Görüş Bildir
Haberler
Akli Dengesi İncelecek: Zeynep Şenpınar'ın Katili Selim Ahmet Kemaloğlu Adli Tıp’ta!

Akli Dengesi İncelecek: Zeynep Şenpınar'ın Katili Selim Ahmet Kemaloğlu Adli Tıp’ta!

Muğla’da üniversite öğrencisi Zeynep Şenpınar’ı vahşice katleden boksör Selim Ahmet Kemaloğlu, İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda akli dengesinin yerinde olup olmadığı ile ilgili muayeneye alındı.

Muğla'da geçtiğimiz yıl Ramazan Bayramı'nın ilk günü 25 yaşındaki Zeynep Şenpınar, erkek arkadaşı olan boksör Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından önce dövülmüş ardından da vahşice katledilmişti.

Müebbet hapisle yargılanıyor

Müebbet hapisle yargılanıyor

Olayla ilgili hazırlanan iddianamede Selim Ahmet Kemaloğlu hakkında 'beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiyi canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet istenmişti.

Muğla Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan sanık Kemaloğlu, 8 Ekim'de hakim karşısına çıkmış, duruşma 28 Ocak 2021 gününe ertelenmişti.

Adli Tıp Kurumu rapor hazırlayacak

Adli Tıp Kurumu rapor hazırlayacak

Sabah'ta yer alan bilgiye göre Kemaloğlu ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Mahkeme, İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na katilin akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için bir yazı gönderdi.

Yazıda, sanık Kemaloğlu'nun akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenerek 28 Ocak'ta görülecek duruşmaya rapor gönderilmesi talep edildi.

Edinilen bilgiye göre, katil Kemaloğlu şu an muayene alındı.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pent

aklı dengesini sikeyim basmış steroidi aklına zekasına bakan mı var

portside

Gerçekten merak ettiğim şey bu at hırsızı kılıklı adamlarda ne buluyor? Hepsi mi sakallı olur, hepsi mi efelenir gibi yürür. Artık kadınların akıllanıp, bunl... Devamını Gör

portside

Beni tanımadan bu yargıyı yapmanız çok saçma. Ben kadını hedef haline getirmiyorum. Bu tip heriflere yakın durmak ile otobanda ters şeritte gitmek arasında b... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

bu olan biten var ya hani birde o pezevenk ümit can var tabi şimdi bu adileri koruyan bunlara dur demeye gücü olupta demeyen ne kadar insan varsa bunlar gibi... Devamını Gör