Görüş Bildir
Haberler
Arka Sokaklar’dan Sadakatsiz Dizisine Olay Transfer! İşte O İsim...

Arka Sokaklar’dan Sadakatsiz Dizisine Olay Transfer! İşte O İsim...

dila bahar
07.11.2021 - 14:26

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yeni sezona oldukça etkili başlayan Sadakatsiz, yeni bölümleriyle sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin güçlü kadrosuna bir oyuncunun daha katılacağı iddia edildi. Arka Sokaklardaki başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Alp Korkmaz, Sadakatsiz dizisine transfer olmaya hazırlanıyor. Peki Alp Korkmaz kimdir? Sadakatsiz dizisinde hangi karakteri canlandırmaya hazırlanıyor? İşte cevaplar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle izlenen Sadakatsiz dizisi, yeni bölümleriyle devam ediyor. Diziye transfer olan yeni oyuncular sayesinde heyecan giderek artıyor.

Sadakatsiz Kadrosuna Yeni Bir İsim Mi Katılıyor?

Sadakatsiz Kadrosuna Yeni Bir İsim Mi Katılıyor?

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz dizisi, heyecanlı sahneleriyle ve yeni oyuncularıyla adından söz ettirmeye  devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Aras ve Asya aşkı başlarken, Derin ise herkese yürüdüğünü açıkladı.Volkan ve Derin'in arasındaki ipler koparken, Asya'nın Aras'la öpüşmesi ve yeni bir aşka başlaması Tekirdağ’da herkesin onları konuşmasına neden oldu. Dizi yaşanan bu gelişmelerle devam ederken, oyuncu kadrosuna yeni birinin daha dahil olacağı iddia edildi.

Arka Sokaklar'dan Sadakatsiz'e

Arka Sokaklar'dan Sadakatsiz'e

Arka Sokaklar dizisinde Ali karakterine hayat veren ve şehit olarak diziden ayrılan Alp Korkmaz'ın Sadakatsiz'e dahil olacağı iddia edildi. Alp Korkmaz'ın Sadakatsiz dizisinden Bahar ve Melih'in arasına girmeye çalışacağı ve Oğuzhan rolüne hayat vereceği iddia edildi. Bahar'ın eski sevgilisi rolünde diziye dahil olacağı söylenilen Alp Korkmaz'ın aynı zamanda Melih'in yurt dışında en yakın arkadaşı olacağı belirtildi.

Alp Korkmaz Kimdir?

Alp Korkmaz Kimdir?

2 Mart 1981 tarihinde Ankara'da doğan Alp Korkmaz, Aslen İstanbul'ludur. İlkokul ve ortaokulu İstanbul'da okuduktan sonra, liseyi Çanakkale'de okuduğu lisede bitirdi. Üniversiteyi okumak için Amerika'ya gitti. Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde bulunan bir devlet üniversitesi olan 'University of South Florida' okulunda Radyo Televizyon bölümünde okurken Türkiye'ye geldi ve CNNTürkte staj yaptı. Tekrar Amerika'ya dönüp okulunu bitirdi . Mezun olduktan sonra New York'a oyunculuk eğitimi almaya gitti.

New York'un en önemli Broadway müzikal okullarından Neighborhood Playhouse School of Theatre da eğitimini tamamladıktan sonra 2006 yazında Türkiye ye döndü. İstanbul'a geleli 1 ay olmadan yapımcı Türker İnanoğlu tarafından keşfedilerek Erler Filmin yapımcılığını üstlendiği Arka Sokaklar adlı dizide Ali karakterini canlandırmaya başladı.

2006'dan bu yana Kanal D'de yayınlanan 'Arka Sokaklar' adlı dizide Komiser Ali Akdoğan'ı oynamaktadır. Arka Sokaklar dizisinin yönetmenliğini Orhan Oğuz yaptı, başrollerde ise Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş, Alp Korkmaz, İlker İnanoğlu, Gamze Özçelik, Berk Oktay, Çağla Kubat oynadı.

Filmleri Ve Dizileri:

Filmleri Ve Dizileri:

2006 - Fırtına (Polis)(Dizi)

2009 - Melekler Ve Kumarbazlar (Sinema)

2012 - Laz Vampir Tirakula (Sinema)

2014 - Peri Masalı (Sinema)

2006 - 2014 - Arka Sokaklar (Dizi)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın