Görüş Bildir
Haberler
Bilecik Belediye Başkanı Şahin Hakkında İstanbul Sözleşmesi Afişlerinden Dolayı Soruşturma Başlatıldı

Bilecik Belediye Başkanı Şahin Hakkında İstanbul Sözleşmesi Afişlerinden Dolayı Soruşturma Başlatıldı

Batuhan
26.03.2021 - 09:17

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin hakkında İstanbul Sözleşmesi'ne ait şehrin farklı yerlerindeki billboardlara astığı afişlerden dolayı soruşturma başlatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, afişlerin 'toplumun tüm kesimlerine hakaret içerdiği, öğretmenleri ve polisi zan altında bıraktığını' öne sürdü.

Soylu, yaptıkları suç duyurusu üzerine afişlerin kaldırıldığını ve Şahin ile diğer yetkililer hakkında soruşturma başlatıldığını söyledi.

Afişlerde ne yazıyordu?

Afişlerde ne yazıyordu?

Bilecik'teki bazı billboardlarda yer alan afişlerde İstanbul Sözleşmesi hakkında bazı değerlendirmeler ve Şahin'in fotoğrafı yer alıyordu.

Sosyal medyada paylaşılan ve bazı kullanıcılar tarafından tepki gösterilen bir fotoğrafta afişin en üstünde büyük harflerle, 'İstanbul Sözleşmesi kimden korur?' sorusu, altında da 'Şiddete meyilli herkesten korur: Eşin, eski eşin veya partnerin şiddetinden, abinin, babanın veya diğer aile bireylerinin şiddetinden, işyerinde patronun, okulda öğretmenin, karakolda polisin ya da sokakta, çarşıda veya toplu taşımada tanımadığımız erkeklerin şiddet ve tacizinden kısaca en yakınımızdakilerin şiddetinden korur' ifadelerinin yer aldığı görülüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
44
6
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
HAZEL LiFE

"Şiddete meyilli herkesten korur: Eşin, eski eşin veya partnerin şiddetinden, abinin, babanın veya diğer aile bireylerinin şiddetinden, işyerinde patronun, o... Devamını Gör

ayy

taciz her yerde süleyman soylu, her yerde

anna perenna

Burada bir genelleme mi var? Tüm polisleri, öğretmenleri zan altına mı almış? Hayır. Ne yazık ki okuduğunu anlayabilen bir topluma sahip değiliz ya da sırf m... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Amk cocugu işinize gelmeyince öyle güzel dansöz oluyorsunuz ki burda bir genellememi var diyo bide, malsın dimi o kadar.