Görüş Bildir
Haberler
Adında Aşk Geçen 12 Şahane Aşk Filmi

Adında Aşk Geçen 12 Şahane Aşk Filmi

Leman Bezci
25.09.2014 - 14:57 Son Güncelleme: 26.09.2014 - 17:39

Galeri kişisel zevklere göre oluşturulmuştur. 

Siz de sevdiğiniz filmlerin isimlerini yorum olarak aşağıya yazabilirsiniz :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kasımda Aşk Başkadır - Sweet November (2001)

1. Kasımda Aşk Başkadır - Sweet November (2001)

Nelson Moss  ve Sara Deever Motorlu Araçlar Bölümü'nde geçirdikleri sıkıntılı bir saatten başka ortak hiçbir yönleri yoktur. Sara, erkeklerin iyi yönlerini ortaya çıkaran çekici bir karakterdir. Nelson, sadece kar-zarar hesaplarıyla ilgilenen, işten başka bir şey düşünmeyen biridir. 

Birbirlerinden etkilenirler, fakat tam olarak bağlanmaya hazır olmadıklarından, pek de alışagelmiş ilişkilere benzemeyen bir birlikteliğe başlarlar. Sonunda kendi yollarına gidecekleri bir aylık bir deneme. Beklenti yok. Baskı yok. Bağ yok. Ama hesaba katılmayan bir şey vardır. O da aşk...

2. Kolera Günlerinde Aşk - Love In The Time Of Cholera (2008)

2. Kolera Günlerinde Aşk - Love In The Time Of Cholera (2008)

İzlerken beni en çok etkileyen aşk filmlerinden biridir. Belki de her insanın özenebileceği türden bir aşktır Florentino'nun aşkı.. Zira aşkından hiç bıkmaz, usanmaz...

Filmimizin konusu ise şu şekilde;Florentino,13 yaşında ilk gördüğü andan beri güzel bir Latin kadını olan Fermina'ya karşılıksız bir aşk duymaktadır. Ancak kızı Fermina için Florentina'dan daha iyi bir damat düşünen baba kızını evden uzaklaştırır. Doktor Juvenal Urbino ise iyi bir damat adayı olarak karşılarına çıkacak, olaylar bu aşk üçgeninde beklenmedik sürprizlerle ilerleyecektir.

3. Aşk ve Gurur - Pride And Prejudice (2005)

3. Aşk ve Gurur - Pride And Prejudice (2005)

18.yüzyıl sonlarında, sınıf bilincinin hakim olduğu İngiltere'de beş kız kardeş olan Bennet'lar - Elizabeth veya Lizzie, Jane, Lydia, Mary ve Kitty, annelerinin iyi bir koca bulup geleceklerini güvence altına alma hayalleriyle büyütülmüşlerdir. Fakat, neşeli ve zeki bir mizaca sahip olan Elizabeth, kendisine düşkün olan babasının da desteğiyle hayatını daha farklı ve dolu dolu yaşamak için çabalamaktadır.

4. Zamanda Aşk - About Time (2013)

4. Zamanda Aşk - About Time (2013)

Hikayesinin temelinde aşk olması nedeniyle diğer zaman yolculuğu filmlerinden bayağı bir farklı olan filmimiz son derece dikkat çekici ve diğer aşk filmlerinin yanında varlığını çok da iyi şekilde hissettiriyor.

Genç yaştaki Tim Lake, ailesiyle birlikte sıra dışı bir yeteneğe sahiptir:Tim hayatının farklı yönlerini değiştirmek için bu özelliğini kullanmaya başlar. Mary adında bir kıza aşık olur çalışmak için Londra'ya taşınır. Tim gizli yeteneği ilişkilerine de yeni bir 'boyut' getirir ama genç adam yakın zamanda her sorunu bu şekilde çözemeyeceğini fark edecektir.

5. Aşk Tesadüfleri Sever (2011)

5. Aşk Tesadüfleri Sever (2011)

Olamaz mı? Olabilir...“Aşk Tesadüfleri Sever”, doğumlarından itibaren çocukluk ve ilk gençlik yılları boyunca yolları Ankara’da kesişen, 2010 yılında İstanbul’da tanışan Özgür (Mehmet Günsür) ve Deniz’in (Belçim Bilgin) birbirlerine doğru ve engellerle dolu aşk macerasını anlatırken, bir yandan da geri dönüşlerle onların bugünlerini yaratan dönemlere uzanıyor.  “Aşk Tesadüfleri Sever” pek çok gerçek hikayeden yola çıkılarak derlenmiş olaylar bütünüyle; İstanbul’dan Ankara’ya yaptığı nostaljik yolculuğun içinde izleyiciye doyurucu, duygusal, yıllarca akıllardan çıkmayacak bir aşk filmi vaat ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşkın (500) Günü- (500) Days Of Summer (2009)

6. Aşkın (500) Günü- (500) Days Of Summer (2009)

Aşkın her evresini, her safhasını, her duygusunu tadarız bu filmle..Genç adam, genç kızla tanışır.. Erkek aşık olur.. Kız aşık olmaz..

Gerçek aşkın varlığına inanmayan bir kadınla (Deschanel), ona aşık olan genç adamın (Gordon-Levitt) sıradışı, romantik ve komik hikayesi.

7. Başka Dilde Aşk (2009)

7. Başka Dilde Aşk (2009)

Aşkı anlamak için illa ki sesini duymak mı gerekir?Aşkı yaşamak için gereken şey illa ki konuşmak mıdır?

Onur'un hayatı kürek takımından arkadaşı Vedat'ın doğumgünü partisinde Zeynep'le tanışmasıyla değişir. Kalabalık ve gürültülü bir barda hiç konuşmadan geçen gecenin sonunda Zeynep, Onur'un işitme engelli olduğunu öğrenir. Ama bu durum Zeynep'i Onur'dan uzaklaştırmaz. İşiyle, ailesiyle sorunlar yaşayan Zeynep, yaşadığı çevreyi sorgularken birazda bilmediği bir dünyanın meraklıyla unuttuğu ceketini bahane ederek Onur'u görmeye gider.

Bu ilişki kendilerini ve hayatı sorgulayan Zeynep ve Onur için bir sınav olacaktır.

Başka dilde aşk aşkın dile ihtiyacı olmadığını anlatan harika filmlerden biri.

8. Aşk Çeşmesi - When In Rome (2010)

8. Aşk Çeşmesi - When In Rome (2010)

Beth müze görevlisi ve şanssız bir aşıktır. Kardeşinin düğününe gitmek için Romaya gider ve orada Nick ile tanışır. Ancak depresif bir anında dilek kuyusundaki dilek paralarını çıkarmış ve bir nevi lanetlenmiştir. Laneti çıkardığı paraları atan yani aşk dileyen erkeklerin aşkıdır. Ve Nick de onlardan biridir. Bu arada Beth ile Nick yakınlaşır. Ama bir sorun vardır, Beth Nick'in aşkının gerçek olup olmadığını nasıl anlayacaktır...

9. Aşk Doktoru - Hitch (2005)

9. Aşk Doktoru - Hitch (2005)

Kendine göre imkansız bir aşka tutulmuş olan Albert aşk acısı çekmektedir. Kendisi gibi yardıma muhtaç olup sorunlarını çözmüş kişilerden aldığı bir kart sayesinde Dr.Hitch ile tanışır. Hitch ile tanışmasından sonra hayatı değişecektir.

10. Aşk Geliyorum Demez (2009)

10. Aşk Geliyorum Demez (2009)

Ama gidiyorum der..

Ailecek izlenebilecek sıcacık bir romantik komedi...

Film, Mahmutpaşa’da bir han esnafının hikayesini anlatır. Ali handaki esnaflardan birinin oğludur,oldukça yakışıklı ve çapkın bir delikanlıdır. Gözde ise esnafın çalıştığı hanı satın alan zengin müteahhidin, yardımsever, doğaya ve hayvanlara düşkün kızıdır. Müteahhit, esnafın çalıştığı hanı satın alır ve orayı yıkıp alışveriş merkezi yapmaya karar verir. Han esnafının bir an önce hanı boşaltmasını isteyince esnaf birleşerek bir plan yapar ve Ali’den Gözde’yi etkileyerek hanı kurtarmasını ister. Bir yardım gecesinde tanışan Ali ve Gözde birbirlerinden çok etkilenirler. Esnafında yardımıyla yapılan planlarla komik ve romantik bir hikaye başlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Aşk Tutulması (2008)

11. Aşk Tutulması (2008)

Türk sinemasının o harika zamanları, Yeşilçam'ın en romantik filmlerinin oynatıldığı zamanlardaki gibi bi tat bırakır bu film yüreğimizde...

Konusu ise şu şekilde;

Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Uğur, bir ilaç mümessilidir. Gündelik hayatında gayet sakin bir kişiliği varken söz konusu futbol olduğunda bambaşka bir adam olmaktadır. Kazanma arzusu ve totemler onu diğer fanatiklerden ayıran en büyük özelliğidir. Annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan Uğur, annesinin evlenme baskısından sıkılmıştır. Söz konusu evlilik olduğunda Pınar da aynı baskıyı annesinden görmektedir. Trafik kazası sonucu tesadüfen Pınar ile Uğur tanışırlar. Bu tanışma hem Uğur’un ve hem de Pınar’ın hayatında köklü değişikliklere neden olacaktır.

12. Aşk Sarhoşu - Love & Other Drugs (2010)

12. Aşk Sarhoşu - Love & Other Drugs (2010)

Özgür ruhlu bir genç kadın olan Maggie, karşı konulmaz bir cazibeye sahip olan Jamie ile karşılaştığında sonucun aşk olacağına başta kimse inanmamıştır. Jamie ilaç endüstrisinin kurtlarından biridir ve kadınlar üzerinde kullandığı çekim gücünü kendi işinde de kullanmaktan çekinmez. Maggie ise bağlanmaktan korkan ve özgürlüğüne düşkün bir kadın olarak Jamie'den çok daha hassas bir konuma sahiptir. Ancak ikisinin ilişkisi ilerledikçe ikisi de gerçek bir ilaçla karşılaşır: Aşk...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
9
7
5
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zeynep

3 ve 4 gerçekten çok güzel özellikle 4

Muhammed ŞİMŞEK

hitch en sevdiğim filmler arasında :) bi de aşk engel tanımaz vardı o da iyidir; http://www.imdb.com/title/tt0125439/