Görüş Bildir
Haberler
Resimde İlk Ne Gördüğüne Göre Aşka Bakış Açını Anlatıyoruz!

Resimde İlk Ne Gördüğüne Göre Aşka Bakış Açını Anlatıyoruz!

Ecivicivokke
28.05.2022 - 18:17

Resme bir bak bakalım, ne görüyorsun?

Gördüğün şeye göre aşka bakış açını söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İlk ne gördün?

İlk ne gördün?

Uzun süreli ve tatmin edici!

Resme baktığınızda ilk gördüğün şey yaşlı bir adamsa bu özellikle aşk konusunda büyük resmi asla gözden kaçırmadığını ifade ediyor. Sen olaylara geniş açıyla bakabiliyor, ufak detayların birleştiğinde bir anlama geldiğini biliyorsun. Kişileri küçük küçük özellikleriyle değil, bunların birleştiği haliyle tanımayı seviyorsun. Romantik jestler, güzel sözler hoşuna gitse bile bu söylediklerini gerçekleştirebilen kişilerle birlikte olmayı seviyorsun. İltifattan etkilenmiyor, davranıştan etkileniyorsun. Gerçek aşkın zaman, çaba ve istek getirdiğini düşünüyorsun. Senin için aşk birbirine çiçek böcek almak değil, karşındaki kişiye verdiğin değeri hissettirip üzmemek istemeden üzsen bile gönlünü almak. Aşk senin için; uzun süren, birlikte bir hayat kurabileceğin bir ilişki içerisinde olmak!

Gerçek ve kalıcı!

Eğer resimde ilk olarak ata binen bir adam gördüysen bu senin gerçek aşkı ve romantizmi bulduğunu düşünsen bile alışmanın zaman alacağını gösterir. Sen birbirinize değer verdiğiniz, aynı zamanda romantizmi de yaşayabileceğiniz bir aşk arıyorsun. Senin için aşk birbirini her yönüyle mutlu etmek, gerçek ve kalıcı bir bağ elde etmek. Bu özellikleri sağlayan biriyle olan aşkını ömrünün sonuna dek sürdürebilirsin. Aynı zamanda aşk senin birbirine sadık olmak, hayallerinde bile olsa başkasını düşlememektir. Sen aşkın yanlış tanımlanmasından ve buna alışılmasından hiç hoşlanmıyorsun, ilişkin gerçek ve kalıcı olsun istiyorsun!

Karşılıklı sevgi!

Resimde ilk nehir kenarında uzanan bir kız gördüysen sen aşkı karşılıklı olarak birbirini sevmek, değer vermek ve bu değeri hissettirmek olarak görüyorsun. Önceki aşk deneyimlerin seni yıpratmış olabilir, bu yüzden gelecekteki ilişkilerine çok daha temkinli yaklaşabilirsin fakat karşılıklı sevgiyi aramaktan asla vazgeçmiyorsun. Senin tarafından sevilen kişiler adeta dünyada cenneti yaşıyor. Sen aşık olduğun kişiye o kadar değerli hissettiriyorsun ki seninle aşk yaşayanlar bırakıp gitse bile gözü arkada kalıyor. Sen aşkın değerini çok iyi biliyorsun, bulduğunda öyle ufak şeylerle bırakıp gitmemek gerektiğinin farkındasın ve kırmadan hareket etmeye özen gösteriyorsun.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
89
32
15
7
5
4
4
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Gerçek ve kalıcı!

Özge delican

Hepsini aynı anda görüyorsak ne oluyor 🤦🏻‍♀️

Fısdıkcı Şağab

Benimle sevgili olma hakkı kazanıyorsunuz!

Gizem Yenikler

Uzun süreli ve tatmin edici! Resme baktığınızda ilk gördüğün şey yaşlı bir adamsa bu özellikle aşk konusunda büyük resmi asla gözden kaçırmadığını ifade edi... Devamını Gör