Görüş Bildir
Haberler
19 Şubat Cumartesi Survivor Eleme Adayı Kim Oldu? Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kazananı Belli Oldu

19 Şubat Cumartesi Survivor Eleme Adayı Kim Oldu? Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kazananı Belli Oldu

Ekranların en sevilen yarışma programlarından Survivor, bu sene all-star ile yine büyük ilgi görüyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All-Star, yeni bölümü ile yine nefesleri kesti. Dokunulmazlık oyununu kazananı ünlüler olurken, gönüllüler takımından biri isim eleme adayı oldu ve sürgün adasına gönderildi. Peki, Survivor eleme adayı kim oldu? İşte 19 Şubat Cumartesi Survivor’da yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Survivor All-Star 26. bölümde yaşananlar sosyal medyada gündem oldu. 19 Şubat Cumartesi yayınlanan Survivor’da, iki takım da ilk dokunulmazlık oyununu kazanmak için kıyasıyla mücadele etti. Futbol maçının oynandığı dokunulmazlık oyununun kazananı ünlüler olurken yarışmacılar ödülden de yararlanma şansı elde etti.

Survivor Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2022'de haftanın 1. eleme adayının belirlemek için gönüllüler takımı konseyi toplandı. Ada konseyinde dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı gitmesini istedikleri isimler için oylarını kullandı. Oylamada Hikmet, Yunus Emre ve Sude'nin isimleri yazılırken en fazla oyu alan Yunus Emre ile eleme adayı oldu sürgün adasına gitti.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın