Görüş Bildir
Haberler
AK Partili O Başkan İstifa Etti: 'Gördüğüm Lüzum Üzere...'

AK Partili O Başkan İstifa Etti: 'Gördüğüm Lüzum Üzere...'

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, parti üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa etmesi sonrası AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı İsmail Soydan da görevinden istifa ettiğini duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peş peşe istifalar yaşandı

Peş peşe istifalar yaşandı

AK Parti 2023 seçimleri için hazırlıklarına hız verdi. Ancak  AK Parti teşkilatlarında son dönemde peş peşe istifalar yaşandı. Önce AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, parti üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa etti. Şimdi de Bilecik'te AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı İsmail Soydan, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, teşekkür etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, teşekkür etti

İsmail Soydan, istifasına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Soydan, açıklamasında şunları söyledi:

'Büyük bir onurla yürüttüğüm AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanlığı görevinden gördüğüm lüzum üzere bugün itibariyle ayrıldığımı siz değerli hemşerilerimize bildirmek istiyorum. 2019 yılında beni bu göreve layık gören Başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’e, o dönemin AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık’a ve birlikte yol yürüdüğüm her biri birbirinden kıymetli dava arkadaşlarıma Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’e, eski Bakanlarımızdan Prof. Dr. Nabi Avcı’ya Devlet Bakanımız Sayın Prof. Dr. Yalçın Akdoğan’a önceki dönem AK Parti Bilecik Milletvekilimiz Fahrettin Poyraz’a Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir’e, Strateji Geliştirme Başkanı Mehmet Mut’a AK Parti Bilecik Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya İl Başkanımız Serkan Yıldırım’a İl Kadın Kolları Başkanımız Mutlu Selen Haşit’e İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı’ya ilçe Kadın Kolları Başkanımız Büşra Kanat’a, önceki dönemlerde ilçemizde görev yapmış ilçe başkanlarımıza ve Belediye Başkanımız Zekiye Tekin’e teşekkür ediyorum.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
19
6
3
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bar Talini

CHP’nin gençlik kollarından tanımadığımız birinin ayrılması gibi bir haber bu. Adam devlette yetkili değil, bakan değil vekil değil. Kendi ilinde başkan deği... Devamını Gör

Furkan Aras

gemi su almaya başlamış sanırım. tıpa takana hoca pamuk tıkar ins 🫠

ömer

Bu istifalar neyin stratejisi yaşayıp görelim bakalım…