Görüş Bildir
Haberler
Atarın Giderin Kraliçesi Demet Akalın'ın Sinirlendiği 13 Şey

etiket Atarın Giderin Kraliçesi Demet Akalın'ın Sinirlendiği 13 Şey

90'larda mankenlik, oyunculuk yapan Demet Akalın'ın 2000'lerde popçuluğa soyunması o dönemin trendleri gereği beklenen bir durumdu. Ancak kimse ilk başta intikam temalı bu şarkıların Türk dinleyicisinin üzerinde atar-gider, kapak yapmak gibi etkiler bırakacağını tahmin edemezdi. Hayranlarının Demo'su Akalın magazin dünyasında da sürekli bir şeylere, birilerine sinirlenmesiyle öne çıkıyor. Bakalım Demet Akalın nelere, kimlere kızmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Birce Akalay

1. Birce Akalay

Geçtiğimiz günlerde Akalın oyuncu Birce Akalay'ın polis tarafından aranmasına verdiği tepkiye sinirlendi.

2. Murat Dalkılıç

2. Murat Dalkılıç

Hürriyet'in haberine göre iki şarkıcının bulunduğu konser organizasyonu afişinde Dalkılıç'ın ismi arkada yazıyordu. Demet Akalın ise Twitter'dan Dalkılıç'a 'Şımarıklık para etmez! Kıdem diye bir şey var! Elbette ki ilanda arkamda kalacaksın, yok daha neler. Ne oldu oğlum sana, kendine gel!' mesajıyla çattı.

3. Kendi dans ekibi

3. Kendi dans ekibi

Bodrum'da verdiği konserde dansçılarının geç çıkmasına sinirlenen Akalın dansçılarını sahneden kovdu.

Kaynak

4. Instagram takipçisi

4. Instagram takipçisi

Terör saldırısı nedeniyle konserini iptal ettiğini duyuran Akalın gelen yoruma sessiz kalamadı. Yapılan yorumda 'Bomba patlar ölürüz diye erteliyorlar, yas tuttukları için değil.' yazıyordu. Ünlü şarkıcı buna sessiz kalamadı ve 'Tam 1 saat önce yazdıkların ne peki!!! Full makyajınla “hayat devam ediyor” yazmışsın! 'Lahana turşusu' sözü tam da senin için!!! B.k atarken önce elindeki b.ku temizle emi!” cevabını verdi.

5. Görgüsüz yorumu atan Instagram kullanıcısı

5. Görgüsüz yorumu atan Instagram kullanıcısı

Hira'ya hediye gelen oyuncak arabanın olduğu fotoğrafa görgüsüz yorumu atan kişiye Akalın'ın yanıtı şu oldu; “Bana bunu yazarken kendi sayfanda sıralı sıralı çekip koymuşsun. Az bok atıcaksın diye o boku suratına bulaştırma. Benden sana tavsiye. Bayılıyorum bu halli ablalara birde beş vakit duadalar. Maşallah gıybet zorla ama”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Renkli Sayfalar programının sunucuları

6. Renkli Sayfalar programının sunucuları

Renkli hayatlar muhabiri Nisan 2016'da Demet Şener'e 'Demet Akalın'la barışmayı düşünür müsünüz?' sorusunu sormuş, Şener de 'Hangi Demet? Ben onu hiç tanımadım ki.' yanıtını verdi. 

Olaya sinirlenen ünlü şarkıcı program sunucularına tepki gösterdi ve Twitter'da açtığı 'Renkli Sayfaları Kınıyoruz' etiketi uzun süre gündemden düşmedi.

7. Kargo firması

7. Kargo firması

Kendisine bir hayranının gönderdiği yiyecekleri teslim aldığında gelen kavanozların kırıldığını ve yiyeceklerin bozulduğunu gören Akalın kargo şirketine ateş püskürdü. Instagram'dan olayı şöyle yorumladı; “İğrençsin… El yapımı, her şeyi kırmışsın, yazık günah ya! Haram zehir zıkkım olsun. En çok turşuya üzüldüm. Ne ayva reçeli sağlam kalmış ne de diğerleri…”

8. Konserine gelen çift

9. Operatör bağlantısı

10. İnternetin yavaşlatılması

10. İnternetin yavaşlatılması
İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Dubai'deki fiyatlar

11. Dubai'deki fiyatlar

Dubai gezisinden fotoğraflar paylaşan ünlü popçu şu fotoğrafının altına şu yorumu yaptı; '3 Türk kahvesi bir Americano'yu 200 dolara (560 lira) içtik!! Yuhhh ya!!! Tabi bizim memleket ucuz gelir onlara, bedava hatta! Nefes almaya para alacaklar! Dubai güzelsin ama çok pahalısın, hatta aşırı!'

12. Hadımköy

12. Hadımköy
12. Hadımköy

Eşinin işleri nedeniyle bir dönem Hadımköy'e taşınan ünlü şarkıcı hafriyat kamyonlarının gürültüsü ve semtin uzak oluşu nedeniyle isyan etti.

13. Hande Yener

13. Hande Yener

Yıllardır arası bozuk olan iki ünlünün tartışması geçtiğimiz aylardaki bok polemiği yüzünden yeniden alevlendi. Hande Yener Akalın'ın kızı Hira'nın fotoğrafının altına 💩 emojisi bırakınca Akalın gazetecilere şu yanıtı verdi. '“O konuda siz de çok suçlusunuz, o kadına bir sormadınız, el kadar sübyanın resminin altına kaka nasıl yazarsın diye? Çok kızgınım o kadına saçını başını yollarım”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
793
364
152
114
51
35
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cherryy Cherryy

Demet Akalın dinlemiyorum amacım onu savunmak da değil ama şöyle bir durum var ki kadın tektaşını gözümüze gözümüze soksa da kim olduğunu nerden geldiğini un... Devamını Gör

Berkin Oflaz

Vay be barış mançolardan erkin koraylardan nerelere

Hasan Mert Aktaş

İğrençlik abidesi ! Kendini sanatçı zanneden ne sesi ne sözü ne bestesi ; egosu dışında hiçbişeyi olmayan görgüsüzün önce gideni.