Görüş Bildir
Haberler
Birol Şahin Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Birol Şahin Hangi Partili?

Birol Şahin Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Birol Şahin Hangi Partili?

Elif Ateş
07.05.2022 - 00:05

Türk siyasetçilerinden biri olan Birol Şahin, sosyal medyayı oldukça sık kullanan kişilerden. Son günlerde yaptığı  paylaşım ile birçok kişi tarafından eleştiriliyor. Kendisine gelen eleştirilerin ardından gündemde kalmayı başardı. Kaynaşlı Belediye Başkanı olan Birol Şahin'in hayatı ise hemen herkes tarafından merak ediliyor. Peki Birol Şahin kimdir, kaç yaşında, nereli? Birol Şahin hangi partili? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birol Şahin Kimdir?

Birol Şahin Kimdir?

Birol Şahin, 1960 senesinde Düzce'de dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokulu Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde okudu. Aynı zamanda Düzce Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe bölümünden mezun oldu. Gençlik yıllarında futbol ile ilgilenen Birol Şahin, çeşitli dövüş sporları ile de uğraştı. Birol Şahin evli ve 4 çocuk babasıdır.

Birol Şahin Hangi Partili?

Birol Şahin Hangi Partili?

Birol Şahin, 1991 yılında Refah Partisi Kaynaşlı Belde Başkanlığı görevinde bulundu. Bu görevi 1998 yılına kadar sürdü. 1998 yılında başladığı Fazilet Partisi Bolu İl Başkan Yardımcılığı görevi 2001'de sonlandı. 

2001 yılından 2011 yılına kadar Ak Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı oldu. 2019 yılından beridir de MHP Kaynaşlı Belediye Başkanlığı yapıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?