Görüş Bildir
Haberler
14 Ocak Cumartesi Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Hafta Sonu Yağmur Yağacak mı?

14 Ocak Cumartesi Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Hafta Sonu Yağmur Yağacak mı?

Müge Kakşi
14.01.2023 - 01:04

Ocak ayının ortasında hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyrediyor. Yurdun bazı bölgelerinde kar yüzünü gösterirken bir bölümünde ise yağmurlu hava hakim. Hafta sonu plan yapacak vatandaşlar cumartesi yağmur yağıp yağmayacağını merak ediyor. Peki bugün hava nasıl olacak? İşte 14 Ocak Cumartesi İstanbul, Ankara, İzmir ve yurt geneli hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün (14 Ocak) Hava Nasıl Olacak?

Bugün (14 Ocak) Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Çanakkale, Tekirdağ ve Edirne ile Balıkesir'in kuzey çevrelerinin, Ege'nin güney kıyılarının, Isparta'nın güneyi ile Antalya çevrelerinin, Doğu Akdeniz'in doğusunun, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Ş.Urfa, Adıyaman, Elazığ, Bingöl çevrelerinde kuvvetli ve yoğun olması beklenen yağışların, Doğu Anadolu'nun batısı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yağış olan yerlerde karla karışık yağmur ve kar, diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle doğu ve güneydoğu, Marmara ve Akdeniz'de kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların Ş.Urfa, Adıyaman, Elazığ, Bingöl çevrelerinde kuvvetli ve yoğun olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar, ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

14 Ocak Cumartesi Ankara Hava Durumu

14 Ocak Cumartesi Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün en yüksek sıcaklık 7 derece, en düşük sıcaklık ise -2 derece olacak. Havanın ise gün boyu parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

14 Ocak Cumartesi İstanbul Hava Durumu

14 Ocak Cumartesi İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün en yüksek hava sıcaklığının 11 derece, en düşük 8 derece olacağı tahmin ediliyor. Havanın ise günün ilk saatlerinde puslu, geriye kalan vakitlerde çok bulutlu olması bekleniyor.

14 Ocak Cumartesi İzmir Hava Durumu

14 Ocak Cumartesi İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün en yüksek hava sıcaklığının 15 derece, en düşük 7 derece olması bekleniyor. Havanın ise günün ilk saatlerinde puslu, geriye kalan vakitlerde parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın