmad’ı öldüren Doron, işinden ayrılarak kendisi için yeni bir hayata başlar. Ancak eski patronu beklenmeyen bir anda Doron ile irtibata geçmesi, Doron'ın uzaklaşmak istediği eski yaşamına geri dönmesine neden olur. Abu Ahmad’ın aslında ölmediğini öğrenen Doron, yarım kalan işini bu kez tamamlayabilmek için eski işine geri döner.

7. Trying (2020-2022)

7. Trying (2020-2022)

Sorunlu arkadaşlıkları, kötü aile ilişkileri ve bir o kadar da kaotik yaşamları ise evlat edinme sürecinde önlerine engel olarak çıkar. Başrollerinde Rafe Spall ve Esther Smith bulunan Trying, bebek sahibi olamayan bir çiftin evlat edinme macerasını ekranlara getiriyor.

8. See (2019- )

8. See (2019- )

See, günümüzden uzak bir gelecekte geçiyor. Dizide görme yetisini yitiren insanlığın hayatta kalmak için yeni yollar aramasını konu ediniyor. Ne var ki yeni hayata gelen ikiz bebeklerin görme yetisiyle doğması işleri karıştırıyor.

9. Your Honor (2020-2021)

9. Your Honor (2020-2021)

Yıllar boyu adaleti sağlamak için çalışan adam, oğlunun bir suça karışmasının ardından, onu koruyabilmek için kendisini zor bir duruma sokar.

10. Hanna (2019-2021)

10. Hanna (2019-2021)

16 yaşında zeki ve meraklı bir çocuk olan Hanna, babası Erik'e fazlasıyla bağlıdır. Hanna, kuzey Finlandiya'nn balta girmemiş ormanlarında, soğukkanlı bir ölüm makinesi, bir suikastçı olarak yetiştirilmiştir. Eski bir CIA ajanı olan babası ona avlanmayı, kendini savunma sanatını öğretmiş, herhangi bir okula göndermeden evde eğitmiştir. Babası sayesinde yaşıtlarından tamamen farklı yetişen ve ergenlik çağındaki hiçbir çocuğa benzemeyen Hanna şimdi öğreticisi tarafından ilk suikastını gerçekleştirmek için Avrupa'ya yollanır. Yol boyunca hedefine kitlenmiş bir şekilde, usta bir katil gibi soğukkanlılıkla hareket eden Hanna, dışarıdaki dünyanın kendisi ve ailesi için yaptığı planlardan habersizdir. Başına gelen çeşitli olaylar sonucunda hedefine yaklaştıkça varoluşuna dair sorularla boğuşmaya başlar. Erik kızının artık geri döndürülemez bir yola girdiğini fark eder.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Foundation (2021- )

11. Foundation (2021- )

On milyonlarca gezegeni kapsayan bir galaktik imparatorluğun çöküşünü konu alan Foundation; psiko-tarih biliminin yaratıcısı olan Hari Seldon karakterini merkeze alıyor. İmparatorluğun yüzyıllarca sürecek bir savaş ve cehalete yaklaştığını fark eden Seldon, yeni bir imparatorluğun kuruluşuna kadar olan zamanın en aza indirilmesi için, seriye ismini veren vakfın kurulmasına ön ayak oluyor.

12. The Chair (2021- )

12. The Chair (2021- )

The Chair, prestijli Pembroke Üniversitesi'ne İngilizce Bölüm Başkanı olarak atanan Dr. Ji-Yoon Kim'in hikayesini konu ediyor. Bu bölüme gelen ilk kadın olan Ji-Yoon Kim, bu süreçte bir dizi zorlukla karşılaşır.

13. The Mosquito Coast (2021- )

13. The Mosquito Coast (2021- )

Mosquito Coast, ütopik bir toplum yaratmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. İdealist bir adam olan Allie Fox, ABD hükümetinden kaçmak zorunda kalınca ailesiyle birlikte soluğu Latin Amerika’da alır. Allie, geldiği bu yerde ütopik bir toplum yaratmayı amaçlar. Bunun için çabalayan Allie, farkında olmadan ailesini büyük bir tehlikenin içine sürükler.

14. The Spanish Princess (2019-2020)

14. The Spanish Princess (2019-2020)

Henüz küçük bir çocukken ileride İngiltere kraliyet ailesine katılacağı kesinleşen Catherine, artık Wales Prensesidir. Ne var ki kocası Prens Arthur’un beklenmedik ölümü onu tahtından edecektir. Ancak bu her şeyin sonu değil, tam tersine başlangıcı olacaktır. Catherine’nin, kocasıyla aralarında hiçbir şey yaşanmadığını iddia etmesi işleri karıştırır. Catherine ile ileride kral olacak Prens Harry’nin yakınlaşması an meselesidir.

15. Two Weeks to Live (2020- )

15. Two Weeks to Live (2020- )

'Two Weeks to Live' babasını kaybettikten sonra annesiyle birlikte kırsal bir bölgeye taşınan ve burada beklenmedik bir şekilde büyük bir belanın ortasında kalan Kim'in maceralarını işliyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın