Görüş Bildir
Haberler
Arkadaşlarınla Birlikte İzlemen Gereken Eğlenceli Film Hangisi?

Arkadaşlarınla Birlikte İzlemen Gereken Eğlenceli Film Hangisi?

Mia Zona
30.06.2021 - 17:00

Sizin için seçtiğimiz filmi izlerken iyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. En yakın arkadaşlarınla nerede tanıştın?

1. En yakın arkadaşlarınla nerede tanıştın?

2. Üzgün olduğunda ilk olarak kimi ararsın?

3. Hangisi oturduğun yerden seni kaldırıp dans ettirir?

4. Arkadaşlarınlayken genellikle ne yaparsınız?

5. Hangi yemeği tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak, insanlar seni nasıl tanımlar?

Çılgınlar Sınıfı / Accepted!

Çılgınlar Sınıfı / Accepted!

Bartleby hayatını bir lise öğrencisi olarak sürdürmüştür ancak artık okulun son dönemleri yaklaşmıştır ve kendisine yüksek öğrenim görebileceği bir okul bulması gerekmektedir. Büyük umutlarla başvurduğu tüm okullar ilginç bir şekilde kendisini geri çevirmektedir. Bartleby tüm bunların sonucunda ne yapacağını şaşırmıştır. Sonra ise aklına oldukça tuhaf bir fikir gelir. Kendi okulunu kuracak ve kendi eğitimini kendisi tamamlayacaktır.

Yalancı Yalancı / Liar Liar!

Yalancı Yalancı / Liar Liar!

Los Angeles’lı savunma avukatı Fletcher Reede 5 yaşındaki oğlu Max’in partisine gitmek yerine yalan söylemeyi yeğler. Çünkü patronu Miranda’yla sevişmek gibi önemli bir işle meşguldür. Küçük Max de doğum günü mumlarını söndürürken babasının en azından bir gün boyunca yalan söylememesini diler ve bu dilek işe yarar. Ertesi gün Fletcher, Miranda’nın 'dün akşam nasıldı?' sorusuna, daha iyi tecrübeleri olduğunu söyleyerek cevap verir. İş yerinde sürekli olarak çıkmadığı telefonlara çıkar. İş arkadaşları hakkında ne düşünüyorsa açık açık söyler. Bunlar sadece başlangıçtır.

Bu Nasıl Aile! / We're the Millers!

Bu Nasıl Aile! / We're the Millers!

David Burke, kendi bölgesinde etliye sütlüye bulaşmadan çalışan, yerel bir uyuşturucu satıcısıdır ve şimdiye kadar işleri hep yolunda gitmiştir. Fakat bir gasp sonrasında elindeki malı kaptırınca marihuana satıcısı Brad'e borçlanır. Brad ona bir şans verir ve Meksika sınırından yüklü miktarda uyuşturucu geçirmesini ister. David'in sınırı dikkat çekmeden geçebilmesi için esaslı bir plana ihtiyacı vardır ve kısa süre içerisinde bulur. David kılık değiştirerek aile babası olacaktır! Kuracağı ailedeyse anne rolünü striptiz dansçısı Rose üstlenirken, henüz bakir bir genç olan Kenny ve kaçak genç kız Casey de ailenin çocukları numarasını yapacaktır. Hepsi birbirinden farklı karakterdeki bu aile üyelerini ise yol boyu çılgın maceralar bekler.

Click!

Click!

Bir mimar olan Micheal Newman’ın tipik bir orta sınıf ailesi vardır. Sevgi dolu, eşsiz karısı Donna, oğulları Ben ve kızları Samantha ve bir de sabit ziyaretçileri olan kendi ebeveynleri ile mutlu bir yaşamları vardır. Ancak Micheal tam bir işkoliktir. Sürekli stres altında, patronunu tatmin ederek şirkette bir ortaklık payı elde etmek ister. Bu sırada işine fazla önem verdiği için de ailesini ihmal eder. Micheal bir gün uzaktan kumanda satın almak üzere girdiği bir dükkânda tuhaf bir satıcı olan Morty ile tanışır. Morty kendisine hayatını kumanda edebilecek bir kumanda aleti sunar. Micheal aleti çok kullanarak aletin kumandasını kaybeder. Bu sayede hayatının değerini farkına varacaktır.

Eğlencesi bol yaz aylarında KFC Avantajı bol menü iyi gider!

Eğlencesi bol yaz aylarında KFC Avantajı bol menü iyi gider!

Hemen sipariş vermek için tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
11
11
10
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Çılgınlar sınıfı accepted

Gizem Yenikler

Çılgınlar Sınıfı / Accepted!