Görüş Bildir
Haberler
2000'li Yıllarda TV'de Yayınlanırken Büyük Küçük Herkesi Ekran Başına Kilitleyen 13 Güzel Çizgi Film

2000'li Yıllarda TV'de Yayınlanırken Büyük Küçük Herkesi Ekran Başına Kilitleyen 13 Güzel Çizgi Film

09.03.2022 - 08:00

2000'ler TV'lerde çizgi filmleri bol bol izlediğimiz yıllardı. Şu an pek çok seçenek olsa da, o zamanki çizgi filmlerin tadını vermiyor sanki. Çünkü 2000'li yıllarda izlediğimiz çizgi filmlerini sadece biz çocuklar izlemiyorduk. Ebeveynlerimiz de bize eşlik ediyordu. Bakalım hangileriymiş bunlar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Taş Devri

1. Taş Devri

IMDb: 7.5

Özet: İki yakın arkadaş olan Fred ve Barney, aynı taş ocağında çalışırlar. Eşleri Wilma ve Betty, çocukları Çakıl ve Bam Bam ile bazen tatlı tartışmalı, bazen mutluluk içinde yaşadıkları hayatlarının yer aldığı macera dolu bir çizgi diziydi.

2. Jetgiller

2. Jetgiller

IMDb: 7.0

Özet: Jetgilller modern Amerikan kültürünün ve yaşam tarzının başka bir zamana uyarlanmış bir aile sitcom'u versiyonudur.  Çizgi dizi robotlar, uzaylılar, hologramlar ve farklı buluşların olduğu bir gelecek zaman ütopyasında geçmektedir.

3. Casper

3. Casper

IMDb: 5.8

Özet: Bir hayalet olduğu için herkes Casper'dan korkup kaçmakta, bu sebeple de Casper hiç arkadaş edinememektedir. Aslında Casper, diğer hayaletler gibi kötü değil; sevgi dolu ve arkadaş canlısıdır.

4. Tom ve Jerry

4. Tom ve Jerry

IMDb: 9.3

Özet: Çizgi dizinin konusu, ev kedisi olan Tom ile evin içindeki küçük bir yuvada yaşayan Jerry'nin kavgasıdır. Tom sürekli Jerry'yi avlamaya çalışır fakat hiç başarılı olamaz. Çünkü Jerry akıl oyunlarıyla kazanmayı hep başarır.

5. Pokemon

5. Pokemon

IMDb: 7.5

Özet: Ash Ketchum, dünyanın en büyük pokemon eğitmeni olma hayali kurar. 10 yaşına geldiğinde, ilk pokemonu olan Pikachu ile birlikte takımına yeni pokemonlar ekleyerek ve birçok rozeti almak için savaşarak dünyanın en iyisi olmaya çalışır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cedric

6. Cedric

IMDb: 7.7

Özet: 8 yaşındaki Cedric, okulda sorunlar yaşayan ve Chen'e aşık olan bir çocuktur. Zengin bir hayal dünyası vardır ve geceleri günlüğü ile her şeyini paylaşır.

7. Johnny Bravo

7. Johnny Bravo

IMDb: 7.3

Özet: Johnny Bravo çevresindeki herhangi bir kadını o bölüm boyunca kendine aşık etmeye çalışan, tip olarak Elvis Presley'i andıran bir karakterdir.

8. Şirinler

8. Şirinler

IMDb: 7.2

Özet: Şirinler, kendi küçük köylerinde her şeyi kendileri yapan, Şirin Baba'nın gerekli durumlarda sihirlerinden yararlanan, mutlu ve neşeli küçük canlılardır. En büyük düşmanları ise onları yakalamak için tuzaklar kuran Gargamel'dir.

9. Temel Reis

9. Temel Reis

Özet: Temel Reis , ağzında sürekli bir pipo olan ve güce ihtiyaç duyduğunda bir teneke kutusu ıspanakla ihtiyacını elde eden bir denizcidir. Baş düşmanı Kaba Sakal'dır.

10. Ninja Kaplumbağalar

10. Ninja Kaplumbağalar

IMDb: 7.9

Özet: Ninja kaplumbağalar, dövüş sanatlarını iyi bilen 4 mutant kaplumbağa ve onları yetiştiren ustaları mutant fare 'Usta Splinter' ile birlikte kötülere karşı verdikleri savaşı konu edinir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Scooby-Doo

11. Scooby-Doo

Özet: Scooby-Doo birbirine pek de benzemeyen dört arkadaş ve korkak mı korkak bir köpeğin sürekli başlarını belaya soktukları bir hikayeyi konu alır.

12. Powerpuff Girls

12. Powerpuff Girls

IMDb: 7.3

Özet: Blossom, Bubbles ve Buttercup adındaki üç küçük kızın gece yatmadan önce dünyayı kurtarmak gibi bir görevi var.

13. Winnie the Pooh

13. Winnie the Pooh

IMDb: 7.6

Özet: Hikaye, Ayı Winnie, küçük korkak Piglet, kaplan Tigger, bahçıvan ve titiz Tavşan ve uyuşuk Eeyore'un hikâyeleri üzerine kurulmuştur. Ama aslında tüm bu kahramanlar Christopher Robin adlı çocuğun kendi kafasında yarattığı oyun dünyasına aittirler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
149
62
40
11
9
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın