Görüş Bildir
Haberler
Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un Oğlundan Şaşırtan Hamle! Can Aslantuğ Hangi Mesleği Seçti? Can Aslantuğ Kim?

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un Oğlundan Şaşırtan Hamle! Can Aslantuğ Hangi Mesleği Seçti? Can Aslantuğ Kim?

Türkiye'nin en sevilen ünlü çiftlerinden Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğulları Can Aslantuğ'dan beklenmedik bir hamle geldi. 1996 yılında evlenen Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ, sosyal medyada ailesinin paylaşımlarında son derece büyümüş olması ile dikkatleri çekiyordu. 21 yaşındaki Can Aslantuğ şimdilerde üniversite öğrenimini sürdürürken kariyer hedefini belirledi. Peki Can Aslantuğ hangi mesleği seçti? Can Aslantuğ kimdir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çiftinin oğlu Can Aslantuğ'un mesleğini seçtiği öğrenildi. Sosyal medyada ailesi ile yer alan fotoğraflarının yanı sıra, şahsi hesabında yaptığı paylaşımlarla son derece dikkat çeken genç Aslantuğ'un anne ve babasının izinden gittiği öğrenildi. Şimdilerde üniversite öğrenimini sürdüren Can Aslantuğ'un, bir ajansla öğrendiği ortaya çıktı. İşte haberin detayları...

Can Aslantuğ Mesleğini Seçti!

Can Aslantuğ Mesleğini Seçti!

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğulları Can Aslantuğ, kariyer hedefini belirleyerek yeni adımlar atmaya başladı. Şimdilerde üniversite eğitimini sürdürdüğü bilinen Can Aslantuğ'un Gaye Sökmen Ajans ile anlaşma sağlayarak oyunculuk yolunda ilk adımını attığı öğrenildi.

Kamera Karşısına Geçti!

Kamera Karşısına Geçti!

Annesi ve babası gibi oyuncu olmaya karar veren 21 yaşındaki Aslantuğ, fotoğraf çekimleri başarılı isim Tamer Yılmaz'ın objektiflinden çıktı. Yaklaşık 6 senedir sinema üzerine New York ve Türkiye'de eğitim gören Can Aslantuğ, oyuncu olarak da bir kariyer oluşturmak istiyor.

Can Aslantuğ Kimdir? Can Aslantuğ Kaç Yaşında?

Can Aslantuğ Kimdir? Can Aslantuğ Kaç Yaşında?

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın oğlu Can Aslantuğ, 20 Kasım 2000 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. 2016 yılında NY’da School of Creative and Performings Art’ta yönetmenlik eğitimi, 2018 yılında New York Üniversitesi’nde film yapımı eğitimleri almıştır. Daha sonrasında 'Heart of Music'  kısa film projesinde yazarlık ve yönetmenlik görevini üstlenmiştir. 'Television/so far so good music video' projesinde hem yönetmenlik hem oyunculuk yaparken, Karadeniz belgeseli olan 'Yeşil Yol' projesinde de yazar ve yönetmen olarak büyük başarılara imza atmıştır. 2021 yılında Mavi Dans Bale okulunda modern dans eğitimi almış ve sonrasında 2021-2022 yıllarında Gamze Süner An Drama Oyunculuk Atölyesi'ne katılmıştır. Aynı zamanda 3 yıl boyunca lisanslı olarak basketbol oynamasının yanı sıra rüzgar sörfü, yelken, piyano, klasik ve elektronik gitar eğitimi de almaktadır. Can Aslantuğ Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü'nde eğitim hayatına devam etmektedir.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın