Görüş Bildir
Haberler
2019'u Henüz Yarılamışken Kimi Saatler İçinde, Kimi ise Senelik Evliliklerini Bitiren Ünlü Çiftler

2019'u Henüz Yarılamışken Kimi Saatler İçinde, Kimi ise Senelik Evliliklerini Bitiren Ünlü Çiftler

nazlihfjg
18.07.2019 - 13:46

Daha sene bitmemişken bir bir gelen boşanma dedikodularını ve haberlerini sizin için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Demet Şener-İbrahim Kutluay

1. Demet Şener-İbrahim Kutluay

11 yıllık evliliklerini çekişmeli bir boşanmayla bitirirken Demet Şener, Kutluay'ın kendisini Edwina Sponza ile aldattığını iddia etmişti. Şener'in 2016'da açtığı dava yılın ilk aylarında sonuçlanmış, resmi boşanma gerçekleşmişti. Şimdilerde İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza gizli aşklarını sürdürürken, Demet Şener ise 21 Haziran'da nikah masasına oturduğu 3 aylık sevgilisi Cenk Küpeli ile evli.

2. Algı Eke-İnan Ulaş Torun

2. Algı Eke-İnan Ulaş Torun

2017 haziran ayında evlenen çift, 1.5 yıllık ilişkilerini sessiz sedasız boşanarak noktalamışlar. Boşandıktan sonra ilişkilerine bir şans daha vermişler fakat 2019'un ikinci ayında ayrıldıklarını açıklamışlardı.

3. Yağmur Sarnıç-Emre Aşık

3. Yağmur Sarnıç-Emre Aşık

2018 yılında boşanma kararı aldıktan sonra evliliklerine bir şans daha veren çift, ihanet iddiasıyla yeniden boşanma başvurusunda bulunmuştu. Futbolcu Emre Aşık, çocuklarına şiddet uyguladığı iddiasıyla velayet davası açmış ve davayı kazanarak 2 çocuğunu Yağmur Sarnıç'tan olaylı bir şekilde almıştı. 2012'de evlenen ve 3 çocukları olan ikili hâlâ boşanma sürecinde.

4. Caner Toygar-Berke Kentli

4. Caner Toygar-Berke Kentli

2017 yılında evlilik programında tanışarak evlenen çift, 1 yılı aşkın süredir birbirlerine açtıkları davalar ve suç duyurularıyla gündemdelerdi. Evlendikten kısa süre sonra karşılıklı boşanma davaları açılmıştı, Berke Kentli şiddet gördüğünü iddia etmişti. Mahkeme sonucunda çiftin boşanmasına ve Caner Toygar'ın 50 Bin TL tazminat ödemesine hükmedildi.

5. Wesley Sneijder-Yolanthe Cabau

5. Wesley Sneijder-Yolanthe Cabau

Bir dönem Galatasaray forması giyen Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau'nun 9 yıllık evliliklerini bitireceği iddialarını menajerleri doğrulamıştı. Sneijder, Yolanthe'ye boşanırken 19 milyon euro ödeyeceğini 'Basında yazılanlar çok iğrenç.' diyerek yalanladı. Instagram hesabından da fotoğraflarını paylaşıp artık birlikte olmadıklarını ama henüz boşanmadıklarını yazdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gamze Elgin-Tuna Kiremitçi

6. Gamze Elgin-Tuna Kiremitçi

Şair ve müzisyen Tuna Kiremitçi ile pilates eğitmeni Gamze Elgin 5 yıl süren evliliğini birkaç gün önce sonlandırdı. Daha önce Yasemin Altan ve İclal Aydın'la da nikah masasına oturan Kiremitçi'nin bu evliliğinden bir de kızı var.

7. Deniz Barut-Halil Şafak Bakkalbaşıoğlu

7. Deniz Barut-Halil Şafak Bakkalbaşıoğlu

Avlu'nun Melis'i Deniz Barut mahkemeye verdiği dilekçede eşiyle fikren ve ruhen anlaşamadığını ve bu nedenle evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını ifade etti. Yönetmen eşi Halil Şafak Bakkalbaşıoğlu 14 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak bitiren çiftin 2 de oğulları var.

8. Neslihan Yeldan-Leo James Felix Pollock

8. Neslihan Yeldan-Leo James Felix Pollock

11 yıllık evliliklerini artık devam ettiremediklerini ifade eden çift, sessiz sedasız boşandı. 12 yaşındaki oğullarının velayeti annede kalırken, İngiliz eşi; oğulları, 18 yaşına gelene kadar aylık 1.600 dolar nafaka ödeyecek.

9. Burcu Çetinkaya-Fatih Mehmet Bucak

9. Burcu Çetinkaya-Fatih Mehmet Bucak

Ralli pilotu Burcu Çetinkaya, Instagram hesabından 'Bucak' soyadını sildikten sonra boşanma dedikoduları çıkmıştı. Çetinkaya, yapılan yorumlara cevaben sürpriz evliliklerini 4 sene sonunda sessiz sedasız bitirdiklerini açıkladı. 2014 yılında Çetinkaya'nın Harran Üniversitesi'nde yüksek lisansını yapmak için Şanlıurfa'ya taşınmasıyla burada iş insanı Bucak'la tanışmış, kısa sürede de evlenmişlerdi.

10. Tuğba Özay-Ludovic Fattizzo

10. Tuğba Özay-Ludovic Fattizzo

Tuğba Özay ve İtalyan eşi Ludovic Fattizzo evliliklerini 10 dakika süren mahkeme sonunda bitirdi. Mayıs ayında boşanan çift, 10 senelik evliydi. Duruşma salonunda Özay, her zaman sevgiyle ve saygıyla anacağı bir insan olduğunu ve tek sorunlarının iki ülke arasında gitmek olduğunu söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Özcan Deniz-Feyza Aktan

11. Özcan Deniz-Feyza Aktan

Özcan Deniz, 7 buçuk aylık hamile sevgilisi Feyza Aktan'la sade bir törenle evlenmişti. Aktan'ın kendisinden 20 yaş küçük olması çok konuşulmuştu. Dönem dönem çıkan ayrılık dedikodularını yalanlasalar da 15 ay evli kaldıktan sonra Özcan Deniz, boşanma davası açıp çocukları Kuzey'in velayetini istedi. Feyza Aktan ise 15 milyon TL tazminat talep etti. Özcan Deniz'in iki ev, bir araba ve aylık 50 bin TL nafaka vereceği de son iddialar arasında.

12. Melis İşiten-Uraz Kaygılaroğlu

12. Melis İşiten-Uraz Kaygılaroğlu

Sosyal medyanın gözdesi ikili 2014 yılında evlenmiş, 2016 yılında ise kızları Ada dünyaya gelmişti. Paylaşımlarıyla aşka inancımızı arttıran çift yine sosyal medya hesaplarından yaptıkları beklenmedik açıklamalarla ayrıldıklarını duyurmuşlardı. Birbirlerine güzel dileklerde bulunup sadece kızlarını ayrı evlerde büyütme kararı aldıklarını yazdılar.

13. Ezgi Eyüboğlu-Kaan Yıldırım

13. Ezgi Eyüboğlu-Kaan Yıldırım

2013'te 'Ulan İstanbul' dizisinin setinde başlayan aşklarını 2016 yılında nikah masasına taşımışlardı. Sevilen çiftin ortak bir açıklamayla boşanma kararını duyurmaları iddiaları geciktirmedi. Boşanma nedeni hâlâ muamma...

14. Akasya Asıltürkmen-Serdar Özerman

14. Akasya Asıltürkmen-Serdar Özerman

2016 yılında kızı Pera'ya 22 haftalık hamileyken Serdar Özmen'le nikah masasına oturan Akasya Asıltürkmen, eşiyle aldıkları ortak kararla tek celsede boşandı. Asıltürkmen son olarak sosyal medyasından şu mesajı yayınladı: 'Ne çok dram yapıyorum, ne de hafife alıyorum. Siz de abartmasanız... Artık DM'den çok üzüldüm mesajı istemiyorum.'

15. Zerrin Özer-Murat Akıncı

15. Zerrin Özer-Murat Akıncı

61 yaşındaki sanatçı, 34 yaşındaki Murat Akıncı ile 16 Haziran'da evlenmişti. Zerrin Özer, nikahtan 36 saat sonra Akıncı'nın dolandırıcı olduğunu anlamasıyla boşanmaya karar vermişti. Kriz geçirerek hastaneye kaldırılan Özer, boşanacağını açıkladıktan sonra uzaklaştırma kararı da aldırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Nagehan Şaşmaz-Necati Şaşmaz

16. Nagehan Şaşmaz-Necati Şaşmaz

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz ile 12.12.12 tarihinde nikah masasına oturduğu Nagehan Şaşmaz arasında büyük bir kriz olduğu iddia edilmişti. Necati Şaşmaz, 10 milyon TL tazminat ve 2 çocuğunun velayetini isteyerek boşanma davası açtı. Nagehan Şaşmaz ise dava dilekçesinde fiziksel, cinsel ve duygusal şiddet gördüğünü iddia ederek karşı dava açtı. Dün görülen dava, hakim olmaması nedeniyle 7 Kasım'a ertelendi.

17. Tuğçe Tayfur-Taner Şafak

17. Tuğçe Tayfur-Taner Şafak

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, 7 yıllık eşi Taner Şafak ile anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdi. ABD'de tanıştığı Şafak, evliliğin çekilmez bir hâl aldığını dava dilekçesinde anlattı. 3 yaşındaki oğullarının velayeti annesinde olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
27
21
13
7
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ezgibaqci

Son yılların modası 30 yaş büyük zengin birinden çocuk yaptıktan sonra evlenmek bir kaç ay sonra boşanıp milyon tazminat istemek mi ?

supertr93016361

şimdi gelir “bizim ışkı ılan inıncımız kılmıdı”lar

Lestat

Evlilik gibi kutsal bir makama saygısı olmayan kişi ünlü olsa ne olur olmasa ne olur. Bu şaklabanlar yüzünden sansasyon malzemesi olarak kullanılıyor artık. ... Devamını Gör