Görüş Bildir
Haberler
At Kenara! 2018'de Vizyona Girmiş İzlemeye Değer 15 Türk Filmini Seçtik

At Kenara! 2018'de Vizyona Girmiş İzlemeye Değer 15 Türk Filmini Seçtik

Pelin Arslan
26.09.2018 - 00:57 Son Güncelleme: 27.09.2018 - 01:59

2018 bitmeden internette bulup izleyebileceğiniz Türk filmleri listesini bir temizleyin dedik. Sizin için birkaçını seçtik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ahlat Ağacı - IMDb puanı: 8.6

1. Ahlat Ağacı - IMDb puanı: 8.6

233 bin 60 seyirci izledi.

Konu: Sinan oldum olası edebiyatla ilgili bir genç adamdır ve yazar olmak istemektedir. Anadolu'da doğduğu köye dönen genç adam kitabını bastıracak parayı bulmak için tüm enerjisini harcamaya başlar ancak babasının geçmişten kalan borçları başına dert olacaktır...

2. Eğreti Gelin Ladik - IMDb puanı: 8.5

2. Eğreti Gelin Ladik - IMDb puanı: 8.5

1.622 seyirci izledi.

KonuKostak Emine yıllardır eğreti gelin olarak hayatını sürdüren ve etrafındakiler tarafından dışlanmış bir kadındır. Yaşamı süresince yalnız bir biçimde hayatını sürdüren Emine, kardeşi Dilan’ın yanına gitmeye karar verir. Bu kararında ona güç veren iki nokta vardır; bunlardan biri eğreti gelin olarak yanına gittiği Hakan, ikincisi ise Hakan’dan olan kızı Ladik’tir. Emine yaşam şartlarından dolayı kızına doğru düzgün ilgi gösterememiştir. Bu yüzden Ladik teyzesi olan Dilan tarafından yetiştirilmiştir. Annesini kendisine ilgi göstermediği için dışlayan Ladik, çevresindekilerin onu da dışlamasıyla iyice güvensiz birine dönüşür. Teyzesinin zoruyla evlendiği kocasını terk eden Ladik uzun bir yolculuğa çıkar.

3. Kızım ve Ben - IMDb puanı: 8.3

3. Kızım ve Ben - IMDb puanı: 8.3

15.597 seyirci izledi.

Konu: Doruk yıllardır polis akademisine girmenin hayalini kurmaktadır. Nihayet bu hayalini gerçekleştirir ve birincilikle mezun olmayı başarır. Zengin bir ailenin tek çocuğu olan Doruk, bir operasyon esnasında tanıştığı Serap'a yıldırım âşkıyla tutulur ve çok geçmeden evlenirler. Fakat Serap kızları Zeynep'in doğumundan bir süre sonra bunalıma girerek evi terk eder. Özel harekat polisi olan Doruk, bir taraftan zorlu görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışır, diğer taraftan da kızı Zeynep'e hem annelik, hem babalık yapar. Kısa sürede baba-kız arasında çok özel bir bağ oluşmuştur. Bu esnada evi terk ederek kayıplara karışan Serap tekrar ortaya çıkar. Hâl böyle olunca da her şey değişir. Baba ve kızın hayatında zorlu bir dönem başlamıştır.

4. Ölümlü Dünya - IMDb puanı: 8.0

4. Ölümlü Dünya - IMDb puanı: 8.0

585.145 seyirci izledi.

Konu: Mermer Ailesi sekiz kişiden oluşan geniş bir ailedir. Aile Haydarpaşa Garı içinde bulunan Anadolu Tat Lokantası adlı bir lokantayı işletmektedir. Sıradan ve sade bir hayat süren ailenin uzun süredir gizlediği bir sır vardır. Aile içindeki bu sır ne olursa olsun korunmalıdır.

5. Kelebekler - IMDb puanı: 7.9

5. Kelebekler - IMDb puanı: 7.9

131.902 seyirci izledi.

Konu: Yolları yıllar önce ayrılan üç kardeşin babası aradan geçen otuz senenin ardından onları tekrar bir araya getirmek ister. Üç kardeşi de Hasanlar Köyü’ndeki evine çağırır. Kardeşlerden en büyüğü olan Cemal, kardeşlerini alır ve hep birlikte nedenini bilmedikleri bir yolculuğa çıkarlar. Üç kardeş köye gittiklerinde ise babalarının vefat ettiği haberini alırlar. Babalarının ilginç bir vasiyeti vardır. Köyün garip olaylarından biri olan kelebek sürüsünün geldiği gün gömülmeyi vasiyet etmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arif V 216 - IMDb puanı: 7.7

6. Arif V 216 - IMDb puanı: 7.7

4.968.462 seyirci izledi.

Konu: G.O.R.A’dan tanıdığımız ve bir robot olan 216, insan olmanın hayaliyle yaşamaktadır. Uzaydaki evinden yola çıkar ve çok sevdiği arkadaşı Arif’in yanına gelir. Onunla birlikte insan gibi yaşamaya başlar. Tıpkı insanlar gibi sıradan bir yaşam sürmeye çalışsa da farklı olduğu çevresindeki kimsenin dikkatinden kaçmaz. Yine de dünyada, insanlar arasında yaşamaya alıştığı sırada aşk kapısını çalar. Aslında bir robot olduğunu herkesten gizlemeye çalışan 216 ne kadar istese de bunu başaramaz. Bu sırada 216’yı fark eden zengin bir iş adamı, onu herkese tanıtıp kopyalarını yapmak ister. Sunduğu cazip tekliflerle 216’yı kandırmayı başaran iş adamı, onun sayesinde geleceği de değiştirmek istemektedir. Öte yandan Arif ise bu korkunç planı öğrenir ve hem dünyayı hem de 216’yı korkunç planlardan kurtarmak için bir mücadeleye girişir.

7. Direniş Karatay - IMDb puanı: 7.6

7. Direniş Karatay - IMDb puanı: 7.6

203.283 seyirci izledi.

Konu: Babası Alaattin Keykubat zehirlenerek öldürülünce Guyaseddin tahta geçer. Fakat Guyaseddin, babası gibi yetenekli bir yönetici ve devlet adamı değildir. Bu durum devlet üzerinde Moğol baskılarının artmasına neden olur. Bu baskılara karşılık olarak Emir Celaleddin Karatay halkı büyük bir direnişe hazırlamaya karar verir. Sahip olduğu tüm tecrübesi ve gücü ile direniş hazırlıklarına başlar. Bu büyük direniş için Celaleddin Karatay, gencinden yaşlısına, kadın erkek demeden Anadolu’nun sessiz kahramanlarını da yanına katar

8. Hadi Be Oğlum - IMDb puanı: 7.3

8. Hadi Be Oğlum - IMDb puanı: 7.3

964.724 seyirci izledi.

Konu: Hayatını küçük oğlu Efe'ye adamış olan Ali balıkçılık yaparak geçimini sağlamaktadır. Ali’nin bu hayatta tek amacı oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunları yaşayan Efe, diğer çocuklar gibi gülüp oynayan ve duyduklarına tepki verebilen bir çocuk değildir. Ali oğluyla bağ kurmaya çalıştıkça daha da karamsar düşünceler hissetmektedir. En büyük dileği ise, görünüşte tepki vermeyen oğlunun onu anladığını bilmektir.

9. Cebimdeki Yabancı - IMDb puanı: 7.2

9. Cebimdeki Yabancı - IMDb puanı: 7.2

846.833 seyirci izledi.

Konu: Yedi eski arkadaş düzenledikleri bir akşam yemeğinde bir araya gelirler. Yemek sırasında ise ilginç bir oyun oynamaya karar verirler. Yedisi de cep telefonlarını masanın üzerine koyacak ve gelen her mesaj ya da bildirimi diğerlerine yüksek sesle okuyacaktır. Yedi arkadaşın eğlence olsun diye başlattığı bu basit oyun beklenmedik sonuçlar doğuracak ve maskelerinin ardındaki hayatlarını gözler önüne serecektir. Oyun hepsinin ilişkilerindeki dengeleri altüst eder. Bunca zaman çok yakın dost olduklarını düşünen arkadaşlar aslında göründüğünden çok farklıdır.

10. Gerçek Kesit: Manyak - IMDb puanı: 7.1

10. Gerçek Kesit: Manyak - IMDb puanı: 7.1

7.680 seyirci izledi.

Konu: Rıza annesine oldukça düşkün bir adamdır ve belediyede bir temizlik görevlisi olarak çalışmaktadır. Annesine olan düşkünlüğü yüzünden evlenmemiştir ve bu durum bir aile kurmasına engel oluşturmuştur. Gel gelelim yaşadıkları evin karşısındaki apartmana taşınan Serpil ile birlikte Rıza evlenip aile kurma fikrine sıcak bakmaya başlar. Bir yandan Serpil ile ilişkisini ilerleterek evlenmek isteyen ancak bir yandan da hislerinden dolayı suçluluk hissine kapılan Rıza bir süre sonra neyin gerçek neyin hayallerinden ibaret olduğunu ayırt edememeye başlar. Annesinin ölümünün farkında olmayan, onunla birlikte yaşantısına devam ettiğini düşünen Rıza bir yandan da Serpil’le ilişki kurmak için çaba sarf etmektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sofra Sırları - IMDb puanı: 7.0

11. Sofra Sırları - IMDb puanı: 7.0

61.769 seyirci izledi.

Konu: Neslihan hayatını eşine adamış, sevimli yönleri olan utangaç bir ev hanımıdır. Kocasının işi yüzünden yıllar boyunca Anadolu kasabalarında hayatını sürdüren Neslihan aynı zamanda iyi bir aşçıdır. Etrafındaki tüm arkadaşları yemeklerine bayılmaktadır. Dışarıdan oldukça sıradan görünen bu aile aynı zamanda büyük bir gizem de barındırmaktadır. Neslihan'ın yakın çevresindekiler bir bir ölmeye başlayınca tüm gözler kendisine döner. Evine ve eşine düşkün olan ve mükemmel bir de aşçı olan Neslihan aslında bir seri katildir. Görevine yeni atanan, Amerika’da eğitim görmüş, hırslı ve oldukça da zeki genç bir komiser ise Neslihan’dan şüphelenmektedir ve bu işin peşini ne olursa olsun bırakmamaya karar vermiştir. 

12. Ailecek Şaşkınız - IMDb puanı: 7.0

12. Ailecek Şaşkınız - IMDb puanı: 7.0

4.034.858 seyirci izledi.

Konu: Şımarık bir adam olan Ferhat babasının şirketinin başına geçerek CEO’luk görevini üstlenmiştir. Ferhat'ın sağ kolu ise eski arkadaşı ve aynı zamanda şirketin finans müdürü olan Gökhan'dır. İki arkadaş şirket çalışanlarına kibar davranmamaktadır. Ancak bir gün şirket çalışanlarına yemek servisi için gittikleri bir restoranda, restoran sahibiyle beklenmedik bir dostluk kurmayı başarırlar. Ferhat ise restoran sahibinin kızı Elif’e deliler gibi aşık olur. Ancak Elif göründüğü gibi narin ve saf bir genç kız değildir. Yaşamı boyunca özel eğitimler almış ve üstün hizmetlerle dolu bir kariyer yapmıştır. Sert karakteri ve kıvrak zekası ona tutulan Ferhat'ı hayli zorlayacaktır.

13. Kaybedenler Kulübü Yolda - IMDb puanı: 6.1

13. Kaybedenler Kulübü Yolda - IMDb puanı: 6.1

570.373 seyirci izledi.

Konu: Kaan Çaydamlı ve Mete Avunduk bu sefer yollara düşüyor ve Olimpos’ta, kalabalık bir Kadıköy grubuyla yaptıkları eğlenceli tatil sona erince motorlarına atlayıp tekrar İstanbul’a doğru yola koyuluyorlar. İkili İstanbul’a doğru ilerlerken, hayat onlara bir kere daha sert yüzünü gösteriyor ve yolun, yolda olmanın ve ilişkilerin asla planlandığı şekliyle ilerlemediğini gösteriyor.

14. Kapalak Kızı - IMDb puanı: 5.3

14. Kapalak Kızı - IMDb puanı: 5.3

109 bin 239 seyirci izledi.

Konu: Giresun'da okul hademesi Ayşe okul müdürünün tecavüzüne uğrar ve kendi canına kıyar. Kızının intikamını almak isteyen annesi, okul müdürüne büyü yapar ama büyü ters teper. Üstelik Ayşe'nin ruhu okulda hapsolmuştur.

BONUS: Güzel Adam Süreyya

BONUS: Güzel Adam Süreyya

8.315 seyirci izledi.

Konu: Beşiktaş Kulübüne malzemeci olarak giren ve hayatını Beşiktaş'a adayan Süreyya Soner'ın hayatını anlatan bu belgeseli her futbol fanatiğinin takım gözetmeden izlemesi lazım. 37 yıldır bu işi yapan birinin anılarını, gelip geçen kulüp başkanlarıyla, futbolcularla, teknik direktörlerle ilişkilerini düşünün!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
42
15
7
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Paco Hernandez

kapalak kızı ne olm?! amk kapalak kızı gibi bir isme konu olan hikaye gerçek olsa da ciddiye alamazsın...

yusuflannister

kapalak kızı hariç iyi bir liste

Pasif Kullanıcı

Hepsi ya dram ya romantik komedi. Ne aksiyon var, ne bilim kurgu, ne macera, ne animasyon. Dünya'nın en vizyonsuz sineması Türk sineması.