Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da Evlenme Teklifi Etmek İçin Güzel Manzaralı, Romantik Atmosferli ve Şık Dizayn Edilmiş Mekanlar

Ankara'da Evlenme Teklifi Etmek İçin Güzel Manzaralı, Romantik Atmosferli ve Şık Dizayn Edilmiş Mekanlar

Elif Sude Yenidoğan
03.11.2022 - 07:21 Son Güncelleme: 27.10.2022 - 18:31

Sizin için en özel günlerinizden biri olacak evlilik teklifi, en güzel, en şık, en romantik atmosfere sahip mekanlarda gerçekleşsin ister miydiniz? Evet dediğinizi duyar gibiyiz. Böylesine unutulmaz bir gün için her şeyin en iyi ve özenli şekilde olması önemli bir nokta. Biz de sizler için Ankara'da evlilik teklifi edebileceğiniz şık, manzaralı ve romantik mekanları derledik. Gelin birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Louise

1. Louise

Hem restaurant hem de 4 loftuyla konaklama hizmeti de veren Louise, Ankara'nın yıldız mekanlarından. İtalyan lezzetlerini müthiş dokunuşlarla size sunan mekan şıklık, hizmet, atmosfer gibi aklınıza gelebilecek her konuda üst düzey başarılı. Böylesine özel bir gününüzü şansa bırakmak yerine kendinizi Louise'e bırakabilirsiniz.

Adres: 100. Yıl, Filistin Cd. No:37, 06700 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Güzel tasarımlı İtalyan lezzetlerini deneyimleyebileceğiniz bir mekan. Bahçe kısmı şok güzel. Garsonlar çok kibarlar servis iyi.

2. Fige Restaurant

2. Fige Restaurant

Romantik mekan denince Ankaralıların aklına gelen ilklerden olan Fige Restaurant, çiftlerin özel günler için tercih ettiği ilklerdendir. Samimi bir atmosfere sahip oluşuyla oldukça rahat  hissedecek ve beraberinde ilgili hizmetle de güzel bir gece geçireceksiniz.

Adres: Çankaya, Çankaya Mahallesi  Prf. Dr. Aziz Sancar cad. No:15, 06690 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Mekan güzel, eşinizle veya sevgilinizle beraber romantik bir yemek için veya arkadaşlarınızla sohbet ederek yemek yemek için kesinlikle tercih edilebilir.

3. Safranhan Brasserie

3. Safranhan Brasserie

Tüm Ankara ayaklarınızın altındayken romantik bir teklife ne dersiniz? Bizce çok hoş olurdu. Safranhan Brasserie Ankara Kalesi'nde bulunan Divan Çukurhan Oteli'nin üst katında yer alıyor. Güzel Ankara manzarası, leziz yemekler, kibar çalışma ekibi... Güzel bir gece için aradığınız tüm kriterler burada.

Adres: Kale, Gözcü Sk. 3/9, 06250 Altındağ/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Ankara manzaralı güzel bir akşam yemeği için doğru tercih. Sadece manzara için değil Ankara kalesinin o tarihi dokusunu da hissedebileceğiniz güzel bir mekan. Tüm çalışma ekibi son derece nazik ve ilgili bunu özellikle belirtmeliyim.

4. JW Steakhouse

4. JW Steakhouse

Ankaralı olan herkesin bildiği meşhur JW Marriot oteline ait olan JW Steakhouse, size güzide ve nezih bir ortam sunuyor. Gerek etlerinin leziz oluşu gerekse de muhteşem atmosferiyle JW Steakhouse da seçenekleriniz arasında olmalı.

Adres: Söğütözü Mah., Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:1, 06510 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Eti gerçekten çok lezzetli ve gerçekten sulu bırakabiliyorlar istediğiniz derecede getirebiliyorlar. Ambiyansı güzel. Fiyatlar ülkedeki ünlü steakhouse markasıyla hemen hemen aynı sayılır. Servis iyiydi.

5. AOÇ Kaşıbeyaz Ankara

5. AOÇ Kaşıbeyaz Ankara

İster özel günler de ister ailecek bir yemek de ister de kahvaltı da tercih edilen ve hizmeti sayesinde müşterilerinden sevgi kazanan AOÇ Kaşıbeyaz da nezih bir ortam isteyenlerin favori mekanlarından. Sıcak bir aile ortamı yaratan işletme bu özel gününüzde hakkıyla ev sahipliği yapacaktır.

Adres: Emniyet, Yeni, Çiftlik Cd. No:2 D:No:2, 06560 Yenimahalle

Ziyaretçi Yorumu: İki kez deneme fırsatım oldu ve çok memnun kaldık. Ankara'da kaliteli mekanlar arasında. Aile ile çok rahat gidilir. Garsonlar ilgili ve güler yüzlü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. No4 Restaurant

6. No4 Restaurant

Wyndham Ankara otelinin içerisinde yer alan No4 Restaurant elitlik arayan herkese ilk önerilerimizden olacaktır. Elit ortamı ve güzel atmosferinin yanı sıra mutfak konusunda da oldukça başarılı olan işletme özel günlerde gidilebilecek en iyi yerlerden.

Adres: Söğütözü, Yaşam Cd. 4. sokak D:No:4, 06510 Çankaya/Ankara

Z__iyaretçi Yorumu: Eşimle evlilik yıldönümümüzü kutlamaya gittik. Gerek atmosferin kalitesi, gerek müzik seçimi restorana girer girmez sizlere kalitesini hissettiriyor. Servis yapan personelin nazik ve güler yüzlü tavrı ve yemeklerin lezzeti de sizlere doğru bir yerde olduğunuzu yeniden hatırlatıyor.

7. Villa Event İncek

7. Villa Event İncek

Villa Event İncek ise teklif, nişan, doğum günü gibi özel günlerde sevilerek tercih edilenlerden. Eğer kalabalık arkadaş grubunuzla bir organizasyon hazırlayarak sürpriz yapacaksanız Villa Event İncek, sizi şüphesiz en iyi şekilde ağırlayacak ve siz de çokça memnun kalacaksınız.

Adres: Turgut Özal Bulvarı, Görgülü Sk. No:7, Gölbaşı/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Before party için villa event incek ile anlaşmıştım. Tereddüt etmeden herkese önerebileceğim bir mekan haline geldi. Biz bize olalım, istediğimiz gibi eğlenelim şeklinde bir plan yapmak istiyorsanız direkt villa event incek anlaşmanızı tavsiye ederim.

8. Luigi's Ristorante Bar

8. Luigi's Ristorante Bar

Bahsettiğimiz üzere manzara böyle özel günler için etkileyici bir husus. Luigi's Ristorante Bar da Atakule'de yer alan ve eşsiz Ankara manzarasına sahip mekanlardan. İtalyan tarz da mutfağa sahip olan mekan şıklık kelimesinin eş anlamlısı desek yeridir. Eğer kararınız Luigi's olacaksa manzaralı masalardan biri için mutlaka erkenden rezervasyon yaptırın.

Adres: Çankaya Mahallesi, Çankaya Cd. Bina No:10, Atakule No:54, 06690 Çankaya

Ziyaretçi Yorumu: Mekan şık, manzara özellikle dışarıda oturduğunuzda çok hoş. Ankara ayaklarınızın altında. Keyifli bir ambiyans.

9. Lou Cafe & Bistro

9. Lou Cafe & Bistro

İran caddesinin gözlerinden olan Lou Cafe & Bistro hem iç hem de bahçe kısmında oldukça özenli bir dizayna sahip. Dizayna gösterdikleri özeni mutfağında ve hizmetinde de gördüğümüz işletme her şeyine ek olarak Karum manzarasıyla da birlikte dört dörtlük dediklerimizden. 

Adres: Çankaya, İran Cd. No:8F, 06680 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Gayet güzel ve temiz, çalışanlar iyi. Özellikle tasarım çok güzel, tabi ki fiyatlar biraz yüksek. Ama ambiyans ve ortam elegant.

10. Zoie Brasserie & Lounge

10. Zoie Brasserie & Lounge

Nezihlik, özenli lezzetler, göz alıcı  dizayn denince akla gelen Crew Restaurant Group girişiminin en güzel örneklerinden biridir Zoie Brasserie & Lounge. Bu özel gününüzde Zoie'yi tercih etmek ve keyfine varmak en doğru tercih olacak desek yeridir.

Adres: Çankaya, Çankaya Cd. No: 1/18, 06690 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Mekan cidden çok kaliteli favori mekanlarımdan biri oldu diyebilirim. Yemeklerin sunumu ve lezzetleri cidden güzeldi. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgiliydi. Tasarıma ve lavabonun temizliği cidden harikaydı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Flora Ankara

11. Flora Ankara

Sizi büyüleyecek sunumları olan Flora Ankara, henüz yeni tanıştıklarımızdan. Kendilerine has etkileyici dizaynları ve atmosferleriyle birlikte sizi özel hissettirecek. Şarapları, kokteylleri, yemekleri, kibar personelleri hangisini övsek bilemedik. En iyisi siz deneyin ve öyle karar verin.

Adres: Yaşamkent Mh. 3144. Sk. No: 7 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Yemek için bozmaya kıyamadığınız tabak kompozisyonları başarılı. Her rengin ve materyalin %100 doğal oluşu, konuya yaklaşımlarının altını çizmekte.

12. Afitap Meyhane

12. Afitap Meyhane

Tunalı ve Söğütözü olmak üzere iki şubesi olan Afitap lezzet açısından her iki şubesinden de memnun kalacağınıza emin olabileceğiniz işletmelerden, Afitap tüm Ankaralıların severek tercih ettiği şehir dışından misafirlerini gönül rahatlığıyla götürdüğü türden. Söğütözü şubeleri yer aldığı konumun da getirisiyle şık bir dizayna sahip, Tunalı şubeleri de yine konumun getirisi üzerine biraz daha salaş bir dizayna sahip ama her iki mekan da oldukça nezih ve etkileyici. Her iki şubeyi de kendi tarzınıza göre gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Adres: Beştepe, 4. Sk. No:3, 06560, 06560 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Öğle yemeği için gittik. Alkol almadık. Meze ağırlıklı bir servis tercih ettik. Mezeler muhteşem. Kadayıflı karides ve ahtapot çok lezzetliydi. Hizmet zaten çok iyiydi. Öğlen gittiğimiz için çok yoğun değildi. Ama akşamları mutlaka rezervasyon yaptırmak gerekli. Kesinlikle tekrar gideceğim. Öneriyorum. İlgi ve alaka için tekrar teşekkürler.

13. La Gioia Cafe & Brasserie

13. La Gioia Cafe & Brasserie

Eğer çift olarak Tunalı'yı sevenlerdenseniz Karum'un hemen yanında Beymen binasının girişinde bulunan La Gioia Cafe & Brasserie konumu itibarıyla da size istediğiniz nezih ortamı sunacaktır. Güzel bir akşamda leziz yemekler ve şaraplar eşliğinde romantik bir teklife kim hayır diyebilir ki?

Adres: Kavaklıdere, Tahran Cd. No:2, 06700 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Beymen altında yer alan brasserie. Çok şık ve nezih. Servisi ve sunumu çok başarılı.

14. Vento Italiano Ristorante

14. Vento Italiano Ristorante

Sakin, hoş ve romantik bir atmosferi olan Vento Italiano Ristorante, adının hakkını veren İtalyan restaurantlarından. Eğer siz de İtalyan lezzetlerini seviyorsanız ve böyle bir günde hizmetinden, dizaynına kadar her noktanın kusursuz olmasını istiyorsanız, Vento Italiano Ristorante tam size göre diyebiliriz.

Adres: Gaziosmanpaşa, Attar Sk. No:10, 06700 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Hala buradayken hemen paylaşmak istedim.. Fiyat performans olarak aşşşırı hak ettiğini düşünüyorum. Servis, lezzet, özen, güler yüz, ilgi ne ararsanız var. Her şey çok güzeldi, teşekkürle:) Dört peynir soslu makarnası şiddetle tavsiyemdir!

15. Marlinda Lokanta & Cafe

15. Marlinda Lokanta & Cafe

Yeniden Crew Group Restaurant'a ait bir işletmeyle daha karşınızdayız. Kentpark AVM'nin ön kısmında yer alan Marlinda Lokanta & Cafe sizi güler yüzle ve ilgiye karşılayan çalışanlara sahip. Bununla birlikte çok kalabalık olmaması ve gereksiz gürültü olmaması da rahat ve güzel hissettirecektir diye düşünüyoruz.

Adres: Mustafa Kemal, Dumlupınar Blv. No:164, 06520 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Marlinda'nın menüsünde Anadolu ve Akdeniz yemeklerinden esintiler mevcut. Yemekler son derece lezzetli ve porsiyonları gayet doyurucuydu. Salatalarını tavsiye ederim. Tatlıları ise hem alışılmış tatlılardan farklı hem de çok güzel. Oturmak için hem içeride hem de dışarıda yerleri var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Tavolo Mio Brasserie

16. Tavolo Mio Brasserie

Ümitköy'de yer alan sevimli şarap evi Tavolo Mio Brasserie, Ankara'nın en gözde mekanlarından. Çeşitli ve leziz şaraplarıyla birlikte canlı müzik performansı da sergilenen mekan adeta romantik bir ortam yaratmak için her unsuru barındırıyor. Canlı müzik performansı olan günleri öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak için mutlaka arayın deriz.

Adres: Ümit, Osmanağa Konakları, 2494/3. Sk. no 6, 06810 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Ümitköy'deki en gözde mekanlardan birisi. Canlı müzik eşliğinde menüdeki müthiş lezzetli yiyecekleri tatma fırsatı bulmak çok güzeldi. Müziğin diğer mekanların aksine, müşterilerin sohbetini engellemeyecek düzeyde olması hoşumuza gitti.

17. Yelken Balık

17. Yelken Balık

Balık konusundaki ustalıklarıyla akıllarımızda yer etmiş olan Yelken Balık, rakı-balık ikilisini seven bir çiftseniz muhteşem bir gece için sizi bekliyor olacak. Bununla birlikte geniş ve ferah olan mekan şıklığıyla da ön plana çıkıyor. Personellerinden de oldukça memnun kalacak ve belki de mekanın müdavimi olacaksınız.

Adres: Kazım Özalp, Reşit Galip Cd. No:58, 06700 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Gayet güzel, lezzetli yemekler, güzel ilgi, açık hava ferah mekan, masalar arası mesafe gayet iyi. Misafirlerinizi rahatça götürebileceğiniz bir yer, aynı şekilde kendinizin de gayet memnun ayrılacağınız bir yer.

18. Meşrep

18. Meşrep

Meyhanelerin en sevilenlerinden olan Meşrep, ister canlı müzik performanslarıyla ister playlistleriyle herkesin seveceği türden rahatsız etmeyecek şarkılara yer veriyor. Evlilik teklifiniz için Meşrep'te olursanız size her türlü yardım edecek ve memnun ayrılmanızı sağlayacaklardır.

Adres: Alacaatlı, 3317. Sk., 06810 Yenimahalle/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Çoook güzel eğlendik , kız kıza gittik çok keyif aldık, Ahmet Bey'in sahnesi de çok güzeldi dün gece için çook teşekkür ederiz. 😊

19. Şilingir

19. Şilingir

Daha salaş, küçük ama romantik atmosferi olan bir mekan arıyorsanız işte orası Şilingir. Heyecanınızın doruklarda olacağı bu özel gününüzde rahat hissedebileceğiniz bir mekan seçmek mantıklı olacaktır. Güler yüzlü karşılama, ilgili hizmet, leziz ara sıcaklar, mezeler ve ana yemekler... Aklınıza gelecek iyi her şey Şilingir'de!

Adres: Remzi Oğuz Arık, Paris Cd. 49-A D:E, 06680 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Muhteşem güzellikte bir mekan. Lezzetler efsane. Balık köftesi ve dana dil simit yediğim en farklı ve en lezzetli yemekler olabilir. Baby kalamarı mutlaka deneyin. Mezeler çok başarılı benim favorilerim ise girit ezmesi, çerkez tavuğu ve sıcak atom. Güzel müzikler, temiz tabaklar nezih bir ortam. Aile mekanı.

20. Dafne Restaurant

20. Dafne Restaurant

İç mimarisi güzel, elit ve şık önerilerimizden bir diğeri Dafne Restaurant. En iyisini aramak için burada olduğunuzu biliyoruz. Dafne Restaurant da her konuda tereddütsüz gidebileceğiniz en iyi mekanlardan. Ahşap yapıdaki mimarisiyle adeta sizi büyüleyen ve ayrı bir atmosferi olan Dafne Restaurant en özel anlarınızdan biri olan evlilik teklifinizde günü taçlandıracaklardan.

Adres: Aziziye Mahallesi, Andrea Karlov Caddesi, Karyağdı Sokak No:20, Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim. Sunum servis her şey çok hoş. Mekan nezih. Gelen insanlar da öyle. Fiziki özellikleri de çok güzel rahatça kına nişan hatta düğün organizasyonu dahil yapılabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Naya Restaurant Lounge

21. Naya Restaurant Lounge

Özenilmiş detaylarıyla eşsiz sunumlar yapan Naya Restaurant Lounge, evlilik teklifinizin yanı sıra güzel de bir akşam yemeği yemek istiyorsanız bayılacağınız türden. Yemekleriyle birlikte Ankara'nın en güzel manzarasını da size sunan işletme her daim gitmek isteyeceğiniz bir yer haline gelebilecek kadar gösterişli ve başarılı.

Adres: Çankaya, Atakule, 06800 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Ankara’nın ihtiyacı olan kan diyebilirim. Müthiş bir manzarada, ustaca hazırlanmış menüden keyifle yemeğinizi seçerken Ankara da çok bulamayacağınız kokteylleri deneyebilirsiniz. Çok iyi bir servis ekibi var ve açıkçası bizi müthiş analiz edip çok doğru seçimler yaptırdılar. Tebrikler Naya umarım açılacak benzeri alternatif mekanların öncüsü olursun 🙏

22. Niki Restaurant

22. Niki Restaurant

Görmüş olduğunuz üzere özenli bir dizaynı olan Niki Restaurant da Ankara'da şık ve nezih yerler denince akla gelen ilklerden oluyor. Ara sıcaklarının, mezelerinin ve ana yemeklerinin hiçbirini es geçmeyerek her konuda üstün lezzetlere sahipler. 

Adres: Kazım Özalp, Hafta Sk. No:16, 06700 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Sakin şık bir mekan hizmeti çok iyiydi en önemlisi de yemekleri çok lezzetli. Özel günler için mükemmel tercih.

23. Capo House

23. Capo House

Hem konumuyla hem tasarımıyla hem de akşamları eğlenceli bir konsepte geçişiyle Capo House, hem teklifinizi edebileceğiniz hem de bu anı kutlayabileceğiniz bir mekan. Rezervasyon gerekli olan Capo House, kokteyllerinden ana yemeklerine kadar mutfak konusunda da yeterli düzeyde.

Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mah. 2811. cad. No:9/2k

Ziyaretçi Yorumu: Mekan tasarım olarak çok güzel kokteylleri güzel diye duymuştuk zaten, Veggie sushi ve kokteylleri gerçekten çok iyiydi, peynir tabağı da gayet yeterliydi. Fiyatlar ortalamadan biraz yüksek ama hak ediyor.. Müzik DJ eşliğindeyken bile sohbet edilebilir düzeydeydi. Biz çok beğendik, tavsiye edilir 😊

24. Günaydın Kebap & Steakhouse

24. Günaydın Kebap & Steakhouse

Konum itibarıyla da nezih semtlerimizden biri Çayyolu'nda bulunan Günaydın Kebap & Steakhouse'u duymayan yoktur diye düşünüyoruz. Yılların eskitemediği ve kalitesinden hiçbir zaman ödün vermeyen işletme birçok özel güne ev sahipliği yapmışlardan. Bu gününüz için Günaydın'ı tercih ederseniz çokça tatmin olacaksınız.

Adres: Çayyolu, Dora Park Villaları, Ahmet Taner Kışlalı Mah. Alacaatlı Cad, 2852. Sk., 06810

Ziyaretçi Yorumu: Çayyolu'nda çok güzel ve nezih bir mekan. Yemekleri çok lezzetli, personeli güler yüzlü tavsiye ederim.

25. Hayyami Şarap Evi

25. Hayyami Şarap Evi

Romantizm denince akla gelenlerden ilki şaraptır, yanılmıyoruz değil mi? İşte Hayyami Şarap Evi hem çeşitli şaraplarıyla hem de romantik atmosferiyle böylesine bir günde gözünüzü kapatarak tercih edebileceklerinizden. Birçok çiftin yıl dönümü gibi özel günlerini kutlamak için severek gittiği mekan eminiz ki sizin de favoriniz olacak. Belli mi olur belki de tekliften sonra yıl dönümlerinizi kutlamak için ayrıca anlamlı bir mekan olur sizler adına.

Adres: Remzi Oğuz Arık, Bestekar Cd No:82/B, 06540 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Temiz nezih ve güzel bir ortamı olan bol şarap seçenekleri ile severek gittiğim çalışanların güler yüzlü olduğu ancak fiyatların bir tık diğer mekanlara göre fazla olduğu yerlerdendir. Canlı müzik sunan taze ve yemekte yiye bileceğiniz nadir işletmelerden.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın