Görüş Bildir
Haberler
Bir Devir Kapanıyor! Çeyrek Asırdır Ekranlara Gelen 'Beyaz Show Yayından Kaldırıldı'

etiket Bir Devir Kapanıyor! Çeyrek Asırdır Ekranlara Gelen 'Beyaz Show Yayından Kaldırıldı'

Batuhan
21.05.2018 - 14:13 Son Güncelleme: 22.05.2018 - 08:42

Yaklaşık çeyrek asırdır ekran macerasını sürdüren ve yaptığı şov programıyla milyonların tanıdığı ve sevdiği bir isim haline gelen Beyaz, kulislerde dolaşan iddialara göre Kanal D macerasını bitirdi ve Beyaz Show ekranlara veda etti.

1996 yılından bu yana Kanal D ekranlarında yer alan Beyazıt Öztürk, iki yıl önce aldığı bir kararla canlı yayınlarını bitirmiş ve bant yayınıyla seyircisinin karşısına çıkmıştı. Ancak bu kararından geçen sene vazgeçmiş ve canlı yayınlarını devam ettirme kararı almıştı.

'Nisan ayının sonunda programın yayınına aniden ara verilmesi de bundandı'

'Nisan ayının sonunda programın yayınına aniden ara verilmesi de bundandı'

HT Magazin yazarı Mustafa Doğan’ın köşesine taşıdığı bilgilere göre, ekranların en uzun soluklu talk show'unun Kanal D macerası resmen bitti. 

İşte yazının dikkat çeken o kısımları: 

“Doğan Ailesi'ne olan bağlılığı ve duygusal kişiliği herkesçe bilinen Beyaz'ın satış nedeniyle tadının kaçtığı, yeni sezonda ekranda olmaya sıcak bakmadığı zaten biliniyordu. Bir yandan yeni yönetimin elini rahatlatma niyeti de vardı. Malum, patronaj değişikliği sonrası hızlı bir dönüşüm yaşanıyor kanalda. Yayın çizgisi yavaş yavaş değişiyor. Nisan sonu programın yayınına aniden ara verilmesi de bundandı. Ama final kararını o değil, yeni yönetim aldı. Nezaketen kendisine başka program yapması teklifi götürülmüş. Tabii Beyaz bunun ne anlama geldiğini biliyor, düşünmeden reddetmiş. Çeyrek asırlık bir programa böyle bir veda yakışmazdı. Zaten dediğim gibi, programın Kanal D macerası bitti, ekran macerası değil”

Beyazıt Öztürk: 'Yeni projeler için New York'tayız'

Sosyal medyadan da programın kaldırıldığı yönündeki haberlere farklı yorumlar geldi...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
634
616
268
228
98
73
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ayşe öğretmen teröristin tekiydi hiç duyar kasmayın burada, çocuklar ölmesin dediği kadar neden askerimiz ölmesin demedi?

gaydırı guppak

dur bir de yorumla beğeneyim. "yorumunuzu beğendim"

Feyza Dizdar

adam sizin istediginiz gibi olmak icin gotunden ter akitti ter. aman yanlis bi sey olmasin aman yanlis bi kelime edilmesin. bu kadar baskiyla zaten nereye ka... Devamını Gör

İşe siyaseti katmadan konuşacağım. Beyaz yıllardır hiç değişim yapmadan kadrolu konuklarıyla ve tamamen bir önceki haftanın kopyası programlar yapıyordu. Ner... Devamını Gör