Görüş Bildir
Haberler
Annemizi Saklarken 'Derya Güven' Ece Yaşar Kimdir? Ece Yaşar Nereli ve Kaç Yaşında?

Annemizi Saklarken 'Derya Güven' Ece Yaşar Kimdir? Ece Yaşar Nereli ve Kaç Yaşında?

Star Tv'nin yeni dizisi ''Annemizi Saklarken'' güçlü oyuncu kadrosu ile yakında izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde Hande Doğandemir ve Kutsi'nin yer aldığı Annemizi Saklarken dizisinin ilk fragmanı da yayınlandı. Annemizi Saklarken, henüz çocuk yaşta bebeğini kucağına alan bir anneyi ve onun yaşadıklarını konu alıyor. Peki, Annemizi Saklarken 'Derya Güven'  Ece Yaşar kimdir? Ece Yaşar nereli ve kaç yaşında? İşte  Ece Yaşar hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzun süredir oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve heyecanla beklenen dizi Annemizi Saklarken 8 Aralık Çarşamba günü ekrana geliyor.  Başrollerinde Hande Doğandemir ve Kutsi'nin yer aldığı Annemizi Saklarken dizisinin ilk fragmanı da yayınlandı. Annemizi Saklarken, henüz çocuk yaşta bebeğini kucağına alan bir anneyi ve onun yaşadıklarını konu alıyor. Annemizi Saklarken dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu da herkes tarafından merakla bekleniyor. Peki, Annemizi Saklarken 'Derya Güven'  Ece Yaşar kimdir? Ece Yaşar nereli ve kaç yaşında?

Annemizi Saklarken 'Derya Güven' Ece Yaşar Kimdir?

Annemizi Saklarken 'Derya Güven' Ece Yaşar Kimdir?

Doğum tarihi: 1994

Kaç yaşında: 27yaşında

1.65 metre boyunda, 54 kilo ve ikizler burcudur.

Ece Yaşar 17 Haziran 1994'teAnkara'da dünyaya geldi. Aslen Denizlilidir. Ümmühan ile Mehmet Ali çiftinin tek çocuğudur. Ortaokul ve lise öğrencisiyken Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'nda bale eğitimini tamamladı.

Genç oyuncu lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk bölümünde aldı. Ece Yaşar oyuncu olmaya lise yıllarında karar verdi ve oyunculuğun yanı sıra yönetmen asistanlığı ve reklam filmlerinde seslendirme faaliyetlerinde bulundu.

Ece Yaşar İlk oyunculuk deneyimini çeşitli tiyatro oyunlarında sahneye çıktı. Kamera önündeki ilk oyunculuğunda ise 2015-2016 yıllarında Kara Sevda dizide oldu

Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinde Karaca karakteriyle geniş kitlelerce tanındı. 2021 yılında Exxen'de yayınlanan Ölüm Zamanı adlı dizide yer aldı..

Ece Yaşar Rol Aldığı Yapımlar?

Ece Yaşar Rol Aldığı Yapımlar?
  • Oyunculuk sevdasıyla Ankara’dan İstanbul’a taşınan Yaşar, Kara Sevda dizisiyle kamera karşısına geçti. Başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül Doğulu’nun paylaştığı Kara Sevda dizisinin 2. sezonunda dahil olan Yaşar Eda rolünü canlandırdı.

  • 2017 yılında Hayvan Çiftliği tiyatro oyununda sahneye çıktı.

  • 2017 yılından bu yana Çukur dizisinde Karaca rolüne hayat vermeye devam ediyor. Genç yaşında başarılı performanslara imza atan güzel oyuncu kariyerinin henüz başında olmasına rağmen adından daha çok söz ettireceği şimdiden belli.

  • 2018 yılında Direniş Karatay filminde Moğol kızı Maral rolüne hayat veren Yaşar beyaz perdeye göz kırptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın