Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli'nin Başdanışmanı Hüseyin Sözlü'ye Şeyma Subaşı'na Hakaretten Hapis Cezası!

Bahçeli'nin Başdanışmanı Hüseyin Sözlü'ye Şeyma Subaşı'na Hakaretten Hapis Cezası!

Batuhan
26.03.2021 - 10:36 Son Güncelleme: 26.03.2021 - 13:07

Sosyal medyadan Şeyma Subaşı'na hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı da olan Hüseyin Sözlü, 'Bilcümle taklacılar, Acun'dan boşanmış Şeyma gibi anında başka kucaklara atlayıp, üzerine bir de dava adamlığı adına habire vecizeler paylaşmazlar mı! Ahlak üzerine ahkam kesmezler mi!' ifadelerini kullandı.

Kamu davası açmıştı

Kamu davası açmıştı

Bu sözlerin ardından Şeyma Subaşı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına avukatı Emek Emre aracılığıyla hakaret suçundan kamu davası açtı.

Dava kapsamında yapılan soruşturma neticelendi. Hüseyin Sözlü hakkında Asliye Ceza Mahkemesi, Şeyma Subaşı'na karşı hakaret suçunu işlediğine karar verip 5 ay hapis cezasına hükmetti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
164
45
18
5
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ayıp ya, bu kadına çok yükleniyorlar bence. Bırakın isteyen istediği gibi yaşasın yargılamak bize-size mi düştü?

Metin Akalp

Magazin olmayan seyma şubası haberi olmasına mı şaşırsam yoksa memlekette bu torpillilerin hala hakaretten ceza alabiliyor olmasına mı şaşırsam bilemedim. İs... Devamını Gör

Sometimes

Siyaset ile uğraşan kişi ülkeyi nasıl geliştirebilirim diye araştırmalı ilgi alanı magazin olmamalı yatak odası sorunlu olan herkesin başkasını boklamasından... Devamını Gör