Görüş Bildir
Haberler
Antalyaspor Eto'o'Ya Emanet

Antalyaspor Eto'o'Ya Emanet

coşkun ören
08.12.2015 - 23:10

Antalyaspor Eto'o'Ya Emanet

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, 'Eto'o, takım kaptanı olarak teknik ekiple birlikte antrenmanları ve çalışmayı koordine edecek' dedi.

Teknik sorumlusu Yusuf Şimşek ile yollarını ayıran Antalyaspor, bugün alt yapı antrenörü Mehmet Uğurlu yönetimindeki antrenmanla Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarına başladı.

Antalyaspor’un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o, antrenmanda takım arkadaşlarına taktik verdi. Tecrübeli futbolcu çalışmayı sık sık durdurarak, takım arkadaşlarına çeşitli uyarılarda bulundu. Antrenmanı Başkanı Gültekin Gencer ile Asbaşkan Ali İhsan Sav’da izledi. Başkan Gencer, bu akşam Yusuf Şimşek’in kulüple ilişiğinin tamamen kesileceğini, altyapıdan sorumlu Mehmet Uğurlu ve ekibinin yeni teknik direktör göreve gelene kadar takımı çalıştıracağını dile getirdi.

Kaptan Eto’o’nun da Mehmet Uğurlu’ya yardım edeceğini açıklayan Başkan Gencer, sözlerini şöyle sürdürdü:

“ETO’O İLE KOORDİNE EDECEK”

“Mehmet Uğurlu ve takımın hem ağabeyi hem kaptanı olan Eto’o ile de görüştük. Antrenman programını beraber koordine ediyorlar. Bütün programı ikisi yapıyor. Antalyaspor yönetim kurulunun verdiği görevle şu anda Eto’o da olsun Mehmet Uğurlu da yeni teknik direktör gelinceye kadar sorumluluklarının bilinciyle hareket edecek. Sonra görevlerine dönecekler. Mehmet Uğurlu takımın hocası, Eto’o da takım kaptanı olarak teknik ekiple antrenmanları ve çalışmayı koordine edecek.”

“ÖNCELİĞİMİZ YERLİ ANTRENÖR”

Yeni teknik direktör arayışlarının sürdüğünü vurgulayan Başkan Gencer, hata yapmamak için ihnce eleyip sık dokumaları gerektiğini dile getirirken şunları söyledi:

“Yönetim olarak acele etmeme ve birkaç isim üzerine yoğunlaşma konusunda karar aldık. O isimler doğrultusunda çalışmalarımıza başlayacağız. Antalyaspor’un menfaatleri konusunda yönetim olarak son kararı vereceğiz. Öncelikli düşüncemiz yerli teknik direktör olduğu kadar, konuştuğumuz yabancı bir teknik direktör de var. Bir çok takımda da hocalar ayrılıyor ama bizim illaki bekleyeceğiz diye düşüncemiz de yok. Şartlar oluştuğu takdirde yarın da olur bir hafta sonra da olur.”

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/12/0...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın