Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Kahve, Yüzde Kaç Çay İnsanısın?

etiket Yüzde Kaç Kahve, Yüzde Kaç Çay İnsanısın?

13.12.2019 - 13:00

Kimi kahve içmeden ayılamazken, kimi çaydan vazgeçemez. Bakalım sen hangisinin insanısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını öğrenerek başlayalım!

2. İş durumunu öğrenelim mi bir de?

3. Hangi mevsim tam senlik?

4. Akşamları bir şeyler izlerken hangisini atıştırmayı tercih edersin?

5. Hazır konu yiyeceklere gelmişken... Aç mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sporla aran nasıl?

7. Konumuz sıcak iki içecek ama, soğuk içeceklerden hangisini tercih edersin?

8. Gelelim son soruya... Sen yalnızlığı mı daha çok seversin, kalabalıklar içinde olmayı mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

% 99 kahve, % 1 çay insanısın!

% 99 kahve, % 1 çay insanısın!

Sen kesinlikle kahve insanısın. Hayat senin için yalnız başına üstesinden gelinecek ve tadına varılacak bir zaman dilimi yalnızca. Biraz melankolik bir yapın var, belki bundan dolayı yalnızlığı seviyorsun ama aslında kendine yetecek kadar kalabalık hissediyorsun aynı zamanda. Tabii ki bu kişinin kendi tercihi, mutlu olman hepimize yeter!

% 75 kahve, % 25 çay insanısın!

% 75 kahve, % 25 çay insanısın!

Sen daha çok yalnızlıkların insanısın. Bir kitap okumanın ya da yürüyüş yaparken bir müzik dinlemenin verdiği hazzı insanlarla konuşurken, bir şeyler paylaşırken alamıyorsun. Bu aslında daha çok kendi kendine yetmenle alakalı. E bu ortamlara da en çok kahve gidiyor! Bu yüzden seni daha çok kahveyle bağdaştırabiliriz. İtiraz edeceğini de sanmıyoruz açıkçası :)

% 55 kahve, % 45 çay insanısın!

% 55 kahve, % 45 çay insanısın!

Bir insan illa kahve ya da çay insanı olacak değil ya! İkisinden de biraz bir şeyler alabilir pek tabii! Sen çevrendeki bütün kalabalığa rağmen, yalnız kalmak istediğinde kendi sınırlarını çok iyi çizebilen birisin. Kimi günler senin için ailenle, arkadaşlarınla, sevdiklerinle dolu dolu geçerken; kimi günler yalnız başına kendini dinleyerek geçiyor. E aslında herkes için böyle olmalı belki de... Bize sorarsan en doğrusunu yapıyorsun, hayatın yolunda olmalı :)

% 66 çay, % 34 kahve insanısın!

% 66 çay, % 34 kahve insanısın!

Sen çoğunlukla kalabalık ortamları sevsen de, zaman zaman ihtiyaç duyduğunda sınırını çok iyi çizen ve koruyan bir insansın. Evet, çevrendeki herkes seni neşeli tavırların ve arkadaş canlılığınla tanıyor. Ama insan bazen yalnız kalmak isteyebilir tabii ki. Kendini zaman zaman dinlemek sana daha iyi hissettiriyor belli ki. Çevrendekiler de bu durumu anlayışla karşılamaya alışmışlar. Herkese böyle anlayış dileriz :)

% 80 çay, % 20 kahve insanısın!

% 80 çay, % 20 kahve insanısın!

Sen genel olarak kalabalıkların, hoş sohbetlerin, muhabbetlerin insanısın. Özellikle soğuk kış akşamlarında, sevdiklerinle çay demleyip kestaneninizi alıp sohbet etmek en büyük mutluluklarından biri. Yalnız kalmayı pek sevmiyorsun anladığımız kadarıyla. Senin için yalnız kalmak çok çok nadir olması gereken bir durum. O da artık çok yorgun hissettiğinde diyelim. Bunun dışında çoğunlukla kalabalık olmak daha mutlu ediyor seni.

% 99 çay, % 1 kahve insanısın!

% 99 çay, % 1 kahve insanısın!

Sen kesinlikle kalabalıkların insanısın. Senin hayatta belki de en korktuğun şey yalnız kalmak. Ailen olsun, arkadaşların olsun etrafında hep birilerinin yanında olmasından mutluluk duyuyorsun. E böyle bir ortama da en çok çay gider! Çaylar demlensin, sohbetler edilsin senin için bundan güzeli yok!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
333
201
100
69
44
27
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?