Görüş Bildir
Haberler
2023'ün İlk Yarısında Kullanıcıların En Çok İzlediği 25 Film

2023'ün İlk Yarısında Kullanıcıların En Çok İzlediği 25 Film

masumiyet müzesi
12.08.2023 - 19:34 Son Güncelleme: 12.08.2023 - 19:37

Sizler için yaptığımız bu sıralama, sınırlı bir sinema, akış veya isteğe bağlı video gösterimi ile herhangi bir ülkede gösterime giren ve 2023 yılının ilk yarısında en çok izlenen filmleri içeriyor.

Hadi o zaman buyurun bir tane film seçin ve anın tadını çıkarın.👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

25. "The Civil That" (2022)

25. "The Civil That" (2022)

IMDb: 6.2

Özet: La Civil, genç kızı kaçırılan acılı bir annenin hikayesini konu ediyor. Kızının bir kartel tarafından kaçırılmasıyla Cielo'nun hayatı kabusa döner. Yetkililer kızının aranması için gereken desteği sağlamaması üzerine Cielo, adaleti kendi elleriyle sağlamaya karar verir. Kızını bulmak için harekete geçen Cielo, ev hanımlığından intikamcı bir militana dönüşür.

24. "The Starling Girl" (2023)

24. "The Starling Girl" (2023)

IMDb: 6.7

Özet: 17 yaşındaki Jem Starling, Kentucky kırsalındaki köktendinci Hıristiyan topluluğundaki yerini bulmaya çalışır. Kilise grubuyla dans etmekten aldığı en büyük zevk bile, eylemlerinin günah olduğu endişesiyle gölgelenir ve kendi cinselliğiyle ilgili gelişen farkındalık ile dini bağlılığı arasında sıkışıp kalır.

23. "Asteroid City" (2023)

23. "Asteroid City" (2023)

IMDb: 6.7

Özet: bilimsel amaçlı düzenlenen bir programda beklenmeyen olayların meydana gelmesiyle yaşananları konu ediyor. Kıdemsiz Yıldız Gözlemcileri ve Askeri Uzay Öğrencileri Kongresi, bir çöl kasabası olan Asteroid City’de, tüm ülkeden öğrencileri ve ailelerini, akademik rekabet için bir araya getireceği, bir program düzenler. Ancak planlanan bilimsel programda, bir uzaylının aniden ortaya çıkması gibi, dünyayı değiştiren, kaos ve kafa karışıklı yaratan beklenmedik olaylar meydana gelir. Ordu tereddüt etmeden şehri yasak bölge ilan eder ve tüm giriş çıkışlar yasaklanır.

22. "I Like Movies" (2022)

22. "I Like Movies" (2022)

IMDb: 6.7

Özet: Sosyal açıdan beceriksiz 17 yaşında bir sinema tutkunu olan Lawrence Kweller, bir video mağazasında iş bulur ve burada yaşlı kadın menajeri ile karmaşık bir arkadaşlık kurar.

21. "Call Me Chihiro" (2023)

21. "Call Me Chihiro" (2023)

IMDb: 6.9

Özet: Eskiden seks işçisi olan ve geçmişinden pişmanlık duymayan bir kadın, küçük bir sahil kasabasındaki bento lokantasında çalışmaya başlar ve yalnızlık çeken insanlara destek olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. "Blue Jean" (2022)

20. "Blue Jean" (2022)

IMDb: 7.0

Özet: 1988’de Margaret Thatcher'ın Muhafazakar hükümeti, eşcinselleri ve lezbiyenleri damgalayan bir yasayı çıkarmak üzeredir. Bu durum, beden eğitimi öğretmeni Jean'i ikili bir hayat yaşamaya zorlar. Her taraftan baskı artarken okula yeni bir kızın gelişi, Jean'i sonuna kadar zorlayacak bir krizi tetikler.

19. "A Thousand and One" (2023)

19. "A Thousand and One" (2023)

IMDb: 7.0

Özet: Özgür ruhlu Inez, 6 yaşındaki Terry'yi koruyucu ailesinden kaçırır. Sırlarına ve birbirlerine tutunan anne ve oğul, değişen New York'ta evlerinin yanı sıra kimliklerini ve istikrarlarını geri almak için yola çıkarlar.

18. "How to Blow Up a Pipeline" (2022)

18. "How to Blow Up a Pipeline" (2022)

IMDb: 7.1

Özet: kısmen yüksek riskli bir soygun ve kısmen de iklim krizinin radikal bir şekilde istismar edilmesi olan bir petrol boru hattını sabote etmek için cüretkar bir görev yürüten genç çevre aktivistlerinden oluşan bir ekibe odaklanıyor. Çevre aktivistlerinden oluşan bir grup, yaşadıkları bölgeye zarar veren bir boru hattı şirketine karşı, cesurca ve ses getirecek bir plan yapar. Petrol boru hattını imha etmeye kararlı olan ekip, aynı zamanda petrol endüstrisinin sebep olduğu tahribatı toplumda tartışmaya açmaya çalışır. Ancak bu zorlu süreçte, ciddi engellerle karşı karşıya kalırlar.

17. "Rye Lane" (2023)

17. "Rye Lane" (2023)

IMDb: 7.3

Özet: Rye Lane, Güney Londra'da çalkantılı bir günde bir araya gelen, zor bir ayrılıktan kurtulmaya çalışan iki genç olan Yas ve Dom’un hikayesini konu ediyor.

16. "Are You There God? It's Me, Margaret" (2023)

16. "Are You There God? It's Me, Margaret" (2023)

IMDb: 7.4

Özet: Genç bir kız olan Margaret Simon, Hıristiyan bir anne ve Yahudi bir baba tarafından büyütülür. Ailesiyle birlikte New Jersey’e taşınan Margaret, kendi inancını bulmaya çalışır. Bu sırada bedenindeki değişimi fark eden Margaret, kendi yaşındaki diğer kızlar, erkekler ve menstrüasyon hakkında konuştukları gizli bir gruba katılır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. "Blackberry" (2023)

15. "Blackberry" (2023)

IMDb: 7.4

Özet: BlackBerry, dünyanın ilk akıllı telefonunun hızlı yükselişinin ve feci çöküşünün hikayesini konu ediyor. Cep telefonlarının tarihi, herkesin iletişim kurma şeklini değiştiren bir telefon olan BlackBerry'nin icadı olmadan aynı şekilde anlaşılamazdı.

14. "Nanpakal Nerathu Mayakkam" (2022)

14. "Nanpakal Nerathu Mayakkam" (2022)

IMDb: 7.5

Özet: Velankanni'yi ziyaret ettikten sonra otobüsle Kerala'ya dönen bir grup Malayali gezgin, tembel bir şekerlemede uyuyakalır. James, Tamil Nadu'daki bir köyde otobüsü durdurduğunda Sundaram onun gibi davranır ve onların kafasını karıştırır. İnanç, sanrı, rüya ve trans arasında yürüyor.

13. "Soulmate" (2023)

13. "Soulmate" (2023)

IMDb: 7.5

Özet: Mi-so ve Ha-eun ilkokulda tanışır ve kısa sürede en iyi arkadaş olurlar. Lisede Ha-eun, Jin-woo ile tanışır ve ona karşı hisler beslemeye başlar, ancak o, Mi-so'ya karşı hisler beslemeye başlar. Hepsi yetişkin olarak tekrar karşılaştıklarında çok farklı insanlar olurlar ama arkadaşlığın gerçekte ne olduğunu hatırlamaya çalışırlar.

12. "Riceboy Sleeps" (2022)

12. "Riceboy Sleeps" (2022)

IMDb: 7.6

Özet: So-Young, 90'larda Kanada'nın banliyölerinde küçük oğlu Dong-Hyun'u büyüten Koreli bekar bir annedir. Ona kendi ülkesinde geride bıraktığı hayattan daha iyi bir yaşam sağlamaya kararlı, karşılarına çıkan sürekli ırksal ve kültürel zorlukların üstesinden gelmek için elinden gelenin en iyisini yapıyor.

11. "Nimona" (2023)

11. "Nimona" (2023)

IMDb: 7.6

Özet: Şekil değiştirici genç Nimona ve çılgın bilim adamı Lord Ballister Blackherat'ın, krallığın hükümdarını ortaya çıkarmak için bir araya gelmesini anlatan animasyon filminin yönetmenliğini Patrick Osborne üstleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. "Love According to Dalva" (2022)

10. "Love According to Dalva" (2022)

IMDb: 7.6

Özet: Dalva 12 yaşında olmasına rağmen yetişkin kadınlar gibi giyinip kuşanmakta, makyajlar yapmaktadır. Bir gece aniden babasının evinden alınan Dalva için yeni bir hayat başlamak üzeredir.

9. "Afire" (2023)

9. "Afire" (2023)

IMDb: 7.6

Özet: Baltık Denizi’nde kurak bir yaz. Haftalardır yağmur yağmamıştır. Dört kafadar Leon, Felix, Nadja ve Devid tenha bir tatil evinde buluşurlar. Sıcaktan kavrulmuş ormanları bir kıvılcımın tutuşturmaya yettiği gibi bu gençler de duygularıyla, sevgileriyle, özlemleriyle patlamaya hazır barut gibidirler.

8. "The Blue Caftan" (2022)

8. "The Blue Caftan" (2022)

IMDb: 7.7

Özet: Fas'ın en eski şehirlerinden birinde geleneksel bir kaftan dükkanı işleten Halim ve Mina’nın hayatına odaklanıyor. İkili, zorlu müşterilere ayak uydurabilmek için yetenekli bir genç adamı çırak olarak işe alır. Zaman geçtikçe Mina, kocasının onun varlığından ne kadar etkilendiğini fark eder.

7. "John Wick: Chapter 4" (2023)

7. "John Wick: Chapter 4" (2023)

IMDb: 7.8

Özet: Köpeğinin öldürülmesi üzerine yeniden yeraltı dünyasına karışan eski bir suikastçi olan John Wick'in yüksek tansiyonlu maceraları hız kesmeden devam ediyor. Suikastçinin tekrardan peşine takılan katillerle mücadelesini izleyeceğimiz devam filminde, mutlu bir son beklemenin büyük bir hata olacağı söylentiler arasında.

6. "All Your Faces" (2023)

6. "All Your Faces" (2023)

IMDb: 7.9

Özet: 2014'ten bu yana Fransa'da Onarıcı Adalet, Judith, Fanny veya Michel gibi profesyoneller ve gönüllüler tarafından denetlenen güvenli sistemler aracılığıyla mağdurlara ve suç faillerine diyalog kurma fırsatı sunuyor. Nassim, Issa ve Thomas, şiddetle hırsızlıktan hüküm giydi; Gregoire, Nawelle ve Sabine, ev hırsızlığı, soygun ve kapkaç kurbanları. Ayrıca ensest tecavüz kurbanı olan Chloe'nin tümü Onarıcı Adalet önlemlerine girer. Yolculuklarında öfke ve umut, sessizlik ve sözler, ittifaklar ve kalp kırıklıkları, farkındalık ve yeniden kazanılan güven vardır. Ve yolun sonunda, bazen, onarım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. "Guardians of the Galaxy Vol. 3" (2023)

5. "Guardians of the Galaxy Vol. 3" (2023)

IMDb: 8.0

Özet: Galaksinin Koruyucuları 3, Rocket’in hayatını kurtarmak için yeniden bir araya gelen Koruyucular'ın hikayesini konu ediyor. Sevilen uyumsuzlar takımı Koruyucular, yaşananların ardından kendilerine Knowhere’de yeni bir hayat kurar. Ancak onların sakin yaşamı, Rocket’in çalkantılı geçmişinin izleri nedeniyle pek de uzun sürmez. Gamora’yı kaybetmesinin etkisinden çıkamayan Peter Quill, Rocket’in hayatını kurtarmak için takımı yeniden bir araya getirmeye karar verir. Bu görevin başarıyla yerine getirilememesi durumunda Koruyucular’ın sonu gelecektir.

4. "Monster" (2023)

4. "Monster" (2023)

IMDb: 8.0

Özet: Monster, Yuji Sakamoto'nun yazdığı bir senaryodan Hirokazu Kore-eda tarafından yönetilen ve kurgulanan 2023 Japon drama filmidir. Sakura Andō, oğlunun davranışındaki rahatsız edici değişiklikleri fark ettikten sonra bir öğretmenle yüzleşen bir anneyi canlandırıyor.

3. "Viduthalai: Part I" (2023)

3. "Viduthalai: Part I" (2023)

IMDb: 8.3

Özet: 1987'de, Tamil Nadu kırsalında birçok kişinin ağır şekilde yaralandığı ve öldüğü bir tren kazası meydana gelir. Acil durum müdahale ekipleri ve hükümet yetkilileri, Devlet ve Birlik bakanlarının vahşetin seviyesinden gözle görülür şekilde rahatsız olduğu olay yerine gelir. Daha sonra, aşırılık yanlısı grup Makkal Padai'nin, eyalet hükümetinin bir maden şirketinin bir proje için tepedeki köylerini devralmasına izin verme kararını protesto etmek için kazanın arkasında olduğu ortaya çıktı.

2. "Past Lives" (2023)

2. "Past Lives" (2023)

IMDb: 8.4

Özet: Birbirine derinden bağlı iki çocukluk arkadaşı olan Nora ve Hae Sung, Nora'nın ailesi Güney Kore'den göç edince ayrılmak zorunda kalır. Yirmi yıl sonra, kader ve aşk kavramlarıyla ve hayatı oluşturan seçimlerle yüzleşirken, önemli bir hafta boyunca New York'ta yeniden bir araya gelirler.

1. "Spider-Man: Across The Spider-Verse" (2023)

1. "Spider-Man: Across The Spider-Verse" (2023)

IMDb: 8.8

Özet: Spider-Man: Into the Spider-Verse, radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılmasıyla bambaşka bir dünyaya adım atıp, özel yeteneklerle donanan Miles Morales'in maceralarını konu ediyor. Gwen Stacy ile yeniden bir araya gelen Miles, Çoklu Evrenleri geçer. Miles bu sırada ne olursa olsun orayı korumakla yükümlü olan Örümcek - İnsanlarla karşılaşır. Büyük bir tehdit ile karşı karşıya olan kahramanlar, ne yapacaklarını bilemeyince Miles, kendisini diğer Örümcekler’in karşısında bulur. Miles, en sevdiği insanları büyük bir tehdite karşı koruyabilmek için yeteneklerini kullanmak zorundadır.

İlginizi çekebilir:

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
7
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sg Gs

ATSV başyapıt