Görüş Bildir

Elindeki ekspertiz raporuyla aracını satmadan önce yeniden ekspere sokan genç hayatının şokunu yaşadı. Arabanın 'airbag'lerinin açık olduğunu, şase ve podyelerinin boyalı olduğunu ve 3 parça değişeni olduğunu söyleyen genç, ekspertiz ustasının arabanın ekleme olduğunu belirtmesiyle neye uğradığını şaşırarak, 'Şaka yapmıyorsunuz değil mi?' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Türkiye'de ikinci el araç alım-satım sektörü için büyük önem arz eden ekspertiz firmaları, bazen kasıtlı olarak bazen ise işi bilmedikleri için yanlış sonuçlar elde edebiliyor.

Türkiye'de ikinci el araç alım-satım sektörü için büyük önem arz eden ekspertiz firmaları, bazen kasıtlı olarak bazen ise işi bilmedikleri için yanlış sonuçlar elde edebiliyor.

Bu araçlardan biri de aracını satmak isteyen gencin yeniden ekspertiz raporu almak istemesiyle ortaya çıktı. Elindeki mevcut ekspertiz raporunda 'airbag'lerinin açık olduğunu, şase ve podyelerinin boyalı olduğunu ve 3 parça değişeni olduğunu söyleyen genç, yeni ekspertiz raporunu duyunca neye uğradığını şaşırdı.

Bu araçlardan biri de aracını satmak isteyen gencin yeniden ekspertiz raporu almak istemesiyle ortaya çıktı. Elindeki mevcut ekspertiz raporunda  'airbag'lerinin açık olduğunu, şase ve podyelerinin boyalı olduğunu ve 3 parça değişeni olduğunu söyleyen genç, yeni ekspertiz raporunu duyunca neye uğradığını şaşırdı.

Araç sahibinin anlattıklarını dinleyen ekspertiz ustası, 'Arabanı benim ağzımdan dinle. Araban ekleme. Senin arabanın orta kısmından kesilmiş, sol ön çeyrek ekleme. Bir tek arabanın tavanı orijinal. Araba üzerinde de göstereceğim sana. 'Airbag'lerin içi boş.' dedi. Duydukları karşısında şaşkına dönen araç sahibi, ''Şaka yapmıyorsunuz değil mi?' dedi. İşte o anlar; 🎥

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
14
6
4
3
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
301.Spartalı

Ve bunu yapan adamlara hiçbir ceza yok. Adamın canının yandığı ile kaldı. Bunun adı nedir ? dolandırıcılık, gasp,vatan hainliği... ne derseniz artık.

SERHAT C____

Katil olmak birini öldürmek değil böyle bir malı piyasaya sürmekte katilliktir

güney Bati

Vallaha siz siz olun ey gurbetçiler Türkiye’dekilerden hiçbir şey almamaya gayret edin! Siyasetçileri eleştiriyorlar da toplumun kahir ekseriyeti, fırsatını ... Devamını Gör