Görüş Bildir
Haberler
Baba 'Kübra Saruhanlı' Damlasu İkizoğlu Kimdir? Damlasu İkizoğlu Nereli ve Kaç Yaşında?

Baba 'Kübra Saruhanlı' Damlasu İkizoğlu Kimdir? Damlasu İkizoğlu Nereli ve Kaç Yaşında?

Show TV ekranlarından izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Baba dizisi için geri sayım başladı. Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı Baba dizisinin ilk fragmanı da yayınlandı. Baba, Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı Ailesi'nin mütevazi hayatının aniden değişimini konu alıyor. Peki, Baba 'Kübra Saruhanlı' Damlasu İkizoğlu kimdir? Damlasu İkizoğlu nereli ve kaç yaşında? İşte Damlasu İkizoğlu hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum ile Ekin Atalar'ın kaleme aldığı Show TV'nin yeni dizisi Baba için geri sayım devam ediyor. Başrollerinde Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Deniz Hamzaoğlu ve Beril Pozam'ın yer aldığı Ay Yapım imzalı Baba dizisi, sezona damga vurmaya hazırlanıyor. Peki, Baba 'Kübra Saruhanlı' Damlasu İkizoğlu kimdir? Damlasu İkizoğlu nereli ve kaç yaşında?

Baba 'Kübra Saruhanlı' Damlasu İkizoğlu Kimdir?

Baba 'Kübra Saruhanlı' Damlasu İkizoğlu Kimdir?

1998 yılının Temmuz ayında dünyaya gelen güzel isim Damlasu İkizoğlu aslen Antalya doğumludur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunudur. Ayrıca Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Kamera önü oyunculuk ve Temel Oyunculuk eğitimi ile BiTiyatro Atölyesi Oyunculuk Eğitimi ve Cihangir Atölyesi Sahnesi Oyunculuk eğitimlerini tamamlamıştır.

Oyunculuk kariyerine günümüz itibariyle Renda Güner Oyunculuk Ajansı’na bağlı olarak devam etmektedir. Günümüze kadar bir çok tiyatro oyununda başarı ile sahne almıştır.

Damlasu İkizoğlu Rol Aldığı Yapımlar

Damlasu İkizoğlu Rol Aldığı Yapımlar

İlk olarak kamera deneyimini reklam filmleri ile gerçekleştirmiştir. Daha sonra tiyatrooyunları ve dizilerde rol almaya başlamıştır. En son 2020 senesinde Star TVekranlarında yayınlanan Babil isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Dizi de Busa karakterine hayat vermiştir. Daha sonra ise Atv ekranlarının dizilerinden olan, Kardeşlerim isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olduğu açıklanmıştır. Dizi’nin başrol oyuncuları ise Celil Nalçakan, Ahu Yağtu ve Kaan Sevi olmuştur.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın