Görüş Bildir
Haberler
Ayşenur Aslan Kimdir, Neden Gündemde? Ayşenur Aslan Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatı Hakkında Ne Dedi?

Ayşenur Aslan Kimdir, Neden Gündemde? Ayşenur Aslan Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatı Hakkında Ne Dedi?

Son olarak Halk TV’de program yapan ünlü gazeteci Ayşenur Aslan, sosyal medyanın gündeminde. İnternet kullanıcıları, Ayşenur Aslan hakkında RTÜK’ün başlattığı soruşturmanın detayların öğrenmek istiyor. ‘Ayşenur Aslan ne dedi?’ ve ‘Ayşenur Aslan’a neden soruşturma başlatıldı?’ sorusuna cevap aranıyor. İşte Ayşenur Aslan’ın sosyal medyada gündem olan açıklamaları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kıbrıs’ta öldürülen Halil Falyalı’nın hayatı kaybetmesi sonrasında Halk TV’deki programında gündemi yorumlayan Ayşenur Aslan, yaptığı açıklamalarla bir kesimden büyük tepki gördü. Ayşenur Aslan’ın yaptığı açıklamalar sonrası RTÜK de soruşturma başlattı.

Ayşenur Aslan Ne Dedi?

Ayşenur Aslan Ne Dedi?

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan’ın, EOKA’nın saldırılarına karşı Kıbrıs Türk halkını korumak için kurulan Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatı'na (TMT) dair sözleri iktidarın tepkisini çekti.

Uyuşturucu iddialarıyla gündeme gelen ve uğradığı suikastta öldürülen Halil Falyalı'nın kendisini TMT üyesi olarak tanıttığını öne süren Arslan, 'Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatı adada ve yakın hinterlandında suikastlarla bilinen bir illegal diyelim, yarı resmi bir oluşumdu' ifadelerini kullandı.

Ayşenur Aslan’ın açıklamaları sonrası RTÜK soruşturma başlattı.

Ayşenur Aslan Kimdir?

Ayşenur Aslan Kimdir?

Ayşenur Arslan 16 Eylül 1950'de dünyaya geldi. Aslen Aydınlı olan Ayşenur Arslan, İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünü 1972 yılında bitirmiştir.

Ayşenur Arslan, gazeteciliğe 1974'de devlet televizyonu TRT’de muhabir olarak başlamıştır. 1982 yılında Güneş Gazetesi’nde haber müdürü olduktan 2 yıl sonra istifa etmiştir ve Nokta Dergisi’nde çalışmaya başlamıştır. Daha sonra Söz Gazetesi’nde çalışmaya başlayan Aslan buradan da ayrıldıktan sonra Türkiye’nin ilk yerel dergisini hazırlamıştır.

Bir yıl Cumhuriyet Gazetesi’nde çalışan Aslan, Star TV’de ve Ali Kırca ile birlikte ATV’de çalışmıştır. 8 yılın ardından tekrar Star TV’de çalışmaya başlamıştır.

Ali Kırca, Mehmet Ali Birand gibi isimlerle çalışan Aslan Medya Mahallesi programını CNN Turk’te yapmaya başlamıştır. Ardından Sokak TV’de çalışmıştır. Ayşenur Aslan son olarak Halk TV’de “Medya Mahallesi” programını yapmaktaydı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ersin İdmanyurdu

Bu kadın sırf yaptığı programlarda karşıdakinin sürekli lafını bölmekten dolayı bile göz altına alınabilir