Görüş Bildir
Haberler
Asgari Ücreti Nokta Atışı Bilen Cem Küçük'ten Emekli Maaşı Açıklaması! Emekli Zammı Ne Kadar Olacak?

Asgari Ücreti Nokta Atışı Bilen Cem Küçük'ten Emekli Maaşı Açıklaması! Emekli Zammı Ne Kadar Olacak?

Müge Kakşi
25.12.2021 - 19:50

Milyonlarca asgari ücretli çalışanın beklediği asgari ücret zammı geçtiğimiz hafta açıklanmıştı. Asgari ücret yüzde 50'lik bir zam ile 4.253 TL olarak belirlendi. Asgari ücretlinin yüzleri gülerken diğer tarafta emekliler de kendilerine yapılcak zam haberini bekliyor. 10 milyon emeklinin heyecanla beklediği maaş zammına ilişkin Cem Küçük'ten heyecanladıran açıklama geldi. Gazeteci Cem Küçük daha önce yaptığı açıklama ile asgari ücreti nokta atışı bilmişti. İşte Cem Küçük'ün emekli maaşı zammına yönelik açıklaması...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Emekli Maaş Zammı Ne Kadar Olacak?

Emekli Maaş Zammı Ne Kadar Olacak?

2022 yılı asgari ücret tutarı 4.258 lira olarak belirlenirken yüzde 50'lik bir zam yapılmış oldu. Asgari ücretliye yapılan bu zaman emeklileri de heyecanlandırdı. 2022 yılı emekli maaşı zammının ne kadar olacağı merak edilirken, daha önce asgari ücret tahmininde nokta atışı yapan gazeteci Cem Küçük'ten açıklama geldi.

Cem Küçük asgari ücret konusunda doğru bir tahminde bulunmuştu. TGRT'deki sabah programda Ankara'dan öğrendiği kulis bilgisini paylaşmış ve asgari ücret konusunda nokta atışı yapmıştı. Küçük, 'Ankara'da edindiğimiz kaynak, Erdoğan'ın 4 bin 200 TL'ye çıkaracağını söyledi.' demişti.

Cem Küçük'ten Emeklileri Heyecanlandıran Açıklama

Cem Küçük'ten Emeklileri Heyecanlandıran Açıklama

Asgari ücrete yapılan yüzde 50'lik zamın ardından emekli maaşı zammında beklentilerde arttı. Daha önce asgari ücreti nokta atışı bilen ve hükümete yakınlığıyla bilinen Cem Küçük emekli maaşı zammına ilişkin heyecanlandıran bir açıklama yaptı. Konuyla ilgili Hülya Hökenek'in Habertürk'teki Enine Boyuna programında açıklamalarda bulunan Küçük, 'Emekliye çok iyi zam gelecek. AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu geçtiğimiz gün benim konuğumdu, asgari ücret gibi enflasyon farkları içinde en az yüzde 30-40 zam gelecek. Maaşlar düzeltilecek.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın