Görüş Bildir
Haberler
Bir Avluya Kaç Ömür Sığar? Muhteşem Oyuncu Kadrosu ve Herkesi Etkileyen Hayat Hikayeleriyle Avlu Dizisini Anlattık!

etiket Bir Avluya Kaç Ömür Sığar? Muhteşem Oyuncu Kadrosu ve Herkesi Etkileyen Hayat Hikayeleriyle Avlu Dizisini Anlattık!

Dün akşam yayınlanan Avlu dizisi, oldukça iddialı! Güçlü oyuncu kadrosuyla şimdiden herkesi etkilemeyi başardılar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Avlu, bu sahneyle başladı; aile içi şiddetle.

Teoman Kumbaracıbaşı'nın canlandırdığı Hakan Demir karakteri, müzikle ilgilenen ve yıldız olmaya çalışan; fakat çocuğu olduktan sonra hayalleri suya düşen ve sonucunda alkol bağımlısı olan bir adam. Erken yaşta kaybettiği ailesinden kalan birkaç mal mülkle geçimini sürdürüyor.

Demet Evgar ise Deniz Demir karakterini canlandırıyor; yani Hakan Demir'in eşi rolünde.

Deniz, dikkat çeken, hoş ve akıllı bir kadın. Kızları Ecem doğduktan sonra ise sürekli eşinin şiddetine maruz kalmış. Son olarak ettikleri kavga sırasında kocasını kasıtlı olarak silahla vurmaktan cezaevine gönderiliyor. Fakat gerçek pek de göründüğü gibi değil, spoiler gibi olacak ama Hakan'ı kızı Ecem vuruyor ve suçu annesi Deniz üstleniyor. Onun macerası da burada başlıyor işte!

Öyle bir macera ki, nereye düştüğünün farkında bile değil!

Hapisanede 2 ayrı çete var; iki taraf da birbirinden nefret ediyor. Deniz ise neler yaşayacağını bilmeden, bir karanlığa doğru ilerliyor işte, bir ışık bulma umuduyla!

İşte karşılaştığımız ilk ağa: Ceren Moray'ın hayat verdiği Azra Kaya!

Alkolik bir anne ve annesinin bu problemi yüzünden onları terk eden bir babanın kızı. Sorunlu bir hayat ve şu an cezaevinde sözü geçen iki ağadan biri.

Şebnem Dönmez ise Nihal Ünal rolüyle cezaevinin müdürü.

Sert, otoriter, disiplinli bir kadın. Nihal, öncelikle Kudret ve Azra’nın cezaevi üzerindeki hakimiyetlerini bitirmek istemektedir.  Yanında duran adam ise Kenan Ece'nin canlandırdığı Murat Ünal, yani cezaevi müdürünün eşi. Müdür yardımcısını da Onuryay Evrentan Atasahili oynuyor Özlem Balaban rolüyle.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir de cezaevi psikoloğumuz var; onu da güzel oyuncu Deniz Barut oynuyor, Melis Ersoy karakterine can veriyor.

Melis Ersoy, şimdiye kadar yaptığı her işte başarılı olmuş; annesinin baskısı ve yönlendirmesiyle büyümüş ve onun seçimlerine uymuş. Gideceği okuldan, edineceği arkadaşlara kadar... Melis, Melis, cezaevinin isminin tersine cezalandırmaktan çok insanları topluma kazandıran bir kurum olması gerektiğine inanıyor. Bu yüzden de cezaevi müdürüyle sürekli ters düşüyorlar.

Ve gelelim cezaevinin en kudretli ağasına! Nursel Köse'nin ağa rolündeki karakteri Kudret Öztürk!

Yılların tecrübeli oyuncusu Nursel Köse, Kudret Öztürk rolünü öyle güzel oynuyor ki, hayran kalmamak elde değil! Kudret, çok zeki bir kadın. Her adımını ince eleyip sık dokuyarak atıyor. Stratejik. Az konuşuyor. Lafları insanı yerine mıhlayacak güçte. Erken yaşta babasız kalmış. Kötü yola düşmenin sınırından dönmüş ve adım adım kendine bir imparatorluk kurmuş. Cezaevinin korkulan ve nam salmış diğer ağası.

Ve işte Deniz'in hikayesini, bu dört duvar arasında yaşadıklarını ve insanların acı hayatlarını anlatan bir dizi Avlu.

Güçlü oyuncu kadrosu ve başarılı senaryosuyla ilk günden reytinglerde üçüncü olmayı başardı.

Güçlü oyuncu kadrosu ve başarılı senaryosuyla ilk günden reytinglerde üçüncü olmayı başardı.

İzleyiciden tam not aldı!

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki siz nasıl buldunuz?

Peki siz nasıl buldunuz?

Yorumlarda buluşalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
710
365
34
27
13
12
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
DoksanDokuzKuruş

Güzeldi fakat hep düşündüğüm gibi sürelerin daha kısa olması lazım. Güzel başlayıp sırf uzun süre yüzünden heba olan kaç tane dizi var. Yapmayın etmeyin yazı... Devamını Gör

Chn Metin

İspanyolların yaptığı Vis a vis dizisiyle birebir yapılmış. sadece ufak oynamalar var. Şuan favorim Şahsiyet dizisi.

batuhan cimen

nursel kose ve ceren moray ayni tavir ve ayni mimikler ile beni sasirtmadi. ha bu roller baskasi oynar miydi ? evet, oynardi. iyi oyuncular ama 2-3 sene aray... Devamını Gör