Görüş Bildir
Haberler
6 Yıl Saklamışlar! Anne Baba Olmaya Hazırlanan Gupse Özay ve Barış Arduç'un İlişkileri Nasıl Başladı?

etiket 6 Yıl Saklamışlar! Anne Baba Olmaya Hazırlanan Gupse Özay ve Barış Arduç'un İlişkileri Nasıl Başladı?

26.06.2022 - 18:37

Başarılı komedyen Gupse Özay'ı ve ünlü oyuncu Barış Arduç'u neredeyse tanımayan yok. İkilinin sevenleri, onları yıllardır beğeni ile takip ediyor. Sadece başarılı sanat kariyerlerine değil, birbirlerine olan aşklarına da hayran oluyor. Gupse Özay ve Barış Arduç, birçok ünlü çiftin aksine ilişkilerini şimdiye kadar magazinden uzak yaşamayı tercih edenler arasında bulunuyor. İşte, ikilinin içinizi ısıtacak aşklarının hikâyesi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Deliha filminin setinde tanıştılar.

Deliha filminin setinde tanıştılar.

Gupse Özay, 2014 yılında yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği ve senaryosunu kendi yazdığı ilk sinema filmi Deliha'da Zeliha karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Deliha'nın oyuncularından biri, Barış Arduç'tu ve filmde Cemil karakterine hayat verdi. Böylece Barış Arduç ile uzun yıllar süren ve evliliğe uzanan aşklarının temeli, Deliha filminin setinde atıldı. Filmin çekimleri sırasında tanışan Gupse Özay ve Barış Arduç'un rol arkadaşlığı, herkesi kıskandıran büyük bir aşka dönüştü.

Çift, 6 yıl boyunca aşklarını gözlerden uzak yaşadı.

Çift, 6 yıl boyunca aşklarını gözlerden uzak yaşadı.

Gupse Özay ve Barış Arduç çifti, onları birbirlerine yakıştırmayanlara ve kısa sürede ayrılacaklarını düşünenlere kulak asmadı ve gözlerden uzak tuttukları ilişkilerini doludizgin yaşamaya devam etti. Çift, aşkları hakkında gerekmedikçe çok konuşmamayı tercih etti.

Haklarında çıkan tüm ayrılık iddialarına inat birbirlerinden hiç kopmadılar.

Haklarında çıkan tüm ayrılık iddialarına inat birbirlerinden hiç kopmadılar.

Ünlü çift, ilişkileri süresince haklarında çıkan 'Ayrıldılar.', 'Aşkları bitti.', 'Yollarını ayırdılar.' gibi bütün ayrılık haberlerine inat; yıllar boyunca mutlu, huzurlu ve aşk dolu birliktelik yaşadı. Başarılı oyuncu Barış Arduç, 2016 yılında verdiği bir röportajda 2015-2017 yılları arasında yayınlanan ve çok sevilen Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Ömer İplikçi karakterinin Defne karakteriyle yaşadığı romantik aşkı kastederek 'Gerçek hayatta dizidekinden daha güzel bir aşk yaşıyorum.' dedi. Bu sözüyle Gupse Özay'a olan büyük aşkını cümle aleme duyurmuş oldu. Dizinin yayınlandığı yıllarda Barış Arduç'un hayranları, yakışıklı oyuncuyu rol arkadaşı Elçin Sangu ile yakıştırmışlardı. Gupse Özay da Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştığı, 2017'de vizyona giren Mutluluk Zamanı filminin galasında bu konuda kendisine sorulan sorulara 'Ben de onları yakıştırıyorum. Müthiş uyum, müthiş iki oyuncu.' diyerek yanıt vermişti.

2020 yılının Temmuz ayında Çeşme'de sade bir törenle evlendiler.

2020 yılının Temmuz ayında Çeşme'de sade bir törenle evlendiler.

Çift, 6 yıl süren büyük aşklarını 2020 yılında evlilikle taçlandırdı. Gupse Özay ve Barış Arduç, Çeşme'de tatil yaptıkları otelde dünyaevine girdi. Nikâh, Çeşme Belediye Başkanı Muammer Ekrem Oran tarafından kıyıldı ve Özay ile Arduç'un nikâh şahitliğini yakın arkadaşları yaptı. Nikâh sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Barış Arduç, 'Ben evlenme teklifi edeli 3 sene oldu. Eylül-Ekim gibi dostlarımız ile bir planımız vardı ama malum pandemi var. Aile büyüklerimiz olmadan düğün de olmaz. Şu şartlarda onları kalabalık içine sokmak istemedik.' şeklinde açıklamada bulundu.

Gupse Özay'ın hamile olduğu öğrenildi.

Gupse Özay'ın hamile olduğu öğrenildi.

Müjdeli haberi geçtiğimiz ay magazin gazetecisi Ömür Sabuncuoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderiyle duyurdu. Gönderide Sabuncuoğlu, Gupse Özay ile olan fotoğrafını paylaştı ve altına 'Teyze oluyorum. Bu güzel haberi buradan paylaşmak istedim. Az önce sevgili Gupse Özay ile konuştum. 6 aylık hamile, her şey yolunda. 3 ay sonra anne oluyor.' yazdı. Gupse Özay, fotoğrafı kendi hesabında paylaşıp 'Teşekkür ederiz.' cevabını vererek bu güzel haberi doğrulamış oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çiftin kız bebek beklediği ortaya çıktı.

Çiftin kız bebek beklediği ortaya çıktı.

Gupse Özay, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ile bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Aşklarıyla düşman çatlatan Gupse Özay Barış Arduç çiftinin kızları olacakmış.

Gupse Özay, sosyal medya paylaşımıyla bebeğin cinsiyetini duyururken yeni projelerinin de yolda olduğunu belirtti.

Gupse Özay, sosyal medya paylaşımıyla bebeğin cinsiyetini duyururken yeni projelerinin de yolda olduğunu belirtti.

Yaptığı sosyal medya paylaşımıyla bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu duyuran Gupse Özay, evde de üretmeye devam ettiğini şu sözleriyle belirtti: 'Yoksun da yoksun deyip duruyorsunuz. 2 film, 1 animasyon, 1 dizi yazdım. Boş durmadık yani ama önce bu küçük kız doğsun. Öptüm çok.' Böylece Gupse Özay'ın yeni projelerinin de sevenleri ile buluşmak üzere yolda olduğunu öğrenmiş olduk. Bize de artık evli, mutlu ve çocuklu olan güzel çiftin mutluluklarının daim olmasını dilemek düşer.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
184
106
11
5
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sena sena

bence gupse özay çok şirin çok seviyorum onu, yalan dünya dizisinde hastasıydım hala severim :)

lilithtrinity

bu zamanda böyle ünlü ilişkisi harika. vallahi şahaneler