Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ta İkinci Yarı Hazırlıkları Başladı

Beşiktaş'ta İkinci Yarı Hazırlıkları Başladı

Enver K.
04.01.2016 - 20:38

Beşiktaş Futbol Takımı, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında geldiği Antalya'daki ilk antrenmana çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Siyah-beyazlı ekip, öğle saatlerinde geldiği kentte, Belek'te konakladığı otelin tesislerinde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde bir çalışma gerçekleştirdi. Futbolcular, fizik ve kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptı.

Tedavisi devam eden Tolgay Arslan ise takımla birlikte yaptığı koşu sonrası çalışmalarını özel programı dahilinde devam ettirdi. 

Öte yandan, çalışmanın son bölümünde takımdan ayrılan Gökhan Töre'nin teknik direktör Güneş'le konuşup, düşük tempoda koşuyla idmanı tamamlaması dikkati çekti. 

Ersan evlenecek

Beşiktaş'ın tecrübeli savunma oyuncusu Ersan Adem Gülüm, devre arasında evlenecek.

Avustralya'da 6 Ocak Çarşamba günü evleneceği kaydedilen oyuncunun, 8 Ocak Cuma veya 9 Ocak Cumartesi günü Türkiye'ye dönmesinin beklendiği paylaşıldı.

Ayrıca, Ersan'ın yanı sıra henüz kampa katılmayan Mario Gomez, Ramon Motta ve Luiz Rhodolfo da idmanda yer almadı. Gomez ve Motta'nın 6 Ocak Çarşamba günü, Rhodolfo'nun ise 7 Ocak Perşembe günü takıma dahil olacakları belirtildi.

Kamp programı değişti

Beşiktaş'ın Antalya kampı programında değişikliğe gidildiği açıklandı.

Daha önce 13 Ocak Çarşamba gününe kadar Antalya'da kalınacağı, 10 Ocak Pazar günü deplasmanda 1461 Trabzon ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasına ise günübirlik gidilip dönüleceği duyurulurken, yeni programda Trabzon'dan dönüş yerinin İstanbul olacağı aktarıldı.

Siyah-beyazlı ekibin, Antalya kampını 9 Ocak Cumartesi günü tamamlayıp Trabzon'a gideceği ve 1461 Trabzon müsabakasının ardından da İstanbul'a dönüp, çalışmalarına burada devam edeceği bildirildi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın