Görüş Bildir
Haberler
Baldur's Gate 3'e Yeni Başlayanlar İçin Harika Liste: Oyunun Başında Alabileceğiniz En İyi Silahlar

Baldur's Gate 3'e Yeni Başlayanlar İçin Harika Liste: Oyunun Başında Alabileceğiniz En İyi Silahlar

2023'ün yaz aylarında çıkan ve ortalığı kasıp kavurduktan hemen sonra birde üstüne Yılın Oyunu ödülünü alan Baldur's Gate 3'e henüz başlamadıysanız veya yeniden bir göz atmak istiyorsanız bu liste sizin çok işinize yarayacak. 

Kaynak

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Dagger

10. Dagger

Oyunun hemen başlarında elde edebileceğiniz bu silah, henüz maceraya yeni adım atmışken işinize çok yarayacak ve kullanışlı bir alet olarak yanınızda durabilir. Bu silahı tamamen ücretsiz bir şekilde Blighted Village ahırının yanında bulabilirsiniz.

9. Ritual Dagger

9. Ritual Dagger

Kısa bir süreliğine goblin kampı semalarındaki parçalanmış mabet içerisinde bulunabilen bu silah, aslında çok büyük bir özelliğe sahip değil. Ancak oyunun başlarını göz önüne aldığımızda gayet yeterli bir hasara ve saldırıdan sonra kullanıcıya saldırı zarı sunmasıyla kullanılabilir bir silah olarak listeye giriyor.

8. Sorrow

8. Sorrow

Erken erişim döneminde düşmana psişik hasar veren bu silah, farklı yetenekler ile karıştırılarak kullanılabiliyor. Almak için ise Rath'tan kurt rünü'nü çalmak ve Halsin'i kurtarmadan kasaya gitmek gerekiyor.

7. Harold

7. Harold

İlk bölümde alınabilecek en iyi menzilli silahlardan birisi olan Harold, aslen bir arbalet. Şayet bu silaha sahip olmak ve uzak mesafeden düşmanlara hasar vermek istiyorsanız o zaman Zarys tarafından size verilen sevkiyat kurtarma görevini başarıyla geçmeniz gerekiyor.

6. Sword of Justice

6. Sword of Justice

Paladin Anders'ten elde edebileceğiniz Sword of Justice silahı, oyun başında kullanabileceğiniz nadir ve güçlü silahlardan bir tanesi. Hem saldırı hem de savunma yetenekleri için artı sağlayan bu silah, Tyr'in koruması ile birlikte müttefikleri daha da güvende tutmaya yarıyor diyebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Phalar Aluve

5. Phalar Aluve

Müttefiklerin zihinsel savunmalarını güçlendiren ve saldırı hamlelerine avantaj sağlayan bu kılıç, Selunite Karakolu yakınlarındaki bir taşın üzerinde bulunabiliyor. Ancak onu çıkartmak sandığınızdan çok ama çok daha zor olacaktır.

4. Adamantine Silahlar

4. Adamantine Silahlar

Grymforge içerisinde kılıç, topuz ve balta oluşturmak için kullanabileceğiniz Adamantine Forge'u bulacaksınız. Demirhane içerisindeki boss savaşını kazandıktan sonra bu 3 farklı silahtan birini üretmek için Adamantine Forge'u kullanabilirsiniz. Bu silahlar bildiğimiz demir ve çelik kılıçlardan çok daha fazla hasar vurma şansına sahipler.

3. Everburn Blade

3. Everburn Blade

Barbar veya paladin sınıflarının kullanmasının daha mantıklı olacağı ve oyun başlarında bulunabilecek en iyi kılıçlardan birisi olan bu silah, vurduğu her düşmana 2d6 kesik hasarı vermesiyle tanınıyor. Bu silahı elde edebilmek için ise Komutan Zhalk'ı yenmeniz gerekiyor.

2. Mourning Frost

2. Mourning Frost

Underdark içerisinde Helve, metal ve kristal kaynaklarını toplayarak elde edebileceğiniz bu silah, düşmanlara ilettiği donma hasarı sayesinde oldukça işlevsel ve korkunç bir silah konumunda duruyor. Düşmanlara verdiği soğuma hasarının yanı sıra onlara ekstradan üşüme bonusu vermesiyle de biliniyor.

1. Blood of Lathander

1. Blood of Lathander

Efsanevi bir topuz konumunda olan Blood of Lathander, kullanıcısını ölümden kurtarabilen ve çok büyük hasarlar verebilen bir silah. Oyunun başında alabileceğiniz belki de en iyi silahlardan birisi ve Rosymorn Manastırı'nı keşfederken oldukça ilginç bir şekilde karşınıza çıkıyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın