Görüş Bildir
Haberler
TV
Böyle Aile Olmaz Olsun! Ailesinin Hem İstismar Ettiği Hem Pazarladığı Dilek Albayrak'ın Hüzün Dolu Öyküsü

Böyle Aile Olmaz Olsun! Ailesinin Hem İstismar Ettiği Hem Pazarladığı Dilek Albayrak'ın Hüzün Dolu Öyküsü

06.07.2022 - 09:26

Dilek Albayrak, 17 yaşındayken Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan'la Vazgeçme programına katılmıştı. Onun istismar dolu geçmişini ilk o zaman öğrenmiştik. Geçtiğimiz günlerde YouTube'daki Katarsis adlı programda hayat hikâyesini anlatan Dilek Albayrak, hepimizin yüreğini burkmuştu. Hak arayışını sürdüren Dilek'in öyküsünü öğrenip tüm istismar mağduru kadınlar için daha güçlü bir şekilde ses çıkartacağımıza inanıyoruz. İşte, Dilek Albayrak'ın yaşam öyküsü...

İçeriğin Devamı Aşağıda

"12 yaşında çocukluğum elimden alındı."

"12 yaşında çocukluğum elimden alındı."

Dilek Albayrak, arkadaşlarıyla koşup oynaması gereken yaştayken ailesinin ve köylü halkının tecavüzlerine maruz kalıyor. Çevresindeki arkadaşlarının birçoğunun da tecavüze uğradığını söylüyor. 'Sesimi kimse duymadı. Sesimi kıstılar. Sesimi duyurmaya çalıştım ama kimse duymadı, yine kıstılar.' diyerek yaşadığı haksızlığı anlatan Dilek, devam eden dava sürecinde de onu susturmaya çalıştıklarını söylüyor.

"Kendi öz çocuğuna bunları yapabilen biri."

"Kendi öz çocuğuna bunları yapabilen biri."

Dilek, tüm ailesi ve çevresi tarafından gördüğü muamele sonrasında, 'Bir baba kendi öz evladına bunu yapabilir mi?' diye düşünerek DNA testi bile yaptırıyor ve maalesef o kişinin gerçekten de öz babası olduğunu öğreniyor. Ortada hiçbir sebep yokken ailenin sevilmeyen çocuğu olan Dilek'in kendi annesi bile 'Sen benim çocuğum değilsin, keşke ölseydin.' diyor. Programda Dilek'e 'Nasıl bir çocuk olmak isterdin?' diye sorulduğunda 'Mutlu olmak isterdim, sevilmek isterdim. Şimdiki anne-babalar çocuklarını çok seviyor, öpüyor kokluyor, ayağına taş değmesin istiyor. Benim ailem bana bunları yapsaydı mutlu olurdum.' cevabını veriyor.

"Bana uyuşturucu verip tecavüz ediyorlardı."

"Bana uyuşturucu verip tecavüz ediyorlardı."

Şu anda evli ve çocuk sahibi olan Dilek, küçük yaşta uyuşturucu bağımlısı oluyor. Uyuşturucuyla ilk kez annesinin hazırladığı, içinde madde olan meyve suyuyla tanışıyor. Uyuşturucunun etkisindeyken de abisi ve babası küçük kıza acımasızca tecavüz ediyor. Daha sonra 'kızım, kardeşim' dedikleri Dilek'i köydekilere pazarlıyorlar. Eşi, dostu, anne tarafı, baba tarafı, tüm bu insanların çevrelerindekiler... Hepsi Dilek Albayrak'ı 5 sene boyunca istismar ediyor.

"Eşimi birlikte olmaya ben zorladım."

"Eşimi birlikte olmaya ben zorladım."

Dilek Albayrak, henüz 15 yaşındayken annesi vasıtasıyla şimdiki eşiyle tanışıyor ancak annesi 'Onu dolandıracağız, parasını alacağız.' diyor. Nişanlıyken eşinden hamile kalan Dilek, annesi 'Ya gidip onunla birlikte olacaksın ya seni öldüreceğim.' dediği için eşini birlikteliğe zorladığını söylüyor. Ailesine kulaklarını kapayan kız, eşi Bahattin'e her şeyi anlatıyor ve şu anda kocasıyla tüm bu olanları ortaya çıkarmaya çalışıyorlar.

"Oyun oynamayı çocuğumla öğrendim."

"Oyun oynamayı çocuğumla öğrendim."

Dilek evlense de ensest ve pedofili kurbanı olmaya devam ediyor. Annesi, kızı sözlendiği gün bile 'Sözlendi, haydi gelin kutlayalım.' diye eve başkalarını davet ederek iğrençliklerini sürdürüyor. Hiçbir zaman çocukluğunu yaşayamayan Dilek, bazı şeyleri yeni yeni öğreniyor. Mesela Bahattin ile lunaparkın önünden geçerken 'Bu ne?' diye soruyor ve çocukken yaşayamadığı her şeyi, göremediği her yeri o şekilde öğreniyor. Eşi ve eşinin annesi, Dilek çocuk gibi davrandığı ve çocuğuyla küçük bir kız gibi oynadığı için ona kızdıklarında 'Ne yapayım? Hiç yaşamadım, hiç bilmiyorum ki. Çocuk olmayı, oyun oynamayı şimdi öğreniyorum.' diyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Eşim beni çok seviyor."

"Eşim beni çok seviyor."

Dilek, 'Eşim bana hep sahip çıktı. Birlikte bir aile olmayı teklif etti. Beni eşim de çocuğum da çok seviyor. Ben kendi ailemden görmediğim sevgiyi şimdiki ailemden ve eşimin ailesinden gördüm. Hem de ben onlara bu kadar kötülük yapmışken.' diyerek yaşadıklarından kendini sorumlu tutuyor.

"Durmadan dava açtık ama davaların hepsi kapatıldı."

"Durmadan dava açtık ama davaların hepsi kapatıldı."

Eşinin ve eşinin ailesinin desteğiyle köyden kurtulmayı başaran Dilek, dava açma sürecine giriyor. Yaşadıkları hukuksuzluğu 'Davaların hepsi kapatıldı. Ankara'ya gittik tekrar dava açtık, yine kapatıldı. CİMER'e başvurduk, düştü. Burada açtık, tekrar düştü.' sözleriyle anlatıyor. Hukuki bir sonuç alamayınca televizyona çıkmaya karar veriyorlar fakat bu defa da yayın yasağı geliyor.

2 sene olmasına rağmen hâlâ hukuki bir gelişme yok.

2 sene olmasına rağmen hâlâ hukuki bir gelişme yok.

Mahkemeye tekrar başvurmalarına rağmen hâlâ bir ilerleme görünmüyor. Dilek'in tek istediği ise adaletin yerini bulması, suçluların cezasını çekmesi ve çocuğuyla derin bir nefes alması. Maalesef Dilek ülkemizdeki tek pedofili ve ensest mağduru değil. Hukuki mücadelesi devam ederken bir yandan da çocuğunu büyütmeye çalışan Dilek Albayrak'ın tüm istismar mağduru kadınların sesi olmasını umuyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
146
100
41
8
4
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın