Görüş Bildir
Haberler
Friends Karakterleri Günümüzde Yaşasaydı Sosyal Medyayı Nasıl Kullanırdı?

Friends Karakterleri Günümüzde Yaşasaydı Sosyal Medyayı Nasıl Kullanırdı?

Mia Zona
15.08.2021 - 13:46

Birçok kişinin favori dizisi sorulduğunda Friends cevabını alıyoruz. Karakterlerin her birini hayatımıza dahil olmuşlar gibi benimsedik. Peki karakterler günümüzde yaşıyor olsalardı sosyal medya hesaplarını nasıl kullanırlardı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öğrenmek için karakterlerin üzerine tıkla!

Joey'nin sosyal medya hesaplarına bakalım...

Joey'nin bitmek tükenmek bilmeyen partner arayışı, Tinder sayesinde çok daha pratik hale gelmiştir. Her #TBT gününde gençliğinde oynadığı pembe dizilerden fotoğraflar paylaşmaktadır. Ayrıca Instagram hesabında samimi fotoğraflarını oldukça komik açıklamalarla paylaştığı için 5 milyon takipçiye sahiptir. Profili insanların sıkıldığında açıp, 'Bu adam da iyice kafayı yırdı' diyebileceği türden bir profildir. Netflix profilinde de cinsellikle ilgili tüm yapımları silip süpürmüştür. Gençlik dizileri de buna dahil...

Monica'nın sosyal medya hesaplarına bakalım...

Monica her ne kadar aşçılıktan emekli olsa da Instagram profilinde sürekli olarak pratik yemek tariflerine yer verdiği reels'lar paylaşmaktadır. Küçük bir takipçi kitlesine sahip olmasına rağmen mükemmeliyetçi yanından dolayı video çekme işini çok ciddiye almaktadır. YouTube geçmişinde ise bol bol 'X lekesini nasıl çıkarırım?', 'Eski eşyaları nasıl yeni gibi yaparım?' tarzında videolar vardır. Unutmadan, sosyal medya hesaplarını daha fazla kadın hakları için savaşmaya kullanan başka kimse yoktur herhalde!

Chandler'ın sosyal medya hesaplarına bakalım...

Chandler'ın yalnızca kendisinin anladığı birbirinden anlamsız onlarca tweet'in olduğu bir Twitter hesabı olduğuna şaşırmamışsınızdır. Yan yana otururlarken bile Monica'yı Instagram'dan komik olduğunu ısrarla iddia ettiği videolara etiketleyip tepkisini izlemektedir. Ayrıca WhatsApp'ta insanlarla konuşurken yazmak yerine birbirinden komik stickerlar göndermeyi tercih etmektedir. Ve tabii ki Instagram'da içine zorla Monica'yı da kattığı akım videolarını paylaşmaktadır.

Rachel'ın sosyal medya hesaplarına bakalım...

İşte gerçek bir influencer; Rachel Green! İnternette birçok sitenin 'yaşı fazla olmasına rağmen 10 milyon takipçiye sahip olan fenomen' bilgisiyle paylaştığı o kişi tabii ki Rachel olacaktı. Instagram hesabında moda ve güzellikle alakalı her şeyi paylaşan Rachel, büyük bir takipçi kitlesine sahip olmasına rağmen onu yapmacık bulan birçok hater'a da sahiptir. Yine de paylaştığı makyaj yapma videolarına hayran olmamak elde değil! Ve söylememiz gerekiyor, ünlülerin arasındaki kaoslar hakkında her şeyi A'dan Z'ye bilen, bunları takipçi kitlesiyle paylaşan kişi de yine Rachel...

Ross'un sosyal medya hesaplarına bakalım...

Netflix'teki belgesellerin her birini en az 3 kere Ross'tan başka kim izleyebilirdi ki? Edindiği tüm bilgileri sahip olduğu küçük kitlesine YouTube kanalına çektiği videolarla aktaran Ross, emekli olduğu akademisyenlik hayatına YouTube'dan devam etmektedir. Her ne kadar artık çok az kişi kullanıyor olsa da Ross tam bir Snapchat bağımlısıdır ve hayatındaki her gelişmeyi anlık olarak Snapchat üzerinden paylaşmaktadır. En iyi arkadaşının ise kim olduğunu tahmin etmek zor değil; Siri!

Phoebe'nin sosyal medya hesaplarına bakalım...

Central Perk'te sahne aldığı günlerin özlemini duyan Phoebe, bu özlemi YouTube'da şarkı söylediği videoları paylaşarak dindirmektedir. Takipçileriyle oldukça yakın olan Phoebe, videolarına yapılan her yoruma tek tek cevap vermektedir. Kötü yorum yapanlara ağızlarının payını bildirdiğini söylememize gerek bile yoktur herhalde... Ayrıca Phoebe sosyal medya hesaplarından var gücüyle LGBTQ+ haklarını savunmaktadır.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
21
12
6
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Eğlenceli içerik olmuş söz konusu olan Friends ise bana hep öyle geliyor.

duygu h

Rachel’e şaşırmadık tabi ki