Görüş Bildir
Haberler
Birce Akalay Kimdir, Aslen Nerelidir? Birce Akalay Kaç Yaşındadır?

Birce Akalay Kimdir, Aslen Nerelidir? Birce Akalay Kaç Yaşındadır?

Fox TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisinin kadrosuna dahil edilen ünlü oyuncu Birce Akalay ile ilgili sosyal medyada yapılan aramalar çoğalmış durumda. Birce Akalay’ın, eski eşi oyuncu Sarp Levendoğlu ile birlikte Son Yaz dizisine dahil olacağı ve birlikte rol alacakları açıklanmıştı. Ancak son anda Sarp Levendoğlu’nun diziden ayrıldığı iddia edildi. Birce Akalay’ın ise Son Yaz dizisinde oynaması bekleniyor. Peki, Birce Akalay kimdir, kaç yaşındadır? İşte Birce Akalay’ın hayatı ve kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu Cephesin Flaş Gelişme

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu Cephesin Flaş Gelişme

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ali Atay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutar'ın başrolünü oynadığı FOX'un O3 Medya imzalı dizisi Son Yaz'ın yeni sezonuna önce Birce Akalay, ardından eski eşi Sarp Levendoğlu'nun katılması şaşkınlık yaratmıştı.

Birce Akalay'ın Sare Akay rolüyle Funda Eryiğit'in ardından dizinin yeni kadın başrolü olduğu projede Sarp Levendoğlu'nun ise Cihan Sancaktar karakterine hayat vereceği ortaya çıkmıştı. Dizide rol almaya prensipte 'evet' diyen ve sözleşme imzalamadan önce senaryoyu okumak isteyen Levendoğlu'nun son anda 'Son Yaz'da oynamaktan vazgeçtiği öğrenildi. Savaşçı'da başrol oynayan ünlü oyuncunun rolün geri planda olduğunu düşündüğü için bu kararı aldığı konuşuluyor.

Birce Akalay Kimdir?

Birce Akalay Kimdir?

Birce Akalay, 19 Haziran 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Yer Gök Aşk dizisindeki 'Havva' rolüyle ilk ciddi rolünü oynayan Akalay, birçok dizide yer aldı. 2017 yılında Müjdat Gezen yönetmenliğindeki Yedi Kocalı Hürmüz oyunu ile tiyatroya atıldı. Bu oyun dışında 2020 yılından beri Keşanlı Ali Destanı oyununda 'Zilha' rolüne de hayat vermektedir. Akalay, son olarak Star TV'de Ocak 2020 tarihinde başlamış olan Babil dizisinde başrol karakteri 'İlay' karakterini canlandırmıştır.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın