Görüş Bildir
Haberler
6 Aralık Salı Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Yağmur Yağacak mı?

6 Aralık Salı Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Yağmur Yağacak mı?

Müge Kakşi
06.12.2022 - 00:54

Aralık ayının ilk haftasında hava sıcaklıklarında hissedilir bir düşüş yaşandı. Kışın yüzünü gösterdiği şu günlerde vatandaşlar plan yapmadan önce hava durumunu kontrol ediyor. Peki bugün hava nasıl olacak? Salı günü yağmur yağacak mı? İşte 6 Aralık Salı İstanbul, İzmir, Ankara ve yurt geneli hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün (6 Aralık) Hava Nasıl Olacak?

Bugün (6 Aralık) Hava Nasıl Olacak?

Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İstanbul Anadolu Yakası'nın doğu çevreleri, Kocaeli ve Yalova ile Bursa ve Balıkesir’in Marmara kıyılarının; Rize ve Artvin ile Sinop, Samsun ve Ordu’nun kıyı kesimlerinin; Diyarbakır ve Batman çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı; Ardahan, Iğdır, Ağrı, Van ve Bitlis çevreleri ile Erzurum'un doğu, Kars ve Muş’un güney ve batı çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların yurt genelinde biraz artarak, mevsim normallerinin 1-3 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

6 Aralık Salı Ankara Hava Durumu

6 Aralık Salı Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün en yüksek hava sıcaklığının 9 derece, en düşük ise 1 derece olması bekleniyor. Havanın ise sabahın ilk saatlerinde puslu, sonrasında gün boyu parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

6 Aralık Salı İzmir Hava Durumu

6 Aralık Salı İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün en yüksek hava sıcaklığının 20 derece, en düşük ise 13 derece olacağı tahmin ediliyor. Sabahın ilk saatlerinde gök gürültülü yağmurlu olan havanın, sonrasında bulutlu ve az bulutlu olması bekleniyor.

6 Aralık Salı İstanbul Hava Durumu

6 Aralık Salı İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün havanın sabahın ilk saatlerinden itibaren çok bulutlu, akşama doğru ise parçalı bulutlu olması bekleniyor. Hava sıcaklığının ise en yüksek 13 derece, en düşük 9 derece olacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın