Görüş Bildir
Haberler
Toplu Taşımadaki Koltuk Seçimine Göre Karakter Analizi Yapıyoruz!

Toplu Taşımadaki Koltuk Seçimine Göre Karakter Analizi Yapıyoruz!

miray soysal
24.05.2022 - 18:05

Hoş geldin şehir hayatının çilesini iliklerine kadar yaşayan insan!

Özellikle iş çıkış saatlerinde metrobüs kullanan biriysen çoğu zaman hangi koltuğa oturmak istediğinize dair seçim yapma gibi bir lükse sahip değilsin ama gönlünden geçen, adeta seni tanımlayan bir koltuğun var. Biz koltukları bölgesel olarak numaralandırdık. O zamaaan,

Koltuk numaranı seç, karakterini analiz edelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Her zamanki gibi metrobüs ile eve doğru uzun bir yolculuk yapacaksın. Oturmak için bu numaralandırılmış koltuktan birini seçme şansın olsaydı, hangisini seçerdin?

Her zamanki gibi metrobüs ile eve doğru uzun bir yolculuk yapacaksın. Oturmak için bu numaralandırılmış koltuktan birini seçme şansın olsaydı, hangisini seçerdin?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tecrübeli!

srv.onedio.com

Kalabalığın içinde 'var olmayı' hatta kalabalığı yönlendirmeyi öğrenmişsin bu yüzden metrobüs savaşları konusunda oldukça tecrübelisin. Koltuk bulamadığın çoğu  zaman da körüklü kısım senin en iyi dostun olmuş.  Biraz dinlenme, oturarak eve gitme uğruna geri geri yolculuk yapma fikrini bile umursamıyorsun. Her şeyden kolayca sıkılabilen bir yapın var. Anı yaşamayı, çok fazla ayrıntılara takılmamayı biliyorsun.  Her zaman pratik düşüncelere sahipsin. Zorlu koşullara uyum sağlamayı çok iyi başarabiliyorsun ve çok konfor aramıyorsun. Bu yüzden gerçek Survivor sensin!

Lider!

Lider!

Metrobüs içindeki en konforlu, merkezi yer ve kimseyi kaldırmak zorunda olmadığın için kolay iniş garantisi...Stratejik önemiyle araçta bir altın değerinde olan koltuk... Evet doğruuu, herkesin gözdesi o tekli koltuk! Metrobüs savaşlarının vazgeçilmezi bu koltuğu kapmak oldukça zordur. Tercihini bu koltuktan yana kullandığın için risk almaktan korkmayan ve lider ruhlu biri olduğunu söyleyebiliriz. Kimseye bağlı olmayı sevmezsin, özgürlükçüsün ve kısıtlanmak istemezsin. Oldukça çalışkansın, savaşçısın ve zorluklar karşısında yılmayan karakterinle her zaman aklına koyduğun şeye ulaşırsın. Başarmak senin ruhunda var çünkü her yiğidin harcı değil o konumda bulunmak :)

Taktik Dehası!

srv.onedio.com

Özellikle metrobüsün yoğun olduğu saatlerde avantajlı bir konum elde etmek istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey 2 numaralı bölümden bir koltuğa oturmak... Buraya oturmak pek kolay değil biliyoruz! Kolay iniş özelliği ve nispeten kapıya yakın oluşu konumu cazip kılıyor. Hele bir de cam kenarındaysan hiç kalmadan tüm yolculuğu rahatça bitirebilirsin. Seçtiğin bu koltuğa oturmak için iyi plan yapmak şarttır. Öncelikle kapıya denk gelmek gerekir. Kalabalıktaki yerini iyice hesaplamak ve start emri almış bir koşucu gibi atılmak. Bu yüzden sen hesap ve analiz gerektiren işlerde çok başarılısın. Hayatında her şeyin sistematik bir düzende olmasını istersin. Titizsin, özensiz hiçbir şeye tahammül edemezsin. Çalışkanlığın, disiplinli tutumların ve ince ayrıntılara verdiğin önem işlerini kusursuz yapmanı sağlar. Sezgilerin çok kuvvetli olduğu için de kimse senin yerini kolay kolay kapamaz!

Sosyal!

srv.onedio.com

Metrobüsün diğer kısımlarına göre senin seçtiğin kısımda yer bulmak daha kolaydır çünkü buradan inmek zordur. Bu yüzden akılcı bir insan olduğunu söyleyebiliriz. Buradan koltuk seçimi yaptığın için uzun yolun yolcusu olduğun çıkarımını yapıyoruz. Bu kısımda olan 4'lü koltuklar birbirine bakar. Eğer sen tek başınayken bile 4'lü koltuklardan birinde oturmayı tercih ediyorsan kendine özgüvenin tam ve sosyal tipli bir insansın. Oturma olasılığı fazla olan bir yeri seçtiğin için hayatı garantiye alan biri olduğunu söyleyebiliriz. Riski fazla sevmezsin ve  bir miktar keyif insanısın. Orta kısımların karmaşasından uzakta takılmayı seversin. Kimse sana karışmasın istersin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
64
27
24
11
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Taktik Dehası!

İdil

Lider! Metrobüs içindeki en konforlu, merkezi yer ve kimseyi kaldırmak zorunda olmadığın için kolay iniş garantisi...Stratejik önemiyle araçta bir altın değe... Devamını Gör

Martineden

Açılın lan inicem! Doğrudur:))