Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Mükemmeliyetçisin?

Yüzde Kaç Mükemmeliyetçisin?

Ecivicivokke
04.06.2022 - 16:45

Bu bende var dediğin özellikleri seç, yüzde kaç mükemmeliyetçi olduğunu söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenelim!

2. Bir iş yaparken o işin kusursuz olup olmamasını önemser misin?

3. Hayatında önemli bir yeri olan insanlardan yüksek beklentilerin var mıdır?

4. Sürekli olarak kendinin iyi ve kötü yönlerini gözlemler misin?

5. Başkalarını memnun etmek senin için önemli midir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir konuda başarısızlığa uğradığında durumu değiştirene kadar uğraşır mısın?

7. Kendi hayatın için yüksek hedeflerin var mıdır?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%10!

Sen dünyanın en mükemmeliyetçi olmayan insanlarından bir tanesisin. Senin için bir işi kusursuz yapmak değil, sadece yapmak önemlidir. O iş yapılsın da gerisi hiç önemli değil. Başkalarının senin yaptığın işler hakkındaki yorumları hiçbir zaman önemli değildir. Günlük hayatında kimseyi memnun etmeye çalışmıyorsun, sadece kendi kurallarına göre yaşıyorsun ve kendini yormuyorsun.

%56!

Sen orta derecede mükemmeliyetçisin! Bazı noktalara çok takılsan da bazı noktalar hiç umurunda olmuyor. Senin için sadece bazı kırmızı çizgiler var ve onları aşmamak için elinden geleni yapıyorsun. Yaptığın işleri kendi kurallarına göre yapıyorsun, mükemmeli aramasan da yaptığın şeyin iyi olması senin için önemli. Sorumluluk sahibisin ve sorumluluklarını yerine getirmeden asla günlük hayatına devam edemiyorsun.

%93!

Sen aşırı derecede mükemmeliyetçisin! Her şey düzenli olsun, yaptığın her iş mükemmel olsun istiyorsun. Bu durum zaman zaman seni fazlasıyla yorabiliyor. Her yaptığın işi didikliyorsun ve kendini sürekli eleştiriyorsun. Düzensiz şeyler seni çok rahatsız ediyor, çevrendekileri de senin kafandaki düzene uymaları için sık sık uyarıyorsun. Eğer bir ortamda sen varsan her şey kusursuz olmalı. Başarısızlık senin için kabul edilebilir değil, başarısız olduğun her şey için sonuna kadar savaşmaya hazırsın yeter ki en iyisi ol!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
179
54
28
21
12
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın