Görüş Bildir
Haberler
Bayramda İstanbul'dan Fazla Uzaklaşmak İstemeyenler İçin Cennet Gibi 13 Tatil Yeri

etiket Bayramda İstanbul'dan Fazla Uzaklaşmak İstemeyenler İçin Cennet Gibi 13 Tatil Yeri

Önümüzde dokuz günlük bir bayram tatili var. Eh, bu tatilde öyle çok uzaklara gitmeyeyim diyenler için İstanbul'dan çok uzaklaşmadan tatil yapabileceğiniz enfes tatil yerlerini derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Trilye

1. Trilye

'Alaçatı çok pahalı abiiii.' cümlesini her sene çevremizden duyuyoruz. O zaman sizi minik bir Alaçatı gibi karşımıza çıkan Bursa'nın saklı cennetlerinden Trilye ile tanıştıralım. Tarih, huzur, muhteşem lezzetli yemekler, gezilecek bir sürü minik butik istiyorsanız bu tatilde gideceğiniz yeri çoktan seçmiş oldunuz bile.

2. Riva

2. Riva

Beykoz'a bağlı bir sahil köyü olan Riva, günübirlik bir tatil yapmak isteyenler için de resmen biçilmiş kaftan. Doğayla iç içe olabileceğiniz bu sahil köyüne gitmişken Riva Deresi'nde de balık tutabilirsiniz.

3. Kastro

3. Kastro

Tekirdağ'ın Karadeniz'e açılan kıyısı Kastro, tatil boyunca size huzur verebilecek bir doğa harikası aslında. Sessiz sakin bu alanda kamp da yapabilirsiniz.

4. Akçakese Köyü

4. Akçakese Köyü

Şile'ye bağlı olan Akçakese Köyü, şehir kalabalığını geriye bırakıp cennet gibi bir yerde birkaç gün dinlenmek isteyenler için harika bir seçenek olabilir. Kamp sever biriyseniz bu köyü görmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

5. Kerpe

5. Kerpe

Ölüdeniz'in İstanbul'a 2 saat uzaklıkta olduğunu düşünsenize... Düşünemediyseniz sizi Kerpe ile tanıştıralım. Kerpe'nin güzelliğinden etkilenen İstanbul ahalisi olarak bulun kendinize kuytu bir köşe, atın havlunuzu ve bu güzelliğin tadını çıkarın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gökçetepe Köyü

6. Gökçetepe Köyü

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı olan Gökçetepe Köyü saklı cennetlerden biri olarak biliniyor. Sahil tarafında denize girebilirken, kamp yapabileceğiniz alanları da mevcut.

7. Cumalıkızık Köyü

7. Cumalıkızık Köyü

Unesco'nun 2014 yılındaki Dünya Mirası listesine giren Cumalıkızık Köyü, Osmanlı İmparatorluğu'nun tüm izlerini taşıyor. Osmanlı Döneminde yaşamak nasıl bir duyguydu merak edenler varsa bu tatilde Cumalıkızık Köyü'nün yolunu tutmanızı öneriyoruz.

8. Sardala Koyu

8. Sardala Koyu

'Kamp yapayım ama doğanın tüm güzelliğini de göreyim bir yandan da İstanbul'a yakın olsun, pek kalabalık da olmasın.' diyorsanız sizi Sardala Koyu'na alalım. Yerli halk Sardala Koyu'na Malkaya Koyu diyor, yol tarifiniz sırasında bu bilgi size yardımcı olacaktır.

9. Gölyazı

9. Gölyazı

Gölyazı, Uluabat Gölü üzerinde bulunan minnok ve tatlış bir ada. Bursa yakınlarındaysanız bir günlüğüne buraya da uğramanızı öneriyoruz. Fakat direkt İstanbul üzerinden çıkıp gidecekseniz diğer önerilerimize bakabilirsiniz. Gölyazı tek günlük seyrinize uygun olacaktır.

10. Erikli Yaylası

10. Erikli Yaylası

Çınarcık'ın Teşvikiye Köyü'nde bulunan Erikli Yaylası, şelalelerin etrafında kamp yapabileceğiniz bir alan. İstanbul'un kargaşasından kurtulup şelale sesiyle uyumak istiyorum diyen kampçılara daha güzel bir seçenek sunamıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İğneada

11. İğneada

Türkiye'nin en uzun sahiline sahip İğneada, doğanın tüm güzelliğiyle kirlenmemiş sahiliyle ve tertemiz deniziyle tatil, kamp yapmak isteyenler için muhteşem bir kaçamak olabilir. Denize girerken fazla açılmamaya dikkat edin. Ufak bir hatırlatma gerekirse; Karadeniz'de yüzdüğünüzü unutmadan denize girmekte fayda var.

12. Kömür Limanı

12. Kömür Limanı

Gelibolu'da bulunan Kömür Limanı inanılmaz derecede temiz ve berrak deniziyle dalgıçların en fazla uğradığı yer olmuş durumda. Sizin de dalış merakınız varsa tatilinizi burada geçirmenizi öneriyoruz.

13. Maşukiye

13. Maşukiye

Dereleriyle, şelaleleriyle, bahçeleriyle olsun her anlamda huzur arayan ve İstanbul'un karmaşasından kendini biraz da olsa uzaklaştırmak isteyen herkesin mutlaka birkaç gün tatil yapması gereken bir cennet.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
290
179
35
12
8
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çapulcu Kayra

böyle içerikleri yayınlıyorsunuz cennet diye ne kadar kıro apaçi varsa doluyo, oluyo cehennem buralar.

Sertaç Gönültaş

gelmeyin gelmeyin, kastro iğneada gökçetepe berbat yerler. iğrenç. alaçatı didim kuşadası marmaris devam

sulo1719

Neden?

Lejon

9. Kambura