Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Nur Çebi'den Burak Yılmaz ve Şenol Güneş Açıklaması

Ahmet Nur Çebi'den Burak Yılmaz ve Şenol Güneş Açıklaması

Ted Lasso
16.02.2022 - 15:43

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş'le bugüne kadar bir görüşme yapmadıklarını açıkladı. Çebi, 'Önümüzdeki sezon planlamamda, bugün itibarıyla Şenol Güneş ile çalışma düşüncesi yok' dedi. Çebi, Burak Yılmaz sorusunu 'Tasarrufumuz yok' diyerek yanıtlarken Murat Sancak ve Adana Demirspor'la ilgili de açıklamalar yaptı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarının öne çıkanları şöyle: 

Adana Demirspor deplasmanındaki olaylar bizi üzdü. 65 derece sıcakta, onların tabiriyle güneşe kurşun sıktıkları sıcaklıkta takımımızı stat açılışına gönderdik. O günden, bugüne ne oldu da bu hale geldik?'

Sayın başkan bir anda öfkeyle kalkıp televizyonu kırıyor. Böyle bir ortamda önümüzde kalkıp televizyon kırılıyor. Bu tepkiyi bana gösterirseniz taraftar da bize ağıza alınmayacak sözler sarf eder. Bunları esefle karşılıyorum.

Nasıl oluyor da Adana Demirspor taraftarı Ersin'in kafasına para atabiliyor anlamış değilim. Sanki bir şey kurgulanmış gibi hissettim. Hakemlerle ilgili elinizde deliller varsa lütfen savcılığa gidin. Elinizdeki bilgi ve belgeleri savcılığa iletin. Aramızda ilişkilerimiz gayet iyiyken ne oldu da bu duruma gelindi? Beşiktaş kendilerine ne zarar verdi? Sayın başkanın, en azından benimle paylaşmasını istiyorum.

Hakemlerin hata yaptıklarını ve bazılarının organize olduklarını söyledik. Sayın Murat Sancak'ın sadece Beşiktaş maçında ağzını açmaması dikkat çekicidir. Adana Demirspor ile İstanbul'da oynadığımız maçta canımız yanmışken, hakkımızı biz ararken yanımızda durmayan sayın Murat Sancak'ın 25 maç sonra ne oluyor orda deyip hakkını aramaya başlamasını kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Bizim maçtan sonra söyledikleri de ortada. 4-5 ay sonra hakemler FETÖ'cü oldu.

'Murat Sancak'a basın sözlüğü görevini verdiğimi hatırlamıyorum'

'Murat Sancak'a basın sözlüğü görevini verdiğimi hatırlamıyorum'

Murat Sancak hızını alamıyor. Beşiktaş ve teknik direktör Şenol Güneş'le ilgili açıklama yapıyor. Şenol Güneş, önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta diyor. Murat Sancak, Beşiktaş yönetimimde mi? Sayın Adana Demirspor başkanının Beşiktaş'ın Şenol Güneş'le imzaladı' açıklamasını neden yaptı. Ben, Murat Sancak'ın Beşiktaş'ta bir yönetici olduğunu, kendisine basın sözcülüğü görevi verdiğimi hatırlamıyorum. Beşiktaş teknik direktörlüğüyle ilgili açıklama yapması ve bunun yalan olması yakışık almamıştır. Belki de Türk ve Dünya futbol tarihinde bir kulüp başkanı başka bir kulüple ilgili açıklama yapıyor.

Biz Şenol Güneş'e kıymetini verdik. Hocamızla devam edeceğiz dedim. Şenol Güneş hocayla bugüne kadar bir kelime konuşulmamıştır. Benim hocam var ve hocamla yola devam edeceğim, bunu beyan ettim. Ona güvenim sonsuz.

'Şu ana kadar Şenol Hoca'yla görüşmedim'

'Şu ana kadar Şenol Hoca'yla görüşmedim'

Şu ana kadar Şenol Hoca'yla görüşmedim. Bir planım yok. Hocamız kıymetli. Ama ben hocamla yola devam ediyorum. Önümüzdeki sezondaki planlamam içinde Şenol Güneş şu anda yok. 

Mayıs ayında seçim var. Bu seçimden sonra buraya kim gelecek, nasıl olacak, hiçbiri belli değil. Sezon devam ediyor. Böyle bir sezon içinde, gelecek sezonun teknik direktörü hakkında konuşmam. Net söylüyorum, Şenol Hoca ile çalışmayı düşünmedim. Seçime büyük ihtimalle gireceğim, kazanırsam böyle olacak. Şenol Güneş'i de gereksiz yıpratıyoruz. İnsanlar bunu mu dememi istiyor; 'Şenol Hoca ağzıyla kuş tutsa seneye bu takımda olamaz.' Bu şekilde haberlerin arkasında hangi planlar var, bilmek istiyorum.

'Burak Yılmaz ile ilgili bir tasarrufumuz yok'

'Burak Yılmaz ile ilgili bir tasarrufumuz yok'

Burak Yılmaz ve Şenol Güneş ile ilgili herhangi bir tasarrufumuz yok. Olağanüstü bir durum olursa bilmiyorum. Önder Karaveli hoca ile yola devam ediyoruz. Hocamızın kalbini kıranlar devam ettiği müddetçe ne kadar devam edeceğiz bilmiyorum. Belki eleştiriler olabilir ama Şenol Güneş gelecek söylemlerinin altında başka şeyler olabilir. Bu konu benim için bitmiştir.

'Cenk Tosun ile sezon sonu konuşacağız'

'Cenk Tosun ile sezon sonu konuşacağız'

Herkesin Mayıs sonundaki lige konsantre olmasını istiyorum. Batshuayi, Cenk Tosun ve Pjanic'i seviyorum. Ama bütçemiz belli. Canım cennet istiyor, günahlarım bırakmıyor. Bizim bütçemiz onların aldıklarının çok altında. Eğer bizim teklif ettiğimiz rakamları kabul ederlerse olur. Aksi takdirde yolları ayırırız. Cenk Tosun sezon bitsin sonra konuşacağız. Şu anda başka takımın futbolcusu. Hem benim, hem bağlı olduğu takım için doğru olmaz. Sözleşmesi bitsin burada oynamak isterse onu kucaklarız. Giderken de söylemiştik. Gelirse buranın kapısı ona açık.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın