Görüş Bildir
Haberler
Boş Baklavanın Ardından Şimdi de Boş Tost: Ketçap ve Biberli Tost 2 Liraya Satılıyor

etiket Boş Baklavanın Ardından Şimdi de Boş Tost: Ketçap ve Biberli Tost 2 Liraya Satılıyor

Gaziantepli bir tostçu, ekmeğin arasına ketçap ve biber koyarak yaptığı ‘Boş Tostu” 2 TL’den satınca sosyal medyada gündem oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü'den Ahmet Kaya'nın haberine göre Gaziantep'in yanı sıra, Ankara ve İstanbul'da şubesi bulunan, atom, çikolatalı kavurmalı, muzlu, karışık, kaşarlı, gibi birçok çeşit tost yaparak sosyal medya hesaplarından paylaştığı için ‘Tostçu Erol' adıyla fenomen olan tostçu Mehmet Erol Sorgulu, bu kez de yarım ekmek arasına ketçap ve biber koyarak 2 TL'den satmaya başladı.

'1 dilim kaşar ve 1 dilim sucuk maliyeti 2 TL. Esnaf bu maliyetle nasıl iş yapacak?'

'1 dilim kaşar ve 1 dilim sucuk maliyeti 2 TL. Esnaf bu maliyetle nasıl iş yapacak?'

Bir süre önce sosyal medya hesabından, “Sadece 1 dilim, evet yanlış duymadınız 1 dilim kaşar ve 1 dilim sucuk maliyeti 2 TL. Esnaf bu maliyetle nasıl iş yapacak. Allah sonumuzu hayır etsin” paylaşımı yapan tostçu Erol boş tost ile ilgili ise şunları söyledi:

'Bu tostu ben, çırak olarak tostçuluğa başladığım 2000 yılında o zamanın parası 100 kuruşa satıyordum. Kötü bir tost da değil aslında. Şu an 20 TL'den başlayıp, 50 TL'ye kadar giden bir fiyat arasında tost satışı yapıyoruz.

Aradan geçen 22 yılda boş tostun fiyatı da yaklaşık 20 kat artmış. 22 yıl önce bu tosttan çok satardık. Amacımız, hem insanlara nostalji yaşatmak, hem de her şeyin ateş pahası olduğu bir dönemde insanlara değişik bir alternatif sunmak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
23
21
13
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
colombuss

Boş kafaların ülkeyi sürüklediği tablo boş baklava, boş tost.. Bol lak lak, bol sefalet

Admin

Yeter ki insanların içi boş olmasın...

Yağız Kemancı

Lan biz o paraya 50 kuruş daha ekleyip bir adet sade ekmek alıyoruz.Adam tüpünden salçasından biberinden verip emek veriyor.Doğuya gelirsen aç kalmazsın derl... Devamını Gör